Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подорож в Майамі: найкрасивіші місця. фото

Життя в Майамі - нескінченне свято, це робить місто прекрасною альтернативою діловому Нью-Йорку Життя в Майамі - нескінченне свято, це робить місто прекрасною альтернативою діловому Нью-Йорку.

Прекрасні пляжі, нічне життя світового класу, безліч можливостей для шопінгу - лише кілька пунктів, якими славиться Майамі, штат Флорида, передає Хроніка.інфо з посиланням на LifeGlobe.net .

Відвідування Майамі - це не просто подорож в один єдине місто. Це шанс досліджувати кілька унікальних прилеглих територій з особливою культурою, стилем і архітектурою. Від будівель в стилі Ар-деко, до кольорових домівках району Маленькій Гавани, в Майамі є неймовірне скупчення туристичних визначних пам'яток, фотографіями яких ви можете помилуватися в цій збірці.

Бейфронт Парк
Бейфронт - зелений міський парк в самому центрі міста Майамі. Він обмежується водами затоки Біскейн, дозволяючи відвідувачам здійснити живописну прогулянку прямо по набережній. У парку також проводиться ряд видатних подій та концертів. Практично кожен вечір в цьому чудовому місці проводиться яке-небудь виступ, а вранці ви можете відвідати урок йоги. Якщо ви прагнете спробувати щось нове, в парку Бейфронт знаходиться школа польотів на трапеції, що дозволяє досконально насолодитися неповторним видом!

Тропічний сад Фейрчайлд
В області Корал-Гейблс ви знайдете Тропічний Ботанічний сад Фейрчайлд. Оточений парком Метсон Хеммок Ботанічний сад - фантастичне місце для сімейних прогулянок в сонячний день. У Консерваторії Тропіків ви можете досліджувати тисячі екзотичних і рідкісних метеликів, а також рідкісних тропічних риб і незвичайних рослин. Потім, в їстівних Саду ви можете дізнатися про створення свого власного саду будинку. Тут розкажуть про вирощування свіжих трав, фруктів, овочів і навіть їстівних квітів. Завершити чудову прогулянку можна в мальовничому й спокійному затонулого Саду.

Колочеп
Якщо ви пристрасно бажаєте втекти від натовпів туристів, то повинні додати острів Колочеп до свого списку подорожей. На крихітному острові постійно проживає всього 300 чоловік. Найменший з Елафітскіх островів є також найближчим до Дубровнику. Острів колись був важливою частиною суднобудівної промисловості Дубровника. Він повністю позбавлений автомобілів, що є додатковою перевагою для мандрівників. Після активної прогулянки розслабтеся на піщаному пляжі, або Сплавати в Блакитну печеру. На острові є кілька церков, включаючи церкви Св. Миколая та Св. Сергія, що датуються дев'ятим століттям.

Крендон парк
У північній частині Кей Біскейн розташований парк Крендон. Це прекрасний прибережний парк, який дійсно пропонує щось цікаве для всіх. Як має на увазі його ім'я, в парку є чудовий двухмільной пляж, який по праву вважають одним з кращих пляжів у Флориді. Крім того, ви можете досліджувати широкий спектр різних екосистем в регіоні. Виключно в межах парку Крендон можна подорожувати пішки через піщані дюни, плавати на човні вздовж коренів мангрових лісів і займатися серфінгом уздовж прибережної піщаної коси. На довершення до всього іншого, тут створена прекрасна інфраструктура для відпочинку, включаючи поле для гольфу і навіть велику пристань для яхт, куди і прибувають човни з відвідувачами.

Вілла Віскайя
Музей і Сади Віскайя (також відомі як вілла Віскайя) виглядають так, як ніби були транспортовані прямо з Європи. Вілла знаходиться прямо на берегах затоки Біскейн, а головний будинок парку був побудований в 1920-х в італійському ренесансному стилі. Головна будівля раніше знаходилося в приватному володінні, але сьогодні сьогодні в ньому розміщується музей, що включає більше 70 залів європейського мистецтва і старовинних речей. Не менш цікаво тут і зовні, де вас чекають великі доглянуті сади. Красиві квітники, кущі та тінисті дерева усеівают всю територію саду, роблячи його популярним місцем для свят та весіль.

парк Ламмус
У серці відомого Південного Пляжу Майамі знаходиться Ламмус - затишний міський парк посеред метушні курортного міста. Культове місце прямо на березі Атлантичного океану демонструвалося в незліченних фільмах, телевізійних шоу і музичних відео. Уздовж пляжу веде мощена доріжка, з якої можна в будь-який час згорнути на пісок і пірнути в прохолодні води Атлантики. Пляж парку Ламмус - ідеальне місце для завершення пішохідної екскурсії по головних визначних пам'яток в Майамі. Він розташований в декількох кроках від чудових барів, ресторанів, магазинів і архітектури в стилі ар-деко.

маленька Гавана
Якщо ви не хочете добиратися до Куби, то найкращим місцем для знайомства з кубинської кухнею, спадщиною, музикою і культурою буде Маленька Гавана в Майямі. Основна перевага цієї пам'ятки - головна вулиця під назвою Келле Очо (8-я вулиця). Тут кажуть виключно на іспанською мовою, а численні магазини по обидва боки вулиці продають кубинські продукти. Примітний Театр Тауер - структура стилю Ар-деко, де все ще показують фільми з субтитрами на іспанською мовою. Неодмінно відвідайте Azucar Ice Cream Company, щоб спробувати кубинські солодкі ласощі і шербет з гуави.

Набережна Майамі-Біч
Набережна Майамі-Біч - найкраще місце для прогулянок уздовж узбережжя. Вона простягається на відстань в 5 кілометрів, ніколи не звертаючи далеко від узбережжя і найпрекрасніших пляжів Маямі. Променад Майамі-Біч починає в парку Індіан Біч і прямує на південь, прямо в серце Південного Пляжу. В кінцевому рахунку набережна переходить в мощений прохід, при цьому не припиняючи бути жвавим, яскравим і мальовничим місцем. Прямуйте туди рано вранці, щоб уникнути спеки і приєднатися до незліченних бігунам і велосипедистам, початківцям свій день зі здорового способу життя.

стіни Вінвуда
Якщо ви вважаєте себе поціновувачем мистецтва, то напевно захочете побачити неймовірні Стіни Вінвуда. Ця величезна виставка на відкритому повітрі - колекція робіт вуличного мистецтва. Понад 50 художників з різних куточків світу були залучені до формування виставки. Ви можете відвідати шість головних будівель, кожне з яких було перетворено від покинутого складу до твору мистецтва. Графіті Вінвуд Воллс часто оновлюються, а сама область є виключно пішохідною. І хоча можна подивитися на мистецтво з салону свого автомобіля, найкращим способом випробувати кольору і фарби цієї унікальної форми мистецтва є пішохідна прогулянка.

Район Арт-Деко
У 1930-х Майамі-Біч значно виріс. Як результат, в місті з'явився широкий спектр архітектури в стилі ар-деко. Так як область є туристичною визначною пам'яткою, існуючі будівлі захищені і збережені законом, а багато інтер'єрів відображають своє історичне походження. Є більше 800 прикладів споруд в стилі ар-деко на одному тільки Південному Пляжі, який є найкращим місцем для пішохідної екскурсії. Доступно безліч організованих екскурсій, але ви також можете відправитися на прогулянку самостійно. Чи не складе ніяких труднощів знайти культові пам'ятки, як Плімут або Макальпін. Обов'язково відвідайте музей Басса з видатним фасадом Ар-Деко, який пропонує вражаючу колекцію предметів мистецтва початку 20-го століття.

Читайте також: Так виглядають найкрасивіші місця на Землі. фото

Оушен-Драйв
Через південну Флориду проходить головна дорога, відома як A1A. Протягом більшої частини Майамі вона відома, як Оушен-Драйв, повертаючи на Коллінз-Авеню уздовж Майамі-Біч. Будьте готові зустріти тут тисячі людей в їх кращих купальниках, різноманітність нічного життя, пляжі з білим піском і безліч ролерів на тротуарі поруч з дорогою. Уздовж Оушен-Драйв ростуть тінисті дерева, дозволяючи оглядати визначні пам'ятки і спостерігати за людьми під захистом від палючого сонця, настільки характерного для Майамі в літній сезон.

Новости