Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шрі Ланка з Одеси тури від 599 дол., Шрі Ланка ціна туру з Одеси, Гарячий тур Шрі Ланка з Одеси, Шрі Ланка тури горить, Шрі Ланка на карті, Шрі Ланка горить, Шрі Ланка палаючі, Шрі Ланка 2019, Шрі Ланка фото, Шрі Ланка погода, Шрі Ланка відпочинок, Шрі Ланка ціни, beach Шрі Ланка, Шрі Ланка з / Гарячі тури / Duncantravel

Тури на Шрі Ланку з Одеси - 2019 з перельотом

Ціна вказана за 2 осіб в номері і включає в себе:

Авіапереліт Одеса - Дубай - Коломбо - Дубай - Одеса

Трансфер аеропорт - готель - аеропорт

Проживання в обраному готелі з вказаним видом харчування (RO - без харчування, ВВ - Сніданки, НВ - сніданок і вечеря, ALL - все включено)

страховку

БІЛЬШЕ ПРОПОЗИЦІЙ НА ГОТЕЛІ ТА ДАТИ У ОН-ЛАЙН ПОШУКУ


Гарячі тури на Шрі-Ланку з Одеси * ціна вказана в умовних одиницях в рекламних цілях, всі розрахунки проводяться в гривнях за комерційним курсом туроператора.

Побачити на власні очі найцікавіші екскурсії, насолодитися якркімі фарбами екзотичною природою, побачити місце існування слонів а також покататися на них, побувати на чайних плантаціях і дізнатися багато цікавого про чай і приготування цього божественного напою все це подарують Вам можливість тури на Шрі-Ланку з Одеси . Путівки на Шрі Ланку з Одеси набирають все більшою популярністю у любителів туризму, так як, курорти Шрі-Ланки відповідають найвищим стандартам якості, сервіс тут відмінний.

Т Урів на Шрі-Ланку з Одеси доступні для туристів в он лайн пошуку туру ., З його допомогою Ви можете самі підібрати і забронювати гарячий тур в Шрі - Ланку з Одеси, Вартість такої путівки, коливаються від 1300 дол. На 2 чоловік в літній період і від 1700 у.о. на двох на осінньо - зимовий період, на сім - десять днів.

Ціна на тури на Шрі-Ланку з Одеси практично така ж як і ціна на тури в Шрі-Ланку з Києва. Цього року відпочинок в Шрі-Ланці з Одеси буде доступнішим, так як регулярність рейсів з Одеси в Коломбо через Дубай з вересня місяця збільшується до 3 на тиждень.

На о. Шрі - Ланці розташовано безліч різних готелів як на узбережжі, так і в глибині материка. Залежно від готелю, в якому Ви вирішили зупинитися, залежить і ціна туру на Шрі-Ланку з Одеси.

Шрі-Ланка з Одеси гарячі тури з перельотом на двох

Тим не менш, якщо Ваше рішення купити тур на Шрі-Ланку в 2019 році, можете бути впевненим в його правильності, так як відпочинок на Шрі - Ланці з Одеси чи Києва залишить незабутні враження від природи, екскурсій і гостинності.

також розгляньте тури в Таїланд з Одеси , Ціни ви завжди знайдете в пошуку туру

Недорогі тури на Шрі Ланку з Одеси вигідно купувати по ранньому бронюванню, так як ціни знижені на 30 - 40%

_______________________________________________________________________________________________________________________

Новости