Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

готель «Oasis Beach»: Дубаї: готелі ОАЕ від Туроператора НИССА-ТУР

  1. розміщення в готелі готель Oasis Beach (Дубай)
  2. послуги готелю готель Oasis Beach (Дубай)
  3. фотографії готелю Oasis Beach (Арабські Емірати)

Готель Oasis Beach 4 * з чудовим піщаним пляжем за багатьма параметрами не поступається готелям 5 * Готель Oasis Beach 4 * з чудовим піщаним пляжем за багатьма параметрами не поступається готелям 5 *. Готель Oasis Beach

розташований в 25 км від аеропорту, до центру міста - 20 хв. їзди. Для гостей готелю безкоштовний автобус в центр (з центру) Дубая за розкладом. Незважаючи на те, що готель Oasis Beach має категорію 4 *, за багатьма параметрами він не поступається готелям 5 *.

розміщення в готелі готель Oasis Beach (Дубай)

У готелі Oasis Beach: 10 поверхів, 252 номери, включаючи номери Suites і один номер Presidential Suite. Номери без виду на море не мають балконів, номери з видом на море (все мають балкон) діляться на Standard Sea View до 4-го поверху і Superior Sea View з 4-го по 10-й поверх (крім поверховості та виду з вікна ці номера нічим не відрізняються). У номерах: кондиціонер, супутникове телебачення, телефон з міжнародним виходом, міні-бар, ванна кімната з душем і туалетом, фен, сейф.

послуги готелю готель Oasis Beach (Дубай)

У готелі Oasis Beach до ваших послуг: ресторани "The Bazaar" (цілодобовий) - інтернаціональна кухня, "Oregano" - середземноморська кухня, "Singapura" - сінгапурський ресторан, "Coco Cabana" - барбекю ресторан і бар на пляжі, "Laguna Bar" - арабська бар з живою музикою, бар біля басейну. Цілодобове сервісне обслуговування. Пральня, хімчистка, магазини, парковка, салон краси, обмін валюти, умови для проведення банкетів і ділових зустрічей.
Розваги і спорт в готелі Oasis Beach: басейн з контролем температури води, тренажерний зал, тенісні корти, майданчик для гри в волейбол на пляжі, сауна, парова, джакузі, масаж. Дітям: дитячий басейн, дитячий майданчик, няня (за запитом).
Пляж готелю Oasis Beach: піщаний. Рушники, лежаки, парасольки - безкоштовно. Водні види спорту.

фотографії готелю Oasis Beach (Арабські Емірати)

| Арабські Емірати | готелі ОАЕ |

ОАЕ: готель Oasis Beach можна забронювати по телефону (495) 974-7774 у менеджера по відпочинку в Арабських Еміратах.

Новости