Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Bosch запускає нове виробництво в Таїланді

  1. Інші Цікаві Статті:

Німецька компанія Robert Bosch GmbH інвестувала 1,7 млрд Німецька компанія Robert Bosch GmbH інвестувала 1,7 млрд. Тайських бат ($ 48,6 млн.) В будівництво нового заводу і R & D центру в промзоні Hemaraj Eastern Seaboard Industrial Estate в провінції Районг. Виробництво паливних форсунок (інжекторів) на новому заводі почнеться в середині 2017 року, обіцяно працевлаштування 800 тайських робітників там. Тайське підрозділ німецького концерну Bosch Automotive (Thailand) виробляє автозапчастини в Таїланді з 1996 року. На поточний момент все виробництво автозапчастин у Bosch Automotive (Thailand) в Таїланді локалізовано на заводі в промзоні Amata Nakorn Industrial Estate, що в провінції Чонбурі. Введення в експлуатацію нових виробничих потужностей в країні дозволить німецькому концерну збільшити виручку за рахунок зростання поставок своєї продукції для потреб місцевої автоіндустрії.

Інші новини промисловості Таїланду:

  • Південнокорейський сталеливарний гігант Posco запустив в Таїланді свій перший в Південно-Східній Азії завод з виробництва листової сталі. У проект було інвестовано $ 300 млн. Завод також розташовується в провінції Районг. Сталь буде поставлятися на автомобільні заводи Nissan, Toyota і Ford, які знаходяться поблизу.
  • BMW збирається відкрити в Таїланді виробництво електричних батарей для своїх гібридних автомобілів. Поки йде узгодження можливих податкових стимулів для даного проекту. Німецький автоконцерн готовий інвестувати в завод $ 57 млн.
  • Mercedes-Benz (Thailand) починає збірку гібридних автомобілів моделі GLE 500e на своєму заводі в провінції Самутпракан.

І як десерт - веселе відео з Таїланду: кіт їде в якості пасажира на скутері (знято тайцами на телефон прямо на дорозі).

Інші Цікаві Статті:

розділи: Бізнес в Азії , Таїланд · Теги: Bosch , Robert Bosch , автозапчастини , автомобільна промисловість , заводи , промисловість , Районг , паливні форсунки

Новости