Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Невідомі раніше роботи Ван Гога знайшли в сховище

Працівники музею Вінсента Ван Гога в Нідерландах знайшли дві картини, написані відомим художником, які протягом довгого часу перебували в сховище. Про це повідомили співробітники музею, опублікувавши запис на офіційному сайті .

За словами експертів, однією з робіт є малюнок "Пагорб Монмартра з кам'яним кар'єром", нанесений на папір в 1886 році. До таких висновків вдалося прийти в результаті великих досліджень, проведених музеєм. Дослідження теми, стилю, техніки, матеріалів, підтвердило, що це картина знаменитого фламандця. Раніше твір вважався картиною невідомого автора.

За підсумками даного відкриття вдалося знайти ще одну роботу "Пагорб Монмарта" також 1886 року. ній співробітники знали давно, що фахівці сумнівалися в її приналежності голландському художнику, так як робота трохи відрізнялася від його інших робіт.

"Ці два малюнки явно зроблені однією рукою і стилістично нагадують навчальні малюнки Ван Гога початку 1886 року, які він спочатку створив в Антверпені, а потім в Парижі, в студії Кормона. Використовувані матеріали також ідентичні. Ці дві разючі роботи демонструють, як художник шукав свій стиль і рассказиват про одом з етапів в процесі навчання Ван Гога ", - прокоментував знахідку один із співробітників музею.

Він також зазначив, що відтепер роботи будуть виставлені в музеї Вільяма Сінгера в місті Ларен в Голландії.

Він також зазначив, що відтепер роботи будуть виставлені в музеї Вільяма Сінгера в місті Ларен в Голландії

Як повідомляв MIGnews.com.ua раніше, в музеях Ватикану під час прибирання виявили два полотна відомого італійського художника Рафаеля Санті . Вік картин становить близько 500 років і написання вони були незадовго до його смерті.

Новости