Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Репетитор з біології

Шановні батьки і старшокласники Шановні батьки і старшокласники!
Є місця в міні-групі «Вступаємо в медичний: ЄДІ на 100 балів».
курс веде професійний репетитор В.Ю. Ярославцев .

Для якісної підготовки до ЄДІ потрібен репетитор з біології. Чи не шкільний вчитель, не лектор на підготовчих курсах. Як ви думаєте, чому?

Тому що репетитор - професіонал у своїй галузі.
Досвідчений репетитор з біології повністю занурений в свій предмет. Він підготував до вузів сотні учнів. Він талановитий і успішний. Заняття з ним дають реальний результат.

Я - професійний репетитор з біології Вадим Юрійович Ярославцев . Одного разу я підрахував, скільки тим з біології виноситься на ЄДІ. Виявилося - близько 360 тим, за 60 за кожен рік навчання з 6 по 11 клас. Це означає, що на іспиті за три години вам необхідно показати відмінне знання гігантської кількості матеріалу.

Багато школярів прагнуть освоїти предмет самостійно. А як ви зрозумієте, що освоїли все? Правильно - потрібен контроль: завдання, завдання, питання. Я багато спілкуюся з учнями, розмовляю з різних галузей біології. Після таких бесід учні відчувають себе експертами. Вони могли б і самі дати кому-небудь ці теми! Значить, все глибоко засвоєно, знання перевірені, процес завершено. Результати отримані. А це дає найвище задоволення. Виникає радість, і учень з азартом готовий йти далі. Процес навчання приємний, якість зростає. І на ЄДІ з біології мої учні отримують 85-100 балів!

Репетитор з біології знає, які теми викликають максимальні труднощі, на що звертати особливу увагу.

Щороку я бачу, наскільки складні для учнів деякі теми в біології. Наприклад, хтось вирішує завдання з генетики, але не дуже добре розуміє теорію в цьому розділі. Причина - невміння говорити, розкривати поняття.

Є й інші складні теми. Мало хто може назвати три причини комбинативной мінливості, майже ніхто не може відрізнити генотип від генома. А якщо в генетиці учень багато чого не зрозумів, труднощі виникають і з теорією еволюції. Адже в ній окремі моменти стають явними саме після усвідомлення генетичних закономірностей. Репетитор з біології приділяє допоможе вам систематизувати знання і навчить стратегіям запам'ятовування інформації.

Я вважаю, що оптимальна організація підготовки до ЄДІ - міні-група з 3-5 чоловік. У такій групі я працюю з кожним індивідуально, але за ціною вдвічі меншою.

Репетитор з біології допоможе вам здати ЄДІ на максимальний бал і вступити туди, куди ви розраховуєте.

Телефонуйте нам: (495) 984 09 27 ЄДІ-Студія.

Або натисніть на кнопку «Запишіться в групу», щоб заповнити контактну форму. Ми обов'язково вам зателефонуємо.

Ми обов'язково вам зателефонуємо

Як ви думаєте, чому?
А як ви зрозумієте, що освоїли все?

Новости