Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Донгтан в Паттайя

  1. Опис і фото
  2. пляжні розваги
  3. Кафе і магазини
  4. Готелі
  5. Як дістатися?
  6. Пляж Донгтан на мапі

Пляж Донгтан є продовженням пляжу Джомтьен . Але в порівнянні зі своїм сусідом він спокійніше і менш людний, завдяки чому він вважається хорошим місцем для сімейного відпочинку з дітьми. Починається пляж Донгтан близько поліцейської будки і закінчується поруч з валунами поблизу вулиці Пратамнак Сої 5. Його берегова лінія простяглася на 1,5 кілометра і умовно поділяється на 3 частини, кожна з яких має свої особливості.

Опис і фото

Поруч з пляжем Донгтан розташовуються великі готелі, тому за чистотою узбережжя постійно стежать. Плюсом цього пляжу є відсутність автомобільної дороги біля нього. Уздовж берега проходить лише невелика доріжка, яка днем ​​є пішохідною.

Вхід в море досить плавний, але в відлив вода далеко йде від берега і доводитися досить довго йти, щоб вода досягла шиї. Зона для купання практично на всьому пляжі відокремлена буйками. Море на пляжі Донгтан в основному спокійне, лише іноді піднімаються великі хвилі.

Інфраструктура і контингент відпочиваючих відрізняється в залежності від частини пляжу. Південна частина пляжу Донгтан є місцем, де відпочивають люди нетрадиційної орієнтації. Тут часто можна побачити геїв, прогулюють уздовж узбережжя. У цій частині пляжу відсутні лежаки з парасольками, пляжні розваги і кафе. Їду і напої можна купити лише у торговців, що ходять по пляжу.

за готелем Rabbit Resort починається центральна частина пляжу Донгтан. Тут краще розвинена інфраструктура: багато пляжних розваг, лежаків з парасольками, є кілька кафе. У центральній частині пляжу знаходитися популярний серед російських туристів готель Pattaya Park , Який має свій аквапарк, атракціони і вежу з красивим видом і канатним спуском. У цій частині пляжу люблять відпочивати сім'ї з дітьми. Людей з нетрадиційною орієнтацією тут не знайдеш.

Поруч з вулицею Пратамнак Сої 5 починається північна частина пляжу Донгтан. Тут знаходитися набережна, є альтанки, в яких можна сховатися від сонця. У цій частині пляжу днем ​​мало відпочиваючих. Але ввечері тут люблять відпочивати тайці. Вони влаштовують пікніки, гуляють уздовж моря, спілкуються. З машин може доноситися музика і на пляжі ставати досить шумно.

пляжні розваги

Тільки в центральній частині пляжу Донгтан є пляжні розваги. Тут ви зможете покататися на водному мотоциклі, «банані», здійснити політ на парашуті та інше. Ще на пляжі є волейбольний майданчик і прокат дощок для віндсерфінгу. Головним розважальним місцем на цьому пляжі є аквапарк і парк атракціонів в готелі Pattaya Park . Дітям тут особливо сподобатися. Також можна забратися на вежу Паттайя Парк і спуститися з неї по канатній дорозі.

Увечері на пляжі Донгтан ставати тихо і безлюдно, тільки в її північній частині збираються місцеві жителі, щоб розважитися і відпочити.

Кафе і магазини

На півдні пляжу Донгтан перебувати мережевий магазин 7-11, в центральній його частині є пару кафе. Також по пляжу постійно снують торговці, у яких можна придбати різні закуски, воду, пляжні приналежності і сувеніри. Великих торгових центрів біля пляжу ви не знайдете. Але зате на вулиці Пратамнак Сої 5 розташовується невеликий риночек, де можна купити безліч різних речей.

Готелі

На пляжі Донгтан знаходитися велика кількість готелів і кондомініумів на першій береговій лінії. Вартість їх, як правило, немаленька. Найбільш бюджетним варіантом на березі моря є готель Pattaya Park . Також на пляжі Донгтан знаходяться такі популярні готелі, як Welcome World Beach Resort & Spa , The Heritage Pattaya Beach Resort , Adriatic Palace Hotel . Для людей нетрадиційної орієнтації передбачені готелі Rabbit Resort , Avalon Beach Resort Pattaya .

Якщо ви хочете знайти дешеве житло, то слід йти подалі від моря вглиб району. Там можна зняти житло в гестхауса.

Також підібрати для себе відповідне житло можна онлайн на сайті Хотеллук . Я завжди користуюся цим сайтам і рекомендую його вам, так як він порівнює ціни в різних системах бронювання, що допомагає істотно економити на проживанні.

Як дістатися?

Відразу за пляжем Джомтьен починається пляж Донгтан і триватиме він до пляжу Пратамнак. Всі ці три пляжі розташовані на одній берегової лінії і ніякої межі між ними немає. До пляжу Донгтан можна дійти пішки з пляжу Джомтьен по берегу уздовж моря або з пляжного вулиці. Пляж Донгтан починається, коли пляжний вулиця різко повертає направо, тут же знаходитися поліцейська будка.

Якщо ви живете далеко від пляжу Донгтан, то до нього можна дістатися на громадському тук-туку. Виходити слід на вулиці Thappraya біля магазину 7-11.

Пляж Донгтан на мапі

Точне розташування пляжу Донгтан в Паттайя дивіться на карті.

Як дістатися?

Новости