Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Член виконкому киянин Дмитро Крейнін відсвяткував свій день народження в Мілані

26 березень 2018 Прочитали: 2179

26 березень 2018 Прочитали: 2179

Новоспечений член виконавчого комітету Миколаївської міської ради, киянин Дмитро Крейнін, судячи з опублікованій фотографії на сторінці в Facebook, провів свій день народження в модній столиці Італії Мілані.

«Всім величезне Дякую за привітання! Шалено приємно. Добра Вам і Вашим родинам », - підписав знімок Крейнін.

Під опублікованим знімком іменинника «засипали» десятками коментарів. Саме ж фото було зроблено на тлі колонади Сан-Лоренцо. Це все, що залишилося від споруди, яке з'єднувало колись Базиліку Святого Лаврентія з вулицею Тіціненсіс стародавньою дорогою, що веде в місто Павія.

Це все, що залишилося від споруди, яке з'єднувало колись Базиліку Святого Лаврентія з вулицею Тіціненсіс стародавньою дорогою, що веде в місто Павія

Також з нагоди дня народження члена виконкому поповнилася поздоровленням і сторінка дружини Крейнина - Дар'ї Царюк. вона опублікувала на своїй сторінці два спільних фото з іменинником і дитиною.

вона   опублікувала   на своїй сторінці два спільних фото з іменинником і дитиною

При цьому крайнє засідання виконавчого комітету, яке відбулося 23 березня, Дмитро Крейнін прогуляв. На ньому виконком виділив стипендію жительці Миколаєва, яка підтримує російських окупантів.

Раніше в коментарі Nik Life Крейнін розповідав про те, що бути членом виконкому - це велика відповідальність, а сам він переїде жити до Миколаєва.

- Ця посада - це «Тягар», це відповідальність. На ній треба працювати, на ній потрібно проявитися, з цим не вітають, це робота, причому навіть не громадська [...]. Місто в такому стані ... Ніякого творчого процесу не відбувається. Просто кошмар. А все можна зробити: і бюджет більш-менш нормально, і люди тут є, ось тільки «чвар» ці постійні, навіть на Соборній площі, навіть між будівлями (мерією і ОДА) як ніби огорожу якесь варто - будь-яке співробітництво [. ..]. Я буду жити в Миколаєві. Хіба не чудово весь час міняти своє життя? Мене цікавлять нові пригоди. Це ж життя, вона тече. Тут я був, а тут я не був, як то кажуть, - розповів Крейнін.

Крім цього, Крейнін зазначив, що спільна риса всіх миколаївців в тому, що вони не люблять своє місто.

- Це властиво тільки їм. А адже це красиве місто, його трохи «причесати», і все можна зробити.

Відзначимо, що Крейнін є адвокатом і головою юридичної фірми «Гарантія», а також колишнім зятем екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина. Раніше був представником партії «УДАР», депутатом Київської обласної ради та завідуючим сектором протидії корупції Київської обласної державної адміністрації. Пізніше став членом виконкому за квотою фракції БПП. При цьому, як пише сайт «Преступности.НЕТ», Крейнін - креатура нардепа Давида Макар'ян.

НЕТ», Крейнін -   креатура нардепа   Давида Макар'ян

Хіба не чудово весь час міняти своє життя?

Новости