Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Володимир Омелян: Переговори між Ryanair і аеропортом Бориспіль вийшли на фінальну стадію, а вже завтра буде офіційно представлений український національний лоукостер SkyUp

Глава Мінінфраструктури Володимир Омелян дав об'ємне інтерв'ю каналу «Прямий», в якому зробив ряд цікавих заяв

Глава Мінінфраструктури Володимир Омелян дав об'ємне інтерв'ю каналу «Прямий», в якому зробив ряд цікавих заяв.

Зокрема, він заявив, що вже завтра відбудеться офіційна презентація національного лоукостера SkyUp , Який крім бюджетних авіаперевезень буде здійснювати чартерні рейси, причому як по території України, так і за її межі. За словами, Володимира Омеляна, авіакомпанія SkyUp буде на 100% українською компанією з повністю українським капіталом. Очікується, що перші польоти стартують в 2018 році з Києва та Одеси, а флот буде складатися з літаків Boeing 737 Next Generation.

Очікується, що перші польоти стартують в 2018 році з Києва та Одеси, а флот буде складатися з літаків Boeing 737 Next Generation

Відзначимо, що ТОВ «Авіакомпанія« Скайап »була зареєстрована в Києві в червні 2017 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна» Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp, а керівником став авіаційний експерт Євген Хайнацький, який раніше працював в ряді інших авіакомпаній, включаючи «Аеросвіт», «Роза Вітрів» і Air Onix.

Зараз компанія проходить процес сертифікації. Польоти стартують в 2018 році з Києва та Одеси. Напрямки будуть оголошені під час прес-конференції. Флот буде складатися з літаків Boeing-737 NG.

Також він зазначив, що ірландський лоукостер Ryanair знайшов спільну мову з Міжнародним аеропортом Бориспіль і переговори щодо виходу на український ринок вийшли на фінальну стадію.

«Я вірю, що Ryanair зайде на український ринок. У нас остаточно оформлюються переговори. Вдалося знайти консенсус з аеропортом Бориспіль, до цього він уже був з аеропортом Львів », - зазначив Омелян.

Нагадаємо, що 15 березня 2017 року найбільший лоукостер Європи Ryanair офіційно оголосив про вихід на ринок України , Анонсувавши польоти з Києва та Львова за ціною від 19,9 євро. У перший же день виникла незрозуміла ситуація з базовим аеропортом, так як різні джерела згадували і «Бориспіль» і «Жуляни».

Ну, а 10 липня 2017 року аеропорт «Бориспіль» заявив про ультимативних вимог Ryanair і політичний тиск, після чого ірландський лоукостер офіційно відмовився від виходу на український ринок . Згодом переговори були відновлені в новому форматі .

джерело: прямий

Новости