Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Residence Hotel 3 *: опис, відгуки та фотографії готелю

Місто Нетанія вельми популярний в якості середземноморського курорту Ізраїлю

Місто Нетанія вельми популярний в якості середземноморського курорту Ізраїлю. Щорічно тут зупиняються тисячі мандрівників, як місцевого, так і іноземного походження.

Це місто з м'яким тропічним кліматом немов створений для відпочиваючих. Нетанія - це море і сонце, прекрасні пейзажі, піщані пляжі, доглянуті набережні з вуличними кафе і дорогими ресторанами, вражаюча архітектура і торгові центри.

В околицях курорту розташовані унікальні природні парки, а також історичні та археологічні пам'ятки.

Нетанія має зручне розташування і розвинуту інфраструктуру, що робить транспортно доступними з неї всі туристичні напрямки.

Відмінними рисами курорту є чисті піщані пляжі, обладнані всім необхідним для комфортного відпочинку, а також порівняно недорогі готелі.

До числа популярних готелів економного варіанту належить Residence Hotel в Нетанії. Вона позиціонується як 3-зірковий.

Готель Residence в Нетанії знаходиться в центральній частині міста, поблизу морського узбережжя. У готелі 83% номерів з прекрасним видом на Середземне море.

Будівля «Резиденс» в Нетанії розташоване в першій береговій лінії на набережній. Від пляжу готель відокремлює прогулянкова зона. До центру міста всього 5 хвилин ходьби. Звідси легко дістатися як до центру країни - наприклад, до Тель-Авіва 32 км, так і до аеропорту Бен-Гуріон, який знаходиться на відстані 49 км.

Гості Нетанії, які оселилися в готелі «Резиденс», можуть користуватися відмінним піщаним пляжем, що знаходяться буквально в двох кроках. До нього веде зручний спуск по сходах, також можна спуститися на ліфті. Вхід безкоштовний, пляжні рушники вам видадуть в готелі, а ось за парасольки і лежаки стягується плата.

Готель Residence 3 * (Нетанія) являє собою корпус в 8 поверхів, забезпечений ліфтом. Всього в будівлі 96 номерів з різними видами з вікон. Самий низькозатратний варіант - це номер Standard Room з видом на місто. Номери Regular Room мають невеликий балкончик з боковим видом на море. У найбільш комфортабельних Superior Sea View Room є балкон з видом на морське узбережжя, міні-бар і електричний чайник з набором чаю і кави.

Крім цього в кожному номері є центральний кондиціонер, супутникове TV з каналом російською мовою, санвузол з душем і ванною, де є також рідке мило і фен, сейф для зберігання. Щодня проводиться прибирання номерів.

Харчування в готелі Residence в Нетанії відбувається по системам: ВВ (безкоштовне одноразове харчування: сніданки) і НВ (напівпансіон: безкоштовний сніданок і вечеря).

На території готелю розташований головний ресторан зі шведським столом; лобі-бар; кімната з праскою, дошкою для прасування, пральною машиною і сушаркою (в Residence beach); в лобі є Wi-Fi; на reception можна обміняти валюту; за додаткову плату надають свої послуги пральня та хімчистка, протягом 24 годин на добу ви можете скористатися послугою room-service і замовити напої в номер.

Гості Residence Hotel в Нетанії мають право безкоштовно користуватися сауною і тренажерним залом готелю Galil, а також відкритим басейном з прісною водою.

Платними є такі додаткові послуги: відвідування міні-бару, замовлення прохолодних і алкогольних напоїв під час вечері, розмови по телефону, обслуговування в пральні, виклик няні для дитини, можливість замовити напої в номер.

Residence beach в Нетанії - це другий корпус готелю Residence Hotel. У ньому 6 поверхів і всього 36 номерів з видом на відомий пляж Сірон. Обидва корпусу обслуговуються одним reception і рестораном. В Residence beach є номери двох типів: Studio, де є кухонний куточок, і Suites, що включає спальню, вітальню і кухню з електроплитою та посудом.

З відгуків туристів.

"Раджу не пошкодувати трохи більше грошей і оплатити номер з видом на море. Вид чудовий! Якщо номер виходить на вулицю, то через рух транспорту і будується навпроти готелю будівлі може здатися досить шумно. Робота на будівництві нерідко починається о 7 годині ранку. Також проникає шум від сусідів знизу, зверху або збоку. Купіть, про всяк випадок, беруші. "

"Якщо вибирати, то номер без балкона - він більше як раз на розмір балкона. Але, безумовно, з видом на море! "

«Є номери для візочників. Такий номер повністю адаптований для наших потреб. Я без проблем пересувався взад-вперед по номеру на візку. У санвузлі є поручні, в душі - стілець, а з балкона було видно море ».

«Якщо хочете номер з видом на море, обов'язково скажіть про це під час бронювання !!!»

«Є свої плюси і свої мінуси. Готель непоганий в співвідношенні ціна / якість. Були приємно здивовані, що в номері є Wi-Fi, з відмінним сигналом - цього не було заявлено в описі готелю. Вид з вікна класний. Харчування непогане, хоча і без вишукувань. Був казус під час поселення: ми приїхали до 4-м в суботу, виявилося, що номер не готовий і підготують його тільки до 6-ти. Але треба віддати належне персоналу - все владнали за 20 хвилин ».

«У сусідньому корпусі є невеликий французький ресторанчик, де готує кухар-марокканець. У ресторанчику столиків десять, двері на кухню відкрита, і видно, що готує один кухар. Притому, робить це приголомшливо смачно. У мене схильність до повноти, тому зі шведського столу намагався брати тільки необхідне. Тут же ми з дружиною не могли втриматися - об'їдалися. Рекомендую відвідати цей ресторанчик всім гостям Residece Hotel. Обидва ресторану підкоряються загальним ресепшн, і оплата за путівку на другий теж поширюється. Сніданки і вечері у нас входили у вартість путівки, обід ми оплачували рублевої картою Ощадбанку. Так само, як і чарку коньяку. Дуже зручно".

«Головна перевага готелю в тому, що вона розташована прямо біля центрального пляжу і ліфта до нього».

«Харчування нехай і не особливо різноманітне (це ж не п'ять зірок!), Але все було і смачно, і якісно. На сніданок були 2 види омлетів, нарізка свіжих овочів, вибір йогуртів, джемів, сирів, салатів, мюслі і пластівців. А також булочки, какао, кава, чай, грейпфрути та сливи. Тобто, голодними ми не залишалися. Номер для двох був затісний, особливо туалет з ванною. У той же час все необхідне було, все в робочому стані. У кімнаті чисто, російська прибиральниця добре забиралася навіть без чайових ».

«Готель, звичайно, дорогувато для свого рівня, очевидно через свого вигідного розташування. У тій же мережі є і дешевше, але від них не так близько йти до пляжу. Нам більше була важлива економія часу, ще хотілося купуватися і море відчути, тому і вибрали цей готель, і не шкодуємо. Якщо ви прагнете поєднати відпочинок з екскурсіями, то цей готель найбільш підходящий. Ще він підходить для відпочинку з дітьми, так як поруч є хороша дитяча площадка ».

Читайте про інших популярних готелях Нетанії:

Готель Ginot Yam , Готель Park Нетанія , Hotel Palace , Blue Bay 5 * , Galil , King Solomon 5 * , Готель "Марго" , Hotel Island 4 * .


Новости