Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки на Мадонну ще є

Ходів, Фото: ЧТК   Уже з вчорашнього дня в празькому метро кожні три хвилини оголошують, що ті, у кого сидяче місця на концерт Мадонни, повинні вийти на станції Ходов, а ті, у яких стоїть, на станції Опатов Ходів, Фото: ЧТК Уже з вчорашнього дня в празькому метро кожні три хвилини оголошують, що ті, у кого сидяче місця на концерт Мадонни, повинні вийти на станції Ходов, а ті, у яких стоїть, на станції Опатов. Це щоб всі запам'ятали. До речі, квиток на концерт одночасно є квитком на всі види міського транспорту.

Детальна інформація, як дістатися до місця концерту, насправді потрібна, оскільки захід пройде на пустирі, де до сих пір співали тільки птиці, і далеко не кожен пражанин знає, де це чудове місце знаходиться.

Мадонна, Фото: ЧТК   - Раніше ідеально підходив стадіон на Страгове, але його вже не можна використовувати Мадонна, Фото: ЧТК - Раніше ідеально підходив стадіон на Страгове, але його вже не можна використовувати. На Літньо будують тунель, тому нам довелося шукати нове місце. Ходів ми помітили ще п'ять років тому, - пояснює організатор концерту Петро Новак.

Звичайні стоячі квитки продаються за 995 крон (приблизно 40 євро), квитки поки є. У 2006 році Мадонна виступала в празькому палаці спорту. 18 тисяч квитків було розпродано протягом декількох хвилин, і організатори додали ще один концерт. З огляду на успіх попереднього празького концерту, організатори сподівалися продати аж 60 тисяч квитків. Це вже не вдасться, на сьогоднішній день куплено приблизно сорок тисяч квитків.

Мадонна прилітала в Прагу з Копенгагена і оселилася в фешенебельному готелі Mandarin Oriental. Сьогодні або завтра Мадонна збирається проїхати по Празі на кареті, значить є шанс побачити зірку і безкоштовно.

Новости