Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Воронеж

Дівчата, а про базу на "Смолоскипі" знаєте ?????
якщо що - база зі швейною фурнітурою. Зліва - там боольшой вибір бісеру - є чеська і тайванькій. Крім цього - багато вишивки, тканини, пряжі, ниток, фурнітури різною. Але, працюють вони з дрібним оптом - тому має сенс їхати вдвох-втрьох. Якщо купуєте до 1000 рублів - то, ще націнка в 30 відсотків. якщо понад 1000 рублів - то заплатите естесно дешевше.
Там дві бази - зліва - (кажуть, тіточко там добра - покаже, розповість), а праворуч - там бісер китайський (на дерева дуууже добре), ну і фурнітура і так далі, але, тітоньки зайняті.
Відразу скажу - я там не була, але, мій чоловік був - (в тому, що зліва від входу і сходинки вниз) - він навіть не очікував такої кількості бісеру - каже, я думав у тебе вже скуплено вся Фієста, а там .. . неоране поле .... Дівчата, а про базу на Смолоскипі знаєте
вообщем - дівоньки - ВПЕРЕД і з піснею !!!!

і ще магазин Велтекс (вибачте, якщо повторюю чиєсь нитку повідомлення)
Електросигнального вулиця, будинок 17.
є там японський бісер - але, в розфасовці по 500 грам. знову ж - купувати відразу стільки - напряжно, хоча, ціна за грам від 6 рублів. але, вибір мааааленькій .... ну і є Тайвань, росія .... я переплутала кольори і в підсумку купила за 170 рублів 500 грам болотного кольору бісер ... а він - на джгути не піде - дірочка маленька ... а переплутала з чеським, приблизно такого ж забарвлення .. ну, вообщем, сама винна. піде на дерева.

мой альбомчик ....
http://www.biser.info/albom/19607

Дівчата, а про базу на "Смолоскипі" знаєте ?

Новости