Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує квиток на Гоа з Москви?

На цікавить наших читачів питання «Скільки коштує квиток на Гоа з Москви?» Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Хочу полетіти з Москви на Гоа, але не готовий викладати за переліт астрономічну суму. Чи є осудні за вартістю варіанти перельоту?

23.02.2018 Ілля Стариков


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Гоа для відпочинку в останні роки вибирає все більшу кількість людей. Не дивно, що багатьох мандрівників хвилює питання, скільки коштує квиток з Москви до найвідомішого індійського курорту.

Найдешевший переліт з Москви на Гоа , Правда, з трьома пересадками пропонує авіакомпанія «Turkish Airlines» спільно з «Air India». Вартість перельоту зі столичного аеропорту Внуково через Стамбул , Нью-Делі і Мумбаї складає всього 316 доларів. У шляху туристам доведеться провести більше 30 годин. Зате буде можливість побачити Стамбул, адже там передбачена тривала зупинка - близько 12 годин.

До 10 годин скорочується час, проведений в дорозі, якщо скористатися пропозицією компанії «AirArabia», яка здійснює переліт на Гоа з аеропорту Домодєдово зі стикуванням в Шарджі . З незручностей цього рейсу - приземлення в аеропорту Гоа о 4 годині ранку. Вартість перельоту невелика: близько 330 доларів.

Є й інші рейси на Гоа з однією зупинкою, але квитки на них коштують дорожче. Наприклад, авіаперевізники «Aeroflot» і «Air India» пропонують переліт на знаменитий індійський курорт з однієї тривалої стикуванням (більше 6 годин) в Нью-Делі. Літак відправляється з аеропорту Шереметьєво. Переліт займає близько 14 годин. Квиток обійдеться в 662 долара. Зате літак прибуває в пункт призначення днем, а значить, у мандрівників буде можливість завидна дістатися до своїх готелів.

На цікавить наших читачів питання «Скільки коштує квиток на Гоа з Москви?
Чи є осудні за вартістю варіанти перельоту?

Новости