Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пам'ятки Таїланду | Що подивитися в Таїланді | Розваги Таїланду

  1. формирование PDF
  2. Швидкий переглядання информации про місце

1

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/6/538/005/65385_362x212.jpg

Пхукет острів, Карон Біч Пхукет острів, Карон Біч, Спорт-центри На карті

«Діно-парк» - це поле для гри в міні-гольф, побудоване у вигляді тематичного парку динозаврів.

«Діно-парк» - це поле для гри в міні-гольф, побудоване у вигляді тематичного парку динозаврів. Поле розташоване в районі пляжу Карон. 18-луночное поле знаходиться в джунглях з величезними кам'яними валунами, водоспадом, вулканами і печерами, серед яких розставлені фігури динозаврів. Кожна лунка має власне унікальне оформлення, що робить гру захоплюючою пригодою.
Гра в міні-гольф супроводжується світловими і звуковими ефектами. На проходження всіх лунок йде близько сорока хвилин. А після гри можна перекусити в місцевому ресторані, який, до речі, своїм оформленням ідеально вписується в міні-гольф «Діно-парк».

2

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/5/661/003/56613_362x212.jpg

Пхукет острів, Пхукет Сіті Пхукет острів, Пхукет Сіті, Спорт-центри На карті

Пригодницький міні-гольф в Пхукеті - це гольф-клуб з міні-полем для гри, яке підходить для дітей і дорослих.

Пригодницький міні-гольф в Пхукеті - це гольф-клуб з міні-полем для гри, яке підходить для дітей і дорослих. Пригодницький гольф являє собою поєднання міні-гольфу зі звичайним гольфом, що дозволяє в нього грати всім бажаючим, починаючи з чотирирічного віку.
Клуб має 18-луночное доглянуте міні-поле для гри, кілька сучасних будівель і затишний ресторан з відкритою терасою. Поле для гри повністю освітлено, так що грати в гольф можна в будь-який час. Пригодницький міні-гольф не вимагає особливих навичок в грі, так що він є чудовим відпочинком для всієї родини.

3

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/6/795/000/67950_362x212.jpg

Пхукет острів, Банг Тао Біч Пхукет острів, Банг Тао Біч, Спорт-центри На карті

Боксерський зал Sumalee - це новий тренувальний табір по навчанню муай тай, що включає в себе зал з рингом, тренувальний зал, басейн і кімнати для проживання спортсменів.

Боксерський зал Sumalee - це новий тренувальний табір по навчанню муай тай, що включає в себе зал з рингом, тренувальний зал, басейн і кімнати для проживання спортсменів. На території табору створена традиційна тайська обстановка, що сприяє навчанню тайського боксу.
Табір розташований на території кокосових і бананових плантацій. У ньому є власний ресторан, більярдний зал, домашній кінотеатр, футбольне поле та бігові доріжки. Так що спортсменам у вільний від тренувань час є чим зайнятися.

4

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/6/538/007/65387_362x212.jpg

Пхукет острів, Пхукет Сіті Пхукет острів, Пхукет Сіті, Спорт-центри На карті

Гольф-клуб Loch Palm - це клуб, розрахований на гравців будь-якого рівня підготовки, поле якого розташоване на горбистій місцевості.

Гольф-клуб Loch Palm - це клуб, розрахований на гравців будь-якого рівня підготовки, поле якого розташоване на горбистій місцевості. Клуб знаходиться всього в восьми кілометрах від міста Пхукет. Він був заснований в 1993 році. Поле для гри розроблено відомим Таїланду дизайнером доктором Sukitti Klangvisai.
18-луночное поле розташоване в оточенні невисоких гір, вкритих густою тропічною рослинністю. На території гольф-клубу є два озера. Більша з озер займає площу сорок вісім акрів, менше - дванадцять акрів. Все фарватери прокладені навколо цих мальовничих озер.

5

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/4/142/003/41423_362x212.jpg

Пхукет острів, Лаян Біч Пхукет острів, Лаян Біч, Спорт-центри На карті

Пхукетскій міжнародний кінний клуб пропонує гостям романтичну поїздку на конях по піщаному пляжу з коханим, сім'єю або друзями.

Пхукетскій міжнародний кінний клуб пропонує гостям романтичну поїздку на конях по піщаному пляжу з коханим, сім'єю або друзями. Величезний білий піщаний пляж, облямований синім морем і свіжим ароматом солі ніжного морського бризу - це справді рай на землі, де стрес і метушня сучасного життя зникають геть і поступаються місцем красі природи.
Клуб надає різноманітних коней, а також поні для різних видів верхової їзди, в тому числі і для початківців вершників. Перед поїздкою проводиться тренувальне катання на спеціально навчений тварину. Професійні інструктори і гіди надають необхідну підтримку і супроводжують гостей на всьому шляху.
Тут пропонуються програми для новачків, досвідчених райдерів, катання на поні для дітей і романтичні подорожі на заході для закоханих пар.

6

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/7/649/009/76499_362x212.jpg

Пхукет острів, Банг Тао Біч Пхукет острів, Банг Тао Біч, Спорт-центри На карті

Клуб верхової їзди в Пхукеті - це заміський клуб, що спеціалізується на навчанні верховій їзді і кінних екскурсіях по острову.

Клуб верхової їзди в Пхукеті - це заміський клуб, що спеціалізується на навчанні верховій їзді і кінних екскурсіях по острову. У клубі розводять австралійських коней, які підходять як досвідченим їздцям, так і новачкам і навіть дітям.
Клуб пропонує цікаві кінні екскурсії по джунглях і пляжам Пхукета, що дозволяють помилуватися красою природи острова і насолодитися верховою їздою. Також в клубі під керівництвом кваліфікованих наставників можна підвищити свій рівень верхової їзди.

Перегляди: 433

7

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/6/132/009/61329_362x212.jpg

Пхукет острів, Ката Біч Пхукет острів, Ката Біч, Водний спорт, Спорт-центри На карті

Scandinavian Scuuba Doo - один з найбільш шанованих дайвінг-центрів на Пхукеті. Його девіз - «Весело і безпечно!».

Scandinavian Scuuba Doo - один з найбільш шанованих дайвінг-центрів на Пхукеті. Його девіз - «Весело і безпечно!». Персонал центру перш за все орієнтований на якість послуг, що надаються, а не набір груп з максимальною чисельністю.
Спеціалізується центр на зануреннях з аквалангом, проводячи курси навчання по системам SSI і PADI різної складності - від пробного занурення до професійної підготовки дайверів і спеціалізованих майстер-класів. Курси проводяться на належному Scandinavian Scuuba Doo судні і в навчальному приміщенні центру (воно знаходиться неподалік від пірса Chalong) і має кілька просторих, спеціально обладнаних класів.
Дайвінг-центр організовує захоплюючі одноденні тури по Андаманському узбережжю. У числі демонструються пам'яток - знаменитий затонулий корабель King Cruiser і екскурсія на мис Акул. Крім того, відпочиваючим пропонуються і комфортабельні виїзні дайвінг-тури по Сіміланскіх і Сурінскому архіпелагу і узбережжю М'янми. Scandinavian Scuuba Doo також розробив захоплюючі програми підводного плавання з полегшеним спорядженням і наземні екскурсії по Пхукет.
Працює центр в сезон з 9-00 до 21-00 щодня. Організаційними питаннями займається головний офіс - він знаходиться в районі Ката. Там же є спеціалізований магазин, де можна придбати все необхідне для дайвінгу.
Вартість і розклад турів і курсів, що проводяться Scandinavian Scuuba Doo, можна дізнатися на сайті центру.

8

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/4/040/006/40406_362x212.jpg

Пхукет острів, Ката Біч Пхукет острів, Ката Біч, Водний спорт, Спорт-центри На карті

Клуб Phuket Scuba пропонує гостям найкращі можливості для професійного дайвінг-освіти і різноманітні занурення в спокійній обстановці.

Клуб Phuket Scuba пропонує гостям найкращі можливості для професійного дайвінг-освіти і різноманітні занурення в спокійній обстановці. Фахівці клубу запрошують туристів приєднатися до незабутнього підводного плавання з аквалангом на дайвінг-екскурсії по найкрасивіших місцях навколо Таїланду.
В Phuket Scuba організовуються одноденні екскурсії і сафарі-дайвінг круїзи. Завдяки ідеальному розташуванню на пляжі Ката, дайвінг-центр може запропонувати місцеві занурення і човнові поїздки на об'єкти, що знаходяться неподалік від клубу, а також на його території. Всі ці варіанти підводного плавання можуть бути організовані відповідно до конкретних потреб і бюджетом клієнта.
Також в клубі можна придбати необхідне оснащення для безпечного і комфортного підводного плавання: в магазині центру представлений різноманітний вибір світових брендів.

9

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/4/144/000/41440_362x212.jpg

Пхукет острів, Банг Тао Біч Пхукет острів, Банг Тао Біч, Водний спорт, Спорт-центри На карті

Дайвінг-центр Bangtao відкритий для тих, хто завжди мріяв навчитися пірнати з аквалангом, відкривати для себе нові пригоди або просто подивитися на дивовижний підводний світ.

Дайвінг-центр Bangtao розташовується на однойменному пляжі, в Пхукеті. Магазин центру знаходиться неподалік від безлічі готелів і бунгало. Центр відкритий для тих, хто завжди мріяв навчитися пірнати з аквалангом, відкривати для себе нові пригоди або просто подивитися на дивовижний підводний світ.
У центрі пропонуються курси дайвінгу для початківців або вдосконалення наявних навичок. Навчання проходить за різнорівневими програмами з сертифікованими інструкторами PADI. Також в Bangtao організовуються різноманітні дайвінг-екскурсії відповідно до інтересів і потреб клієнтів.
Магазин центру реалізує обладнання для дайвінгу відомих брендів, в тому числі маски, трубки, ласти, гідрокостюми, спеціальні сумки, факели, ножі, морські книги і інші аксесуари. Крім дайвінгу, в Bangtao можна замовити катання на слонах, квадроциклах і багато іншого.

10

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/9/578/005/95785_362x212.jpg

Ланта острова Ланта острова, Спорт-центри На карті

Спортивний комплекс на острові Ланта - це багатофункціональний спорт-центр з басейном і сучасними тренажерами.

Спортивний комплекс на острові Ланта - це багатофункціональний спорт-центр з басейном і сучасними тренажерами.
До складу комплексу входить фітнес-центр, професійно обладнаний тренажерний зал, стадіон для тайського боксу, зал змішаних бойових мистецтв і кроссфіта. Крім цього, тут є 25-метровий плавальний басейн.
На території комплексу також розташовані майданчики для барбекю, масажний салон, кав'ярня і спорт-бар. Перед будівлею спортивного центру є містка автомобільна парковка.

11

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/7/731/009/77319_362x212.jpg

Пхукет острів, Пхукет Сіті Пхукет острів, Пхукет Сіті, Спорт-центри На карті

Гольф-клуб Mission Hills - це гольф-клуб, який входить до складу однойменного курорту.

Гольф-клуб Mission Hills - це гольф-клуб, який входить до складу однойменного курорту. Він розташований в північно-східній частині острова всього в 10-15 хвилинах їзди від аеропорту Пхукета.
Всі будівлі клубу побудовані в традиційному тайському стилі. 18-луночное поле для гри має м'який курс, з яким впораються гравці будь-якого рівня підготовки. З поля відкривається дивовижної краси вид на Андаманське море й каучукові плантації.

Перегляди: 31

12

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/7/729/003/77293_362x212.jpg

Самуї острів Самуї острів, Спорт-центри На карті

Спорт-центр «Поїздки на канатах» є одним з найбільш популярних спортивних центрів в Таїланді.

Спорт-центр «Поїздки на канатах» є одним з найбільш популярних спортивних центрів в Таїланді. Він розташований в самій глибинці таїландських лісів в середині острова. Спорт-центр займає досить велику територію і включає в себе безліч атракціонів, найпопулярніший з яких - канатна дорога. Канати натягнуті на верхівках дерев і надійно закріплені. Всі бажаючі можуть покататися по ним, отримавши при цьому заряд адреналіну.
Також відпочиваючим пропонується катання на канатах зі спуском у воду. Все це відбувається в оточенні красивих лісів. Таке незвичайне розвага відразу набуло величезної популярності серед молоді та любителів адреналіну. Відвідавши спорт-центр «Поїздки на канатах», можна насолодитися красивими пейзажами і отримати заряд бадьорості.

13

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/7/725/001/77251_362x212.jpg

Самуї острів, Чавенг Біч Самуї острів, Чавенг Біч, Спорт-центри На карті

Картинговий центр Samui Go-Kart - це великий трек для заняття картингом для дорослих і дітей з різним рівнем підготовки.

Картинговий центр Samui Go-Kart - це великий трек для заняття картингом для дорослих і дітей з різним рівнем підготовки. Центр розташований недалеко від відомого на острові Самуї пляжу Чавенг. Картингова траса прокладена в мальовничому місці серед акуратно підстрижених зелених галявин і пальм. Траса велика і дозволяє скомпонувати маршрут різної категорії складності.
У центрі є три види картів для різних рівнів підготовки в цьому виді спорту. Найповільніший карт Fun призначений для дітей і новачків, карт Pro розвиває середню швидкість і карт Speed, що розвиває швидкість до 100 кілометрів на годину, призначений виключно для професіоналів.

Перегляди: 228

14

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/7/649/003/76493_362x212.jpg

Пхукет острів, Пхукет Сіті Пхукет острів, Пхукет Сіті, Спорт-центри На карті

Заміський гольф-клуб Пхукета - це перший гольф-клуб Пхукета, що має одні з кращих полів для гри в Таїланді.

Заміський гольф-клуб Пхукета - це перший гольф-клуб Пхукета, що має одні з кращих полів для гри в Таїланді. Клуб був створений в 1989 році. За свою багаторічну історію він брав безліч престижних міжнародних чемпіонатів. Він знаходиться на невеликій відстані від міста Пхукет і пляжу Патонг.
Клуб має старе 18-луночное поле і нове 9-луночное. Поля для гри побудовані на меліорованих землях колишнього рудника з видобутку олова. 18-луночное поле підходить для гравців з будь-яким рівнем підготовки, а 9-луночное поле має складний курс і рекомендується професіоналам.

Перегляди: 45

15

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/6/794/009/67949_362x212.jpg

Пхукет острів Пхукет острів, Спорт-центри На карті

Заміський гольф-клуб Blue Canyon - це найпрестижніший і фешенебельний гольф-клуб на острові Пхукет.

Заміський гольф-клуб Blue Canyon - це найпрестижніший і фешенебельний гольф-клуб на острові Пхукет. Клуб розташований в зеленій долині в північній частині острова. Він заснований в 1991 році, хоча розробка двох 18-ямковий полів для гольфу була розпочата в 1988 році відомим японським дизайнером Йошиказу Като. Гольф-клуб займає площу 720 акрів.
Крім полів для гольфу, на території заміського клубу Blue Canyon розташовані два ресторани, бар, готель, плавальний басейн, фітнес зал, відео бібліотека, тенісний корт і зал для заняття йогою. Клуб має власний піщаний пляж.

Перегляди: 115

16

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/6/538/006/65386_362x212.jpg

Пхукет острів, Наи Янг Біч Пхукет острів, Наи Янг Біч, Спорт-центри На карті

Гольф-клуб Laguna Phuket - це єдиний на острові Пхукет клуб-курорт з полем для гри в гольф.

Гольф-клуб Laguna Phuket - це єдиний на острові Пхукет клуб-курорт з полем для гри в гольф. Свою назву клуб отримав неспроста. На його 18-лунковому полі розташовано безліч штучних тропічних лагун самих різних форм і розмірів. Фарватер поля має м'які хвилясті вигини, що підкреслюють красу місцевої природи.
З клубного поля відкривається дуже мальовничий вид на місцеві гори і Андаманское море. Воно підходить для гравців усіх рівнів підготовки. Дизайн поля для гольфу розроблений Девідом Абелем і Максом Векслером.

Перегляди: 158

17

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/5/420/007/54207_362x212.jpg

Пхукет острів, Рача Яй острів Пхукет острів, Рача Яй острів, Водний спорт, Спорт-центри На карті

Raya Dive Center ідеально підходить для тих, хто хоче навчитися всім тонкощам підводного плавання за мінімальний час.

Raya Dive Center - це дайвінг-центр, розташований на мальовничому острові Рача Яї, недалеко від Пхукета. Центр ідеально підходить для тих, хто хоче навчитися всім тонкощам підводного плавання за мінімальний час. Найкоротший базовий курс з основами занурення займе всього три дні.
Крім того, тут є спеціальна програма, навчальна надання медичної допомоги на воді.
Кваліфіковані інструктори спочатку проводять теоретичну підготовку, а потім плавці можуть приступити до занурення. В результаті навчання дайвери зможуть занурюватися на глибину до 12 метрів.
Навчання в Raya Dive Center є першим кроком до того, щоб самому стати сертифікованим дайвером.

Перегляди: 129

18

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/4/968/008/49688_362x212.jpg

Бангкокский тир розрахований, головним чином, на тих туристів, які вже трохи втомилися від пляжів і відвідування всіляких пам'яток і шукають гострих відчуттів.

Бангкокский тир розташований в центральній частині міста і розрахований, головним чином, на тих туристів, які вже трохи втомилися від пляжів і відвідування всіляких пам'яток і шукають гострих відчуттів. У тирі є великий зал з відстанню до мішеней двадцять п'ять метрів. У ньому можуть вести стрілянину одночасно понад двадцять осіб. Також в тирі є відкритий майданчик для ведення стрільби по летять цілям. Ще одна відмінність тиру від інших подібних закладів - це широкий вибір стрілецької зброї на будь-який смак.

19

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/4/128/001/41281_362x212.jpg

Burapha Golf Club - це таїландський гольф-клуб, який надає ряд послуг для гри в гольф і максимально комфортного відпочинку відвідувачів.

Burapha Golf Club - це таїландській гольф-клуб.
Спорткомплекс має зручне Розташування (незважаючі на ті, что находится за містом) Завдяк довколішньому шосе Паттайя.
Дві 18-ямкові майданчики для гри в гольф спроектував архітектор Гері Панк і професійний гольфіст Девід Грем.
Поле для гольфу має ряд штучних і природних ігрових перешкод - таких, як горбиста місцевість, штучні озера, дерева і чагарники.
У розпорядженні відвідувачів даного закладу є магазин, який пропонує придбати або орендувати все необхідне обладнання та екіпіровку для гри.
Тут проводяться курси по грі в гольф, організовуються змагання, а також заснована гольф-академія.
Також тут надається можливість відвідати ресторан, оселитися в готелі, провести час в басейні або на корті для великого тенісу.

Перегляди: 78

20

Рейтинг - Ще ніхто НЕ оцінів.

https://rutraveller.ru/icache/place/1/206/051/120651_362x212.jpg

Пхукет острів Пхукет острів, Спорт-центри на карті

Спортклуб тайського боксу Rawai Muay Thai - це один з найбільш відвідуваних спортивних клубів Таїланду. Він розташований на мальовничому острові Пхукет. Зовнішній фасад будівлі спортивного клубу не відрізняється архітектурними шедеврами, проте внутрішнє наповнення воістину вражає. Усередині клубу розташований тренажерний зал, в якому зібрані тренажери для всіх груп м'язів, ринг, роздягальня, душ і туалет.

Спортклуб тайського боксу Rawai Muay Thai - це один з найбільш відвідуваних спортивних клубів Таїланду. Він розташований на мальовничому острові Пхукет. Зовнішній фасад будівлі спортивного клубу не відрізняється архітектурними шедеврами, проте внутрішнє наповнення воістину вражає. Усередині клубу розташований тренажерний зал, в якому зібрані тренажери для всіх груп м'язів, ринг, роздягальня, душ і туалет.
У клубі працюють кваліфіковані тренери, які за досить короткий термін навчать всім тонкощам тайського боксу. За бажанням можна займатися спортом в тренажерному залі, сплативши вступний внесок. Саме в цьому спортивному клубі тренувалися чемпіони спорту Таїланду з тайського боксу. Клуб досить популярний серед місцевих жителів і приїжджих туристів, які цікавляться цим видом спортивної боротьби.

Перегляди: 180

формирование PDF

Будь ласка, віберіть орієнтацію документа

Швидкий переглядання информации про місце

Додати відгук

Простий і зручний каталог найцікавіших пам'яток Таїланду, які ви можете відвідати в цій країні.

За замовчуванням місця упорядковано відповідно до рейтингу, таким чином ви можете побачити рейтинг пам'яток Таїланду, також можна подивитися їх на карті .

Путівник по Таїланду включає в себе бари, ресторани, розважальні центри та інші цікаві місця країни. Профілі пам'яток містять відгуки туристів, фото і іншу корисну інформацію про цікаві місця Таїланду.

За Деяк з Місць ви можете найти екскурсії, новини и СПЕЦІАЛЬНІ Акції, а такоже список квитків, Які можна купити online.

Новости