Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгуки про готелі »Anissa Beach (Аніссі Біч) 4 *» Крит »Таїланд

Тут Ви можете прочитати відгуки туристів про готелі Anissa Beach 4 * ( Крит ) І написати свій відгук , Якщо відпочивали в цьому готелі. Звертаємо Вашу увагу, що всі опубліковані відгуки це приватні і суб'єктивні думки туристів, які можуть не збігатися з реальністю.
Тут Ви можете прочитати відгуки туристів про готелі   Anissa Beach 4 *   (   Крит   ) І написати   свій відгук   , Якщо відпочивали в цьому готеліІм'я:Анна
Дата відкликання:

21.01.2013 о 01:45 Номер: 4
Сервіс в готелі: 4
Харчування: 4
Інфраструктура: 5
Пляж: 4 Відгук туриста про цей готель:

Повноцінно готель починає працювати з 1 червня. Готель на тверду 4. Відпочивали з хлопцем в кінці травня. Гарний, з величезною територією готель. Але все ж для сімейного відпочинку. Музики днем ​​нету, ні на пляжі, ні біля басейну. Молоді буде нуднувато.
Готель розташований, недалеко від аеропорту. Зручно те що після перельоту, не потрібно довго паритися в автобусе.Нас завезли в готель практично найпершими. Але час прильоту, на жаль було незручне - 4 ранку. По приїзду в готель нам сказали, що потрібно буде чекати 14.00, щоб заселитися, так як вільних номерів немає. Але через пару годин, після довгих розмов нас все таки заселили (звідки взялися вільні номери, незрозуміло)))) Готель знаходиться недалеко від міста Херсоніссос, на автобусі 3-4 остановкі.Также можна доїхати на таксі. Там багато магазинчиків, ресторанів, нічних клубів!
Територія готелю огромная.Безумно красива, зелена, яскрава (що до речі нечасто зустрінеш на крите). Є безкоштовний вай фай, але ловить він тільки в інтернет клубі.
Номери в готелі затишні, чистенькі. Ми жили на 1 поверсі в основному корпусі, вид був на сад. Кондиціонер, фен, ванна, сейф (платно), телевізор з двома російськими каналами. Прибирання на п'ятірку, завжди в номері чисто, рушники міняють щодня, постіль 2-3 рази за 10 днів міняли.
Персонал доброзичливий, завжди готові прийти на допомогу, але є великий мінус, практично ніхто з персоналу не володіє російською мовою. У всьому готелі був тільки один хлопець аніматор українець, який міг щось подсказать.Но якщо не враховувати не знання російської мови, то в загальному обслуговування в ресторанах і барах відмінне. Англійська речі знає практично весь персонал, тому хто знає цю мову, то проблем взагалі ніяких не буде.
Харчування було all inclusive, завжди все смачне, свіже. З різноманітністю не густо звичайно, але і непогано.
У готелю власний пляж, лежаки і парасольки завжди є вільні, все це безкоштовно. Але на пляжі немає бару, незручно звичайно, кожен раз доводилося ходити до басейну.
Вечірньої анімацією ми неособо задоволені, вона була повністю англійською мовою. Русский аніматор у них починає працювати тільки з червня. Вдень теж нуднувато, аквааеробіка проходить без музики, гри на пляжі теж нудні.
На території готелю є дитячий басейн, дитячий клуб (але в травні ще не було російського аніматора, була дитячий аніматор дівчинка-німкеня, російські діти звичайно ж її не розуміли і не хотіли з нею залишатися) Увечері проходить дитяча анімація.


Ім'я:Марина
Дата відкликання:

08.06.2012 в 00:23 Номер: 4
Сервіс в готелі: 5
Харчування: 5
Інфраструктура: 5
Пляж: 4 Відгук туриста про цей готель:

Готель чудовий! Тверда четвірка! Є дрібні недоліки, але в порівнянні з достоїнствами - це дійсно дрібниця. У цьому готелі ідеально відпочивати з сім'єю і дітьми, для цього є всі умови, шкода тільки не продумано харчування для дітей. Були в Аніс 2 тижні і додому їхати не хотілося! Одна з найкрасивіших територія і ввічливий персонал! Але був один момент, який на 1 день зіпсував відпочинок, це екскурсія на ферму з кіньми. Гід Неллі з Міленіум нам позиціонувала цю екскурсію, як відповідну для дітей, але на ділі виявився жах, дітям там робити нема чого. Везли нас туди на розваленому деренчливому фургончике-автобусику, про ремені в ньому не йдеться. На фермі передбачається поїздка в гори, так це на возі, в якій крамниці, теж без ременів, задня частина воза не закривається, вобщем дуже небезпечно, враховуючи, що дорога вузька і кінь сахається від машин в сторону, діти обревелісь, ми знервована. Тим хто їхав верхи, може і сподобалося, але нам же сказали це для дітей, а що там для дітей хорошого ми не зрозуміли. На самій фермі дуже пахне гноєм, а коні ледве живі, все в мухах ... Був дійсно жах! Тому не рекомендую туди їхати з дітьми, хоч гід і вмовляє.


Ім'я:Світлана
Дата відкликання:

08.06.2011 о 19:08 Номер: 5
Сервіс в готелі: 5
Харчування: 5
Інфраструктура: 5
Пляж: 5 Відгук туриста про цей готель: Відпочивали в період з 12 по 22 травня 2011 року, були 2 дорослих і дитина - 2,3 року. Готель вразив своєю красою, напрочуд гарне і мальовниче місце! Стільки зелені! Територія готелю велика, хочеться відзначити, при такій завантаженості готелю, немає черг ні в їдальнях, ні за лежаками біля моря і басейну, все спокійно і привітно. Харчування - просто на забій: різноманітність м'ясних і рибних страв. Дуже переживала, як буде дитина харчуватися - немає проблем! Завжди ситий і задоволений. Анімація звичайно на німецькій мові, але це не заважало відпочивати вечорами. Їздили на екскурсії, побували на о.Санторіні (бути в Греції і не бачити цієї краси - значить не бути в Греції), звичайно втомлива, але оч.красівая екскурсія (вартість 143 євро).
Відкрили для себе нову країну - Грецію, обов'язково будемо ще!
Все просто супер !!!! 08
Ім'я: тамара
Дата відкликання: 03.06.2011 о 17:13 Номер: 5
Сервіс в готелі: 5
Харчування: 5
Інфраструктура: 4
Пляж: 5 Відгук туриста про цей готель: Вчора повернулися з Аніссі-бич задоволені і щасливі. В інеті багато відгуків про цей готель, повторюватися не буду. Назву один мінус - це комарі, позбутися від них можливе лише з фумігатором, так як кондей працює тільки з липня, а з закритими вікнами спати душновато. Фумігатор купили там же на території готелю. Зараз склад відпочиваючих навскидку 60 відсотків росіян і українців і 40 - німців. Греки нас люблять і це дуже порадувало, персонал вишколений, привітний. Харчування хороше, але в таверні не сподобалося, м'ясо пересушили. Брали на 2 дня машину, водій повинен бути зі стажем і спокійним характером, серпантинів купа, мінічасовні (на місці загиблих) стоять метрів через 500. На машині об'їхали східне і південне узбережжя. Були на острові-фортеці Спіналонга, туди від Елунда ходить катер хвилин 15, на пляжі Хіппі, форелеве озері ... Екскурсію купували на Санторіні, тривала (виїхали з готелю в 7 ранку, повернулися о першій годині ночі), дорога (140 євро) , але дуже цікава. За рахунок порома (він запізнився з відходом на годину) нас нагодували на забій в таверні The best, яка знаходиться на пляжі з чорним піском. Загалом, Аніссі-бич для тих, хто любить спокійний тихий відпочинок, кого не хвилює анімація і танці до упаду. Чистий піщаний пляж, смарагдові газони з лежаками, тепле прозоре море, чудова територія і доглянута рослинність, відмінні номери (у нас був з видом на море) і гостинні греки - вам обепесчени.

Сторінки: 1 | 2 > » всього: 2 стор.

Увага! Розміщуючи тут свій відгук, знайте, що інформація з нашого сайту автоматично експортується на інші сайти туристичної тематики. Тому Ваш відгук читатимуть відразу на багатьох сайтах. На даний момент таких сайтів близько 50.


Новости