Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Нікополя | Жіночий журнал Меніна.Ру

Моє місто, як будь-який інший, має цілком пристойний набір готелів: від бюджетних з совдепівським оснащенням до сучасних готелів класу люкс. Але 5 зірок за європейськими стандартами не заслуговує жодна з них, на жаль. І все-таки подивимося, де гості міста могли б відпочити. Моє місто, як будь-який інший, має цілком пристойний набір готелів: від бюджетних з совдепівським оснащенням до сучасних готелів класу люкс

Почнемо з найстарішою готелю «Нікополь». Ціни як в хостелі, від 5 доларів за ніч. Але і умови відповідні: за цю суму ви отримаєте місце в номері економ-класу зі зручностями на поверсі (мало не написала «у дворі»). Є і стандартні апартаменти, люкси, конференц-зал, працює сауна, зручне розташування в центрі.

Недалеко від мерії в повністю реконструйованому цілком затишній будівлі розмістився готель «Афіна». Приємний ввічливий персонал, чисті номери різних категорій, ТВ (старої моделі), меблі теж не модерн. Зате інтернет і окремі ванні кімнати. Ціни середні, адекватні. Вид з вікна на парк. Годують у власному кафе. Є літній майданчик з фонтаном, затишними альтанками, і навіть павичі гуляють. Немає шику, все просто і охайно.

Бажаєте щось пристойніше, новіше, можна піти в готель «Касабланка» на центральному проспекті Трубників. Сучасне кафе (наше з друзями - улюблене), смачна кухня, гарний акваріум з ігуаною. А ось номер, хоч і пристойний, всього один.

Ще краще? Йдемо до готелю при КРЦ «Еліт клуб». Помпезна будівля, колишній ДК ПТЗ, великий хол, ресторан європейської кухні (але не виду), сауна, боулінг, тренажерний зал. Класичні апартаменти від студіо до люксів з джакузі. Увечері можна розважитися в модному нічному клубі «Port Royal». Поруч затишний скверик з великим фонтаном. Раніше він був музичним і кольоровим, але на жаль ...

Ну а самий респектабельний готель за нашими мірками знаходиться на околиці міста біля моря. «Стара гавань» себе позиціонує як заміський клуб в старо-голландському стилі. Тут дійсно мило, по-європейськи комфортно. Хороший ресторан «Таверна» з гідною кухнею, комфортабельні номери. Приїжджайте в Нікополь, на вулиці не залишитеся.

Ще краще?

Новости