Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розповіді про Кемері

  1. пляжі

Вирішили поїхати з другом до моря 12 травня. У виборі дати керувалися тим, що ті, хто приїжджав на травневі свята, вже поїдуть, а ціни впадуть і можна буде купити путівку за доступною ціною.

В результаті купили путівку в Бельдібі під Кемером на тиждень за 330 доларів з людини. Готель "Рама бич клаб" 4 * + на першій береговій лінії.

З погодою пощастило, так як зазвичай на початку травня повітря вже теплий, а море прохолодне. Але в цьому році літо настало раніше, і 15 травня вода була +23 градуси, повітря +27. Для тих, хто не любить спеку - це ідеальний час для пляжного відпочинку, екскурсій і шопінгу.

На користь курорту говорить те, що він знаходиться недалеко від аеропорту Анталії - близько 50 хвилин на автобусі і в 20 хвилинах від Кемера. Гірське повітря, найчистіше море і відносний спокій навколо підходять для тих, хто хоче відпочити від міської суєти.

пляжі

Пляжі в основному галькові, а вхід в воду незручний, тому що на вході під ... Читати повністю

Barta, 26 липня 2018

Відпочивали ми в Кемері в цьому році в липні. Точніше сказати в Бельдібі. Це курортне містечко і муніципалітет в районі Кемер провінції Анталія. Від аеропорту Анталії їхати на автобусі приблизно хвилин 40. Відпочивати ми вирішили в липні, тому що так склалися обставини. Звичайно, липень і серпень найспекотніші місяці в Туреччині і, звичайно, часом було дуже важко, тому що спека просто нестерпна часом. Я б більше рекомендувала обирати травень або вересень - початок жовтня. Хоча, в принципі, там і в кінці листопада можна засмагати і купатися. Правда, вечорами потрібно трохи "утеплитися" і надіти штани і кофту. Ну а влітку спека стоїть по 45 градусів і дуже важко ходити по визначних пам'ятках. Хоча якщо відпочивати на пляжі і купатися, то цілком і не відчувається такої спеки.

Ми зупинялися в готелі Club Hotel Sunbel. Готель має 4 зірки і в цілому нам сподобався. номер відмінний, світлий. Територія невелика, але є і басейн з гірками, і багато барів, і невеличкий дитячий майданчик, деякі магазинчики. Читати повністю

, 05 вересня 2017

Туреччина - одна з найбільш звичних країн для відпочинку. Ми побували тут вже кілька разів. Відпочивали в Антальї і її регіонах, в Аланії. Але в цей раз потрапили в селище Кириш поруч з Кемером, про який раніше я і не чула. Це маленьке містечко, що складається з пари вулиць. Всі готелі розташовані в один ряд на головній вулиці. У селищі їх небагато, тому і людей не така вже велика кількість. Наш готель знаходився на другій лінії і був цілком стерпним для невимогливих туристів.

Погода в цю пору року в Туреччині спекотна, як і всюди. Температура вище 30 градусів. Один раз за тижневий відпочинок було щось схоже на дощ, але він був короткочасний і деякі його навіть не помітили. Температура води в морі теж була комфортна. Але саме море через кількість тих, що купаються (напевно) було не зовсім чистим.

Наш пляж знаходився приблизно в двохстах метрах від готелю, але йти до нього потрібно було через не зовсім привабливі задні фасади готелів, які знаходяться на першій лінії. Але зате можна було підглянути ... Читати повністю

Nadezhda27, 09 березня 2017

Відпочивали в Кемері, Бельдібі в червні 2014 року Відпочивали в Кемері, Бельдібі в червні 2014 року. Це не перша наша поїздка в Кемер і я вважаю, що червень для відпочинку в Туреччині - найкращий місяць. Море вже дуже тепле, + 26 - 27 градусів, а спека в полудень ще не піднімається до 45 - 50 градусів, як буває в липні - серпні. Вечорами іноді буває навіть приємна прохолода і можна спати без кондиціонера. Коли відпочиваєш з дитиною комфортна погода - це дуже важливо.

Ми вибрали для відпочинку чудовий готель - Зіганов. Це п'яти зірковий клубний готель з системою харчування "ульта все включено". Про чудовою кухні розповідати не буду, досить сказати, що за 10 днів відпочинку мій чоловік одужав на 5 кілограм. В готелі є дієтичний стіл і дитяче меню, так що в готелі дійсно кожен може знайти страви до смаку і за станом здоров'я.

Територія готелю велика і дуже красива. Є гірки, шикарний грот з водоспадом, кафе з кальяном і турецькою кавою, вечорами чудові шоу, пінні ... Читати повністю

Аліна Роботенко, 08 грудня 2016

Кінець вересня-початок жовтня в Туреччині вважається практично завершенням курортного сезону. Ціни на відпочинок звичайно ніхто не знижує, але відпочиваючих стає значно менше, що дозволяє насолодитися відпочинком в повній мірі. Погода в цей період дуже комфортна: вдень температура тримається в межах + 25-30 градусів, не душно і не жарко. До вечора трохи холодає, так що раджу взяти з собою теплі речі.

Ми зупинялися в готелі Club Phaselis, який знаходиться на в селищі Гейнюк і розташований віддалено від центру та інших готелів. Це хороший варіант, якщо ви хочете усамітнення, але щоб дістатися до найближчого магазинчику або ринку, потрібно їхати або на таксі (а це додаткові витрати), або на громадському транспорті, до зупинки якого теж потрібно ще дійти. Туроператор, звичайно ж, запропонував нам поїхати в їх магазин, але ціни там були завищені, що цілком природно.

Сам готель дуже затишний. У нього відносно невелика, але дуже красива і зелена територія. Види на гори відкриваються ... Читати повністю

Nadezhda27 року 06 грудня 2016

У Кемер обов'язково треба квитки купувати заздалегідь, на вересень ми бронювали в кінці травня. Раніше були і на інших курортах Туреччини, але не було стільки вражень, як у повернулися з Кемера друзів. Тому ми парами зібралися теж відвідати цей чудовий курорт.

Відпочинок наш тривав 8 днів, тому намагалися різноманітно провести ці дні, а не цілими днями валятися на пляжі, з огляду на що на Чорному морі Краснодарського краю ми встигли відпочити!

Зупинилися ми в готелі Голден Лотус, так як хотіли бути ближче до центру міста і іншим вечірнім розвагам. Сам готель 4 зірки, але дуже гідний і, до речі, тихий - можна виспатися! Сервіс правда на четвірку, прибирання номерів середня, частіше б міняли постільну! А сам обслуговуючий персонал нормальний, в міру привітний. Харчування хороше, різноманітне, за всі дні відпочинку несвіжого або зіпсованого не помітили, хоча частенько і не їли тут зовсім, так як були поглинені екскурсіями. Плюс близько розташованого пляжу, можна звичайно і у басейну ... Читати повністю

Катерина, 29 березня 2016

У Кемер ми їздили з подругою з кінці червня. Точніше, не в Кемер, а в кемерському область - містечко Гейнюк, який знаходиться всього в 8 км від міста. При бажанні на маршрутці можна було доїхати всього за 5 - 7 хвилин.

Це був той рідкісний випадок, коли ми поїхали не своїм ходом, як зазвичай, а купили путівки в п'ятизірковий готель на першій береговій лінії.

Почну з обраного для відпочинку часу. В кінці червня було дуже жарко, приблизно градусів 35 на сонці, хоча і в тіні ми постійно були мокрими. У перші кілька днів відчували страшний дискомфорт від того, що постійно ходили у вологому одязі. Потім звикли. Вологість дуже висока, з цієї причини дихати було важко, в усякому разі мені, так як зі слабкими судинами в таку пору року в Туреччині взагалі робити нічого. Увечері спека спадала, але вологість залишалася сильною настільки, що на вечірній прогулянці неможливо було сісти на лавочку, так як всі вони були покриті конденсатом. Загалом, в моєму випадку відпочинок зводився до пасивного ... Читати повністю

Наталя Барсукова, 16 липня 2015

Хочу застерегти відпочиваючих Кемера, які збираються купувати тури на вулиці. Будьте обережні, уважно дивіться на назву фірми на вивісці, де ви купуєте екскурсії. Ми збиралися купувати у Гінза Тревел і були в повній впевненості, що у неї купили, але як потім нам сказав працівник справжньою Гінза Тревел (вже після того, як ми побували на двох турах від псевдоГінзи) - це була фірма Радіант. Ми купували на вулиці недалеко від нічних клубів, якщо пройти трохи вперед до пристані яхт в Кемері. А справжня Гінза Тревел - в районі вежі з годинником. Радіант користується цією назвою, тому що у Гінза хороша репутація, як нам сказав працівник справжньою Гінза, у них на вивісці присутній слово радіант. Ми не пішли спеціально перевіряти, чи так це в тому місці, де ми купили тури, але ми бачили ще один офіс псевдоГінзи (якщо стояти до башти з годинником, до магазинів Міграс і Базар-82 особою, а потім піти вправо) - дійсно нагорі написано слово Радіант, але так, що відразу і не зрозумієш, що ... Читати повністю

elezava 02 серпня 2014

Багато з нас вже задумалися про місце проведення літньої відпустки, а хтось вже придбав довгоочікувані путівки. Багато років наші співвітчизники обирають місцем проведення своєї відпустки саме Туреччину за співвідношення "ціна-якість", а більшість курортне містечко Кемер за шикарну природу, незвичайної краси гірські ландшафти, чисте море і галькові пляжі, сучасні готелі від недорогих тризіркових до великих п'ятизіркових з розвиненою інфраструктурою і готельної територією.

Багато хто любить тільки "пасивний" відпочинок, а це лежання на пляжі, купання в кристально-чистих морських водах і просто насолодою відпочинку і природою цих місць. Інші поєднують приємно з корисним. Тобто прагнуть відвідати пам'ятки міста Кемера і з'їздити на захоплюючі екскурсії звідти.

Раджу користуватися послугами тільки від вашого туроператора. Адже багато туристів за безпеку і якість отримуваних послуг. При замовленні екскурсійної програми від туроператора ви отримуєте насамперед страховку, комфортабельний ... Читати повністю

Ніка Сорокіна, 20 травня 2014

Туреччина - одне з найбільш затребуваних напрямів для відпочинку туристів з Росії. Туди їдуть з усіх куточків країни сім'ями з дітьми, друзями, парами і поодинці. І у кожного з них на Батьківщині залишається людина, якій треба "Щось" привезти з курорту. Так що ж можна привезти з Туреччини, відпочиваючи в курортному місті, наприклад, Кемері? Найперше про що хочеться повідомити це те, що сподіватися купити дешеві речі в курортних містах не варто. Поруч майже з кожним готелем є торгові вулиці, вітрини магазинів горять, виблискують, заманюючи туристів російськими назвами або банерами "Sale". Але зайшовши туди на превеликий жаль для себе виявляєш, що ціни на одяг такі ж як і в Росії. Наприклад, футболка "під бренд" в районі від 25 доларів і вище (дуже вище). У цій країні потрібно торгуватися. Тому, хто це робити не любить і не вміє, краще не купувати нічого або купувати за нереально високу вартість.

Краще сісти на автобус, що йде до супермаркету в Кемері. Наприклад, Carrefour, Migros. Там ... Читати повністю

Женя Аким, 16 травня 2014

Що це за місце?

Так що ж можна привезти з Туреччини, відпочиваючи в курортному місті, наприклад, Кемері?

Новости