Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі Протарас

  1. Найкращі готелі Протарас
  2. HAvilla 003
  3. Crystal Springs Beach Hotel
  4. Tonia Villas
  5. Capo Bay Hotel
  6. Grecian Park
  7. Maricosta Apartments
  8. Гарячі тури на Кіпр
  9. Cavo Maris Beach Hotel
  10. Sunny Holiday Apartments
  11. Flokkas Hotel Apartments
  12. Корисні посилання

У Протарасе найбільша концентрація готелів на Кіпрі - їх тут більше п'ятисот. Особливість в тому, що тут, в основному, міні-готелі сімейного типу, тому вони не обтяжені зірками. Є апартаменти дуже дорогі, є і досить дешеві і тут треба розуміти, що ціна формується залежно від рівня і кількості послуг. Трьох, чотирьох-і п'ятизіркові готелі Протарас мають весь набір відповідних послуг. Ось наш TOP-10 готелів цього тихого курортного містечка.

Найкращі готелі Протарас

Зовсім поруч з Протарас розташований курортне місто Айя-Напа Зовсім поруч з Протарас розташований курортне місто Айя-Напа. Якщо вам більше до смаку туссовочний, галасливий відпочинок, розгляньте готелі Айя Напи . Готелі Ларнаки - це найбільш бюджетний відпочинок на Кіпрі. Готелі в Пафосі - це варіанти розміщення на будь-який смак і достаток. Підійде тим, кому цікавий огляд колоритних пам'яток . Готелі Лімассола - для активних мандрівників.

HAvilla 003

Вілла HAvilla 003 знаходиться в районі Протарас Агіа-Тріада, всього в 200 метрах від пляжу Крістал Спрінгс. До послуг гостей повністю обладнана стильна вілла з видом на Середземне море і безкоштовним Wi-Fi. Гостям надаються приналежності для барбекю.

  • У числі зручностей дворівневої вілли Seafront тераса, кондиціонер і 4 окремі спальні. Вілла складається з вітальні з диванами і телевізором з плоским екраном, а також кухні з обідньою зоною і духовкою з плитою.
  • Відстань до пляжів Трініті і Каламіес становить 800 метрів і 1,5 кілометра відповідно. Від вілли - 6 кілометрів до центру міста Протарас і 10 кілометрів до селища Паралімні . До міжнародного аеропорту Ларнаки - 65 кілометрів. Гостям надається безкоштовна приватна парковка.

Crystal Springs Beach Hotel

Курортний готель Crystal Springs розташований поруч з мальовничою рибальського гаванню, в 5 кілометрах від селища Протарас. До послуг гостей відкритий басейн, а також номери з мебльованим балконом і видом на Середземне море. У зонах загального користування працює WiFi.

  • Світлі номери готелю Crystal Springs Beach обладнані кондиціонерами. У кожному з них є робочий стіл, супутникове телебачення та міні-бар. У власній ванній кімнаті надається фен.
  • У ресторані Salamina подаються страви місцевої та інтернаціональної кухні, а також проводяться тематичні вечори. У барі Greek готелю Crystal Springs можна спробувати свіжоприготовані легкі страви і помилуватися видом на пляж.
  • Гості готелю Beach можуть відпочити на шезлонгах в оточенні ландшафтних садів. На пляжі проводяться уроки підводного плавання. Крім того, в розпорядженні гостей тенісний корт та ігровий зал.
  • Готель Crystal Springs Beach розташований в 49 кілометрах від міжнародного аеропорту Ларнаки. Стійка реєстрації працює цілодобово. Неподалік облаштовано безкоштовна громадська автостоянка.
  • Російськомовний персонал.

Tonia Villas

У комплексі Tonia, розташованому в центрі міста Протарас, в 150 метрах від пляжу Санрайз, пропонуються просторі, повністю оснащені вілли з мебльованим балконом і верандою з видом на Середземне море. Відстань до пляжу Янна-Марі становить всього 60 метрів.

  • На кожній з вілл комплексу Tonia є 2 окремі спальні, повністю обладнана кухня з дерев'яним обіднім столом для 6 осіб і вітальня. Крім того, в розпорядженні гостей пральна і посудомийна машина, телевізор, плита, мікрохвильова піч і душ на відкритому повітрі.
  • У центрі Протараса працюють різні ресторани, бари і безліч магазинів. Відстань до популярного затоки фіговим дерева становить 500 метрів, а до міжнародного аеропорту Ларнаки - 56 кілометрів. На території готелю пропонується безкоштовний Wi-Fi і власна безкоштовна парковка.

Capo Bay Hotel

Готель Capo Bay знаходиться в самому центрі курортного селища Протарас, Кіпр. До послуг гостей сади з проточною водою і ставки з рибою, які ведуть вниз до набережної і відзначеному блакитним прапором затоки Фіг-Три-Бей .

  • У числі зручностей номерів кондиціонер, телевізор з супутниковими каналами та приладдя для чаю / кави. За додаткову плату надається Wi-Fi. З окремих номерів відкривається чудовий краєвид на Середземне море.
  • У ресторані з видом на море щоранку сервірують сніданок «шведський стіл». Обід і вечеря подається в лаундж-барі Koi, в ресторані з обслуговуванням по меню або в барі біля басейну (в теплу погоду).
  • Готель Capo Bay ідеально підходить для спокійного відпочинку. У розпорядженні гостей спа-салон із сауною, гідромасажною ванною, паровою лазнею, турецькою лазнею, душем Віші, повністю обладнаним тренажерним залом і критим басейном з підігрівом площею 15 метрів. Також в готелі працює сучасний фітнес-центр, школа дайвінгу та дитячий клуб з нянею.
  • Відстань від готелю Capo Bay до аеропорту Ларнака складає 60 кілометрів. Крім того, на території облаштована безкоштовна парковка. Магазини, бари та ресторани знаходяться всього в декількох хвилинах ходьби.
  • Російськомовний персонал.

Grecian Park

П'ятизірковий готель Grecian Park розташований в 200 метрах від затоки Коннос . До послуг гостей 2 ресторани і 2 басейни. Пропонується розміщення в номерах з балконом, звідки відкривається вид на Середземне море або сад. У числі інших зручностей - спа-центр і тенісні корти.

  • Кожен номер оснащений кондиціонером і оформлений в сучасному стилі. На підлозі постелено килимове покриття. Всі номери готелю Grecian Park оснащені РК-телевізором з супутниковими каналами, а також міні-баром.
  • Щоранку гостям сервірують різноманітний сніданок "шведський стіл". У ресторані Umi подають страви японської кухні, в тому числі суші. У барі Cliff, звідки відкривається вид на затоку, можна спробувати екзотичні закуски. Клуб на цокольному поверсі працює до раннього ранку.
  • До послуг гостей на території готелю добре обладнаний тренажерний зал, а також магазин, який продає подарунки та сувеніри. Всюди надається безкоштовний Wi-Fi.
  • Відстань до державного лісового парку Каво-Греко складає всього 200 метрів, а океанаріум знаходиться в 7 кілометрах від готелю Grecian Park. Поїздка до жвавого курорту Айя-Напа і села Протарас займає всього 5 хвилин.
  • Російськомовний персонал.

Maricosta Apartments

Комплекс апартаментів Maricosta розташований всього в 200 метрах від піщаного пляжу в бухті Каламіес. До послуг гостей апартаменти з балконом, відкритий басейн з шезлонгами і снек-бар біля басейну.

  • У всіх апартаментах комплексу Maricosta облаштована добре обладнана кухня з плитою, холодильником, чайником і тостером. Серед інших зручностей - гостинний куточок, телевізор і ванна кімната з феном.
  • У снек-барі можна замовити напої та легкі закуски. Щодня сервірується повний англійський сніданок. Гості можуть скористатися безкоштовними приладдям для барбекю на території комплексу.
  • У місцях загального користування надається безкоштовний Wi-Fi. Крім цього, в розпорядженні гостей дитячий плавальний басейн.
  • У 200 метрах від комплексу апартаментів Maricosta працюють ресторани, кафе-бари та магазини. Відстань до жвавого міста Протарас і знаменитого пляжу Фіг-Три-Бей становить 1,5 кілометра. До популярного міста Айя-Напа - 2,5 кілометра.
  • Російськомовний персонал.

Гарячі тури на Кіпр

Lantiana Gardens ApartHotel

Нещодавно відремонтований апарт-готель Lantiana Gardens розташований в 200 метрах від пляжів бухти Фіг Три Бей. На території готелю до послуг гостей басейн з прісною водою і міні-маркет.

  • У номерах апарт-готелю Lantiana Gardens встановлено телевізор з плоским екраном, кухня і балкон з столом та стільцями.
  • Гості зможуть поплавати в басейні або пограти в теніс, а також зайнятися спортом в новому фітнес-залі. Для дітей облаштовано великий ігровий майданчик. У лобі апарт-готелю працює безкоштовний WiFi.
  • Пообідати і повечеряти можна в ресторані готелю, а в барі гостям запропонують освіжаючі напої. У сучасному кафе подають каву і чай.
  • Апарт-готель Lantiana Gardens знаходиться в 40 кілометрах від аеропорту Ларнаки.
  • Російськомовний персонал.

Cavo Maris Beach Hotel

Готель Cavo Maris розташований посеред пальмових садів на пляжі села Протарас. До послуг гостей 2 тенісних корти, спа-салон, кіоск біля пляжу і сніданок «шведський стіл». У номерах є балкон з видом на Середземне море, басейн і гори.

  • Всі номери готелю Cavo Maris Beach обладнані кондиціонером, радіо і телевізором з супутниковими каналами. У числі інших зручностей всіх номерів - гостинний куточок і робочий стіл.
  • У ресторані Alkion готують страви інтернаціональної кухні, які можуть бути подані на терасі готелю з видом на море. Гостям пропонується замовити коктейлі в барі Coral, а також напої та закуски в барі Sirena біля басейну.
  • Гості готелю можуть пограти в настільний теніс, більярд і пляжний волейбол. Для юних гостей при готелі відкриті дитячий басейн і дитячий клуб з розважальною програмою. Також гостей запрошують безкоштовно скористатися критим басейном, гідромасажною ванною і тренажерним залом. За запитом за додаткову плату організовуються сеанси масажу і косметичні процедури.
  • У 100 метрах від готелю працюють магазини, бари і ресторани. За 3 хвилини гості дійдуть до зупинки автобуса, що прямує в центр Протараса і місто Ая-Напа. На території готелю облаштована безкоштовна приватна парковка.
  • Російськомовний персонал.

Sunny Holiday Apartments

Комплекс апартаментів Sunny Holiday розташований в 400 метрах від пляжу затоки Коннос і в 1,5 кілометрах від центру курортного селища Протарас, в крокової доступності від барів і ресторанів. До послуг гостей номери-студіо та апартаменти з власною кухнею. З балконів відкривається вид на гори і Середземне море. На всій території працює безкоштовний Wi-Fi.

  • Всі сучасні номери-студіо та апартаменти оформлені в біло-блакитних тонах. У числі зручностей повністю обладнана міні-кухня з усією необхідною технікою, холодильником і електричним чайником. Крім того, в кожному номері є гостинний куточок і телевізор з плоским екраном.
  • В 1,5 кілометрах від комплексу знаходяться печери Талассінес Спіліес. Відстань до аеропорту міста Ларнака складає 60 км. Кожні 20 хвилин у апартаментів Sunny Holiday зупиняються автобуси, які прямують в селище Айя-Напа і центр селища Протарас. Персонал комплексу допоможе гостям орендувати автомобіль, а на території передбачена безкоштовна приватна парковка.
  • Російськомовний персонал.

Flokkas Hotel Apartments

Апарт-готель Flokkas знаходиться в 300 метрах від пляжу Санрайз-Біч в селищі Протарасе. До послуг гостей басейн і бар. В апартаментах можна користуватися власною міні-кухнею і безкоштовним Wi Fi.

  • На міні-кухні всіх апартаментів в готелі Flokkas надаються необхідні приналежності для приготування їжі, встановлений холодильник і облаштована обідня зона. Крім того, всі апартаменти мають у своєму розпорядженні вітальні зоною і оснащені телевізором.
  • Навколо басейну розставлені безкоштовні шезлонги. Бажаючі можуть зіграти в більярд.
  • Прогулянка до магазинів, барів і ресторанів займає менше 3 хвилин. Поруч з апарт-готелем зупиняються автобуси, які прямують до міст Паралімні і Айя-напи. На цілодобовій стійці реєстрації можна орендувати автомобіль. У розпорядженні гостей безкоштовна приватна парковка на території.
  • Російськомовний персонал.

Корисні посилання

Готелі Протараса на мапі

зберегти

Новости