Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгуки про готелі »Roma Beach Resort SPA (Рома Біч Резорт) 5 *» Сіде »Туреччина

Тут Ви можете прочитати відгуки туристів про готелі Roma Beach Resort SPA 5 * ( Сіде ) І написати свій відгук , Якщо відпочивали в цьому готелі. Звертаємо Вашу увагу, що всі опубліковані відгуки це приватні і суб'єктивні думки туристів, які можуть не збігатися з реальністю.
Тут Ви можете прочитати відгуки туристів про готелі   Roma Beach Resort SPA 5 *   (   Сіде   ) І написати   свій відгук   , Якщо відпочивали в цьому готеліІм'я:TALIK
Дата відкликання:

12.04.2011 о 12:04 Номер: 5
Сервіс в готелі: 3
Харчування: 4
Інфраструктура: 2
Пляж: 5 Відгук туриста про цей готель: Відпочивали в серпні 2010 року з 2 дітьми (2 і 7). Дитяче харчування є, але треба попросити (навіть кашу варили), всі несправності в номері усунули в перший день, але знову ж таки треба попросити дуже наполегливо (фраза, що заллє сусідів дуже діє і відразу все розуміють), на білизні були сліди перебування колишніх мешканців , але знову ж таки поки вечеряли всі виправили, тобто в перший день вирішили всі побутові питання і далі без проблем (все змінювалося, забиралося і т д).
До пляжу з 2 вічком тупала хвилин 10 по пустелі, але нам подобалося, так як гуляти на території ніде (її території немає). Анімація на ньому яз. дітям було нудно, але день ми проводили на пляжі (відмінно, народу мало, можна гуляти вздовж берега під диких місцях). Їздити з маленьким в Сіде проблематично, так як автобуси ходять без жодного розкладу.
Підсумок - їжа і номер нормальні, море шикарне, саме за цим ми і їхали 12
Ім'я: Олена
Дата відкликання: 25.09.2010 о 14:00 Номер: 5
Сервіс в готелі: 4
Харчування: 5
Інфраструктура: 5
Пляж: 5 Відгук туриста про цей готель: Відпочинок був незабутній! Їздила з подругою і 2-ма дітьми в липні 2010. Пляж чудовий, їжа дуже смачна і різноманітна. Розваг нам вистачало і вдень, і вечером.Но, я ніколи не кладу чайові за прибирання номера кожен день.Лучше в кінці, але побольше.В результаті з 2-го дня покоївка стала погано прибирати номер, приносила не надто чисті рушники, які я просто кидала на підлогу, а потім виловила її і показала.Немцам приділяють більше уваги, втім, як і скрізь. Особливо, коли вони програли футбол. Офіціантів було докликатись, щоб попросити коктейль, вони все втішали бідних німців. Але це все дрібниці. Приголомшливо красивий готель, раджу туди з'їздити. Ми хочемо туди ще !!!


Ім'я: Геннадій (Горки, Москва)
Дата відкликання: 16.06.2010 11:33 Номер: 5
Сервіс в готелі: 5
Харчування: 5
Інфраструктура: 1
Пляж: 2 Відгук туриста про цей готель: Мені пощастило !!!!! Брав тур на 2 тижні через "Керім-тур" в Амару Біч. По дорозі в Анталію, в бізнес класі мені порекомедовалі новий готель Рома Біч. По прильоту туроператор мені все переробив і індивідуальним туром відпочив з кайфом 10 днів. Готель знаходиться в пустелі, до моря дуже далеко, метро немає, брав авто на прокат (Форд Мондео - 45 $ / сут.), Шопінг відмінний. Номер шикарний! Т.к. готель новий, ціни на все: золото, шкіру, хутро - викидні. Подарунків накупив, "домашні" оцінили "супер", таких товарів не знайдеш не в Дубаях, не в Стамбулі (Гуччі, Армані, ДГ, все Бутіковском, натурал). Контингент в готелі різний: багато німців, бі-Голланц, російські культурні з СПБ і Москви (ЦАО, Рублівка). Жінки ввечері біля басейну сидять в розкішних сукнях, а чоловіки благородно курять кальян. Готель чудовий, контрастний, в римському стилі, але територія брудна як римські вулиці, так що "біле не носити". Кажуть відкриття було чудове, дуже багато значемих персон приїжджало з Лондона і Москви. Рекомендую респектабельної московській публіці!
Сторінки: 1 | 2 > » всього: 2 стор.

Увага! Розміщуючи тут свій відгук, знайте, що інформація з нашого сайту автоматично експортується на інші сайти туристичної тематики. Тому Ваш відгук читатимуть відразу на багатьох сайтах. На даний момент таких сайтів близько 50.


Новости