Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Суд забрав майже 100 гектарів землі в Броварах у українського олігарха, родича Медведєва

Київський апеляційний господарський суд 6 червня витребував на користь суспільства Броварів 94,67 гектара держпідприємства Радіопередавальний центр, які побічно належали родичу прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва Віктору Поліщуку

Про рішення суду повідомило радіо Свобода .

Землю за допомогою схем міська влада Броварів передала в 2013-2014 роках Про ГО Компанія Інтер-профіт і ТОВ Компанія Інтер-Кастомс. У той же час власна фірма Поліщука Техноенерготрейд готувала будівництво логістичного центру на цих землях.

Депутати Броварської міськради в 2013 році спочатку передали майже 100 га землі в оренду 48 жителям нібито для сільськогосподарського використання. Згодом міська влада прийняла рішення про передачу цієї ділянки ТОВ Компанія Інтер-профіт. Відразу після цього депутати під егідою на той час мера Броварів Ігоря Сапожка проголосували за перепрофілювання землі під промислову забудову.

Поліщук одружений на племінниці дружини прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва. Володіє мережами Технополіс і Ельдорадо, бізнес-центром Гуллівер в Києві, володів банко м Михайлівський. Місцеві ЗМІ називають Поліщука одним з найбільших забудовників Броварів.

Раніше повідомлялося, що рішенням суду сквер Небесної сотні в центрі Києва був повернуто у державну власність.

Новости