Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вироби зі шкіри крокодила та аксесуари з натуральної крокодилячої шкіри з доставкою по Росії

  1. Особливості крокодилячої шкіри
  2. Виготовлення виробів з крокодилової шкіри
  3. Ціна на вироби зі шкіри крокодила
  4. Де купити аксесуари з крокодилячої шкіри
  5. На сторінках нашого інтернет-магазину ви можете знайти і купити:

Шкіру крокодила по праву можна назвати найціннішою шкірою в світі

Шкіру крокодила по праву можна назвати найціннішою шкірою в світі. Її неповторна фактура завжди пізнавана і вона давно стала символом успіху і синонімом розкоші. Ця унікальна, престижна і міцна шкіра приносить удачу і робить її власника непереможним в коханні та бізнесі.

З давніх часів люди шанували крокодила як могутня істота. Вважалося, що якщо надіти шкуру крокодила, вона додасть силу і владу над оточуючими. Адже крокодили живуть на Землі вже більше 200 мільйонів років, тому і вироби з крокодилової шкіри несуть в собі енергію цих мільйонів років.

Особливості крокодилячої шкіри

Шкіра крокодила має дуже цікаві текстуру і візерунок. Її неповторні рубчики, лусочки, горбки і вигини надають виробам з неї дуже незвичайний і абсолютно неповторний вигляд. Цю дуже міцну шкіру використовують для виготовлення аксесуарів, взуття, одягу, сумок та багато чого іншого.

Шкіра з черевної частини крокодила дуже м'яка і покрита плоскими лусочками. Вона більше схожа на класичну шкіру. Аксесуари з неї виглядають дуже презентабельно, стримано і строго - вони м'які, зі завжди впізнаваним з оригінальним малюнком. Але, на жаль, таку шкіру найчастіше підробляють, так як це зробити легше, ніж шкіру з інших частин крокодила.

Шкіра зі спини - жорстка, відрізняється видатними роговими рядами і ще міцніша. Під роговими щитками зовнішнього шару шкіри розвиваються характерні кісткові пластини, їх можна промацати тільки у цій крокодилячої шкіри. Вироби з яскраво вираженими роговими буграми виглядають ефектно, брутально і зухвало.

Аксесуарам зі шкіри головної частини крокодила особливу цінність надає своєрідний малюнок з рогових наростів на загривку крокодила. У кожного виду крокодилів він свій. Використання цієї частини крокодилової шкіри вельми істотно збільшує вартість виробу.

Більша частина життя цих рептилій проходить у воді, тому їх шкіра має підвищену стійкість до вологи. Крокодил постійно наражається на небезпеку бути з'їденим своїми побратимами або пораненим в сутичці з видобутком. Тому для захисту природа обдарувала його такою міцною бронею, яка не тільки дуже довговічна, але і еластична.

Шкіра крокодила володіє рідкісним поєднанням пластичності, міцності і краси її текстури Шкіра крокодила володіє рідкісним поєднанням пластичності, міцності і краси її текстури. Тому, наприклад, сумка з неї буде поза конкуренцією в силу унікальних властивостей шкіри. Адже з одного боку вона має підвищену зносостійкість, а з іншого боку може бути втіленням найскладніших дизайнерських задумів та ідей.

Але все-таки основна причина, по якій так цінується ця чудова шкіра - це її природний малюнок і фактура. Візерунок шкіри крокодила дуже популярний, тому його часто відтворюють на більш дешевої шкірі (телячої або свинячої), або роблять «шкіру крокодила» з штучних шкір.

З цією крокодилової шкіри неможливо створити два абсолютно однакових вироби, адже кожен шматочок такої шкіри не схожий один на інший, також, як в природі не існує двох абсолютно однакових тварин.

Виготовлення виробів з крокодилової шкіри

Люди навчилися обробляти шкіру крокодила досить давно, але останнім часом виготовлення одягу, всіляких виробів і аксесуарів з цієї вельми дорогої шкіри набуло широких масштабів. Пов'язано це, перш за все, з тим, що в багатьох країнах підвищується рівень життя і люди можуть купувати товари, які раніше вони вважали розкішшю.

Крокодили живуть, здебільшого, в азіатських країнах, а також в Африці і Америці. Там же, як правило, знаходяться і фабрики, на яких виробляють кінцеву продукцію: жіночі сумки, чоловічі портфелі, гаманці, ремені та ін. Аксесуари. Шкіру, також, імпортують в багато інших країн - в Європу, в США, Росію і т.д. Але після того як шкіра і вироби з неї перетнуть кілька кордонів, ціна на них значно зростає.

Вже досить давно крокодиляча шкіра проводиться не шляхом добування шкіри у диких тварин, а розведенням крокодилів на спеціальних фермах, як у нас розводять корів. Але вирощування крокодилів це дуже трудомістка і дороге заняття. Тому далеко не у всіх країнах, де мешкають крокодили, їх розведення розвинене в промислових масштабах.

У багатьох країнах Азії добре розвинене крокодилове фермерство. Фабрики, які спеціалізуються на виробництві шкіри та продукції з неї, мають спеціальні дозвільні документи від організацій, що займаються охороною тварин і дикої природи.

Шкіру крокодила важко обробляти, тому в кожен виріб вкладається величезна праця майстра. При виготовленні виробів з такої шкіри можна використовувати повністю автоматизоване виробництво, так як у кожного шматочка шкіри свій неповторний візерунок лусочок, що створює неповторний образ і унікальний дизайн кожного виробу. Для роботи з нею потрібен ручна праця, а не механізована робота конвеєрного виробництва.

Виготовлення виробів зі шкіри крокодила вимагає особливих знань і умінь, тому робота майстра складна і трудомістка Виготовлення виробів зі шкіри крокодила вимагає особливих знань і умінь, тому робота майстра складна і трудомістка. Адже в цій галузі немає спеціальних навчальних закладів, і вміння обробляти шкіру купується в основному вже в процесі роботи.

Багатьом кушнірів, що працюють з цією шкірою, для досягнення хороших результатів у своїй роботі потрібно кілька років. Адже навчитися не тільки шити всілякі вироби, але при цьому і підбирати візерунок на шкірі і вибирати спосіб обробки - це все дуже важко і складно.

Повний цикл виробництва (первинної обробки, вичинки і фарбування) крокодилової шкіри, займає не менше 90-100 днів. Цей технологічний процес надзвичайно складний, найменша помилка майстра може необоротно зіпсувати дорогоцінну шкіру. У тому числі і тому крокодиляча шкіра відноситься до найдорожчим і престижним.

Ця галузь досить довго розвивалася і зараз технологія виготовлення шкіри не така як сто років тому. Шкіряне виробництво постійно вдосконалюється - змінюються технології та способи обробки шкіри, склади хімічних реагентів і технічні навички майстрів. У минулому майстри намагалися не фарбувати шкіру крокодила, що б її не зіпсувати. У сучасному ж виробництві вироби виготовляються абсолютно різних кольорів і відтінків.

Ціна на вироби зі шкіри крокодила

Вироби зі шкіри крокодилів досить дорогі і дуже цінуються на ринку модних аксесуарів. Багато модниць із задоволенням купують туфлі, сумки, клатчі зі шкіри цієї та інших рептилій. Чоловіки також прагнуть порадувати себе взуттям, гаманцями або ременями з крокодилової шкіри. Їх не зупиняє висока ціна на ці вироби, адже володіти таким скарбом дуже престижно - вона надає людині певний статус в суспільстві і натякає на його благополучне фінансове становище.

Висока вартість таких виробів складається з декількох дуже витратних складових. По-перше, вирощувати крокодилів дорого, довго і складно - це можуть робити тільки ферми, які мають спеціальні сертифікати та виконують їх складні умови. По-друге, технологічний процес обробки шкіри крокодила довгий і складний - вичинка шкіри може тривати до трьох місяців. Ну, і по-третє, виготовлення виробів досить кропітка праця, з великою часткою ручної праці. Таким чином, витрати на виготовлення аксесуарів зі шкіри крокодила є досить суттєвими, а розрахунок вартості шкіри йде не по метрам, а по сантиметрам.

Хоча ціни на сумку зі шкіри крокодила високі, це тільки додає азарту і гостроти бажання отримати таку річ. Крокодиляча шкіра - це завжди ексклюзив, тому жіноча сумка або портфель зі справжньої шкіри крокодила дешево коштувати не можуть. А вартість крокодилового гаманця може досягати декількох сотень доларів.

Сьогодні попит на вироби з крокодила в усьому світі надзвичайно великий, тому ймовірність купити замість справжнього майстерну підробку або її імітацію також вельми велика. У нашому магазині ми принципово не займаємося продажем підробок, хоча пропозицій від таких постачальників надходить дуже багато.

Де купити аксесуари з крокодилячої шкіри

Шкіра крокодила, використовувана при виробництві наших сумок, гаманців і інших ексклюзивних виробів, є натуральною крокодилячої шкірою вищого сорту і виняткової якості, що пройшла першокласну обробку з любов'ю, витонченістю і елегантністю, які як і раніше, поряд з майстерністю і пристрастю до витонченості, є найбільш важливими якостями відрізняють справжніх майстрів цієї професії!

В інтернет бутіку « екзотична шкіра »Можна купити аксесуари зі справжнього крокодила класичного або ультрасучасного дизайну, чоловічі та жіночі сумки, портфелі, а також стильні ділові аксесуари, які в повній мірі покажуть не тільки рівень добробуту, а й тонкий вишуканий смак свого володаря.

Е Е   ти престижні і статусні вироби - задоволення не з дешевих ти престижні і статусні вироби - задоволення не з дешевих. Тому такий товар повинен бути не тільки чудової якості, а й сучасного дизайну, з повним набором необхідного функціоналу, як всі аксесуари зі шкіри крокодила нашого магазину.

Наш інтернет-бутік пропонує своїм покупцям широкий асортимент аксесуарів зі шкіри крокодила - від тонкого ремінця для годин до місткою сумки. У нас можна купити і жіночий гаманець, і чоловіче портмоне, і шкіряний ремінь і дамську сумочку і мн. ін. аксесуари, які підкреслять ваш стиль або ваше ставлення до другові / подрузі.

Також, в нашому магазині представлена ​​колекція сучасних гаманців і портмоне для жінок і чоловіків, ділових і неформальних портфелів, різних сумок, сумочок і клатч ручної роботи, причому в будь-яких колірних рішеннях - від яскравих до благородних і нейтральних відтінків. Покупці будь-якого віку можуть купити собі або в подарунок ці ексклюзивні вироби, які в усьому світі вважається елементом престижу.

У нас дуже демократичні ціни на якісну продукцію і з кожним днем ​​ми намагаємося розширити асортимент, щоб навіть найвибагливіші покупці змогли порадувати себе приємною покупкою, а своїх близьких приємним подарунком. Ви можете бути впевнені, що купуєте ексклюзивний і престижний товар.

На сторінках нашого інтернет-магазину ви можете знайти і купити:

Детальніше про крокодилів, крокодилової шкіри і виробах зі шкіри крокодила можна почитати в наших статтях:

- Відмінність шкіри алігатора від шкіри крокодила або шкіри каймана >>>
- Як відрізнити крокодилячу шкіру від підробки >>>
- Як відрізнити сумку з крокодилячої шкіри від імітації >>>
- Поради по догляду крокодилової шкірою >>>
- Розведення крокодилів і виробництво крокодилової шкіри >>>
- Мода на крокодилячу шкіру >>>
- Загальні відомості про крокодилів і крокодилової шкіри >>>

Новости