Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Antik Garden Hotel 4 *. Туреччина. Аланья. Готель Antik Garden Hotel 4 * ціни / відгуки / опису / замовлення готелю :: hochuvotpusk.ru

  1. останні відгуки
  2. Форум
  3. інші готелі курорту Аланья

Оплатити тур ви можете готівкою рублями, за допомогою кредитної картки, за безготівковим розрахунком.

останні відгуки

всі відгуки

Форум

Re: обмеження щодо віз "" автор: sckameikin22 залишити відгук Відгуки

31.08.2012 13:09 Віра. час відвідування: 8.08.-19.08.2012

Відпочивали з 8.08. по 19.08.2012г. Дуже не сподобалося. Басейни дуже маленькі. Хлорка роз'їдає кожу.Дишать неможливо. Одне задоволення-море.Пляж піщаний і захід у море теж. Море дрібне.
Харчування ужасное.Мяса нет.Одні баклажани в різних видах. Все дуже гостре, перчене до такої міри, що горить в роті після їжі години 2. Один раз за 12 днів давали рибу, так кухар жандарм спостерігач стежив, щоб не дай бог хтось взяв 2 шматки. Супи гірше баланди.А інше тільки макарониі рис сирої недоварёний. Харчувалися на березі гамбургерами і картоплею фрі.На березі повинна смажити коржі жінка, але ми жодного разу так і не взяли, тому що черга і стояти треба не менше години. Поки простоїш в черзі, вона збирається і йде "фініш", скінчилося тісто. І так кожного дня.
Кондиціонери ніде не працюють. В "ресторані" так званому пристосованому приміщенні десь у вестибюлі між поверхами спека нестерпна і їсти неможливо, а за їжею постійна черга. Стоїш і обливаєшся потом.Детям взагалі є нечего.Всё дуже гостре. Спостерігали картину, як матуся просила у кухаря їжу для малюка місяців 9-ти. І він їй розім'яв в тарілці картоплю фрі з якимись смаженими помідорами. Так старанно розминав і переконував її, що це нормальна їжа. Обуренню її не було предела.За ті гроші, що ми віддали можна відпочити в інших готелях набагато лучше.Просто відстій !!!!
Всі напої тільки через офіціантів, які дивляться на тебе, як буд-то ти прийшов до них додому непроханий гість і вони ніяк не може з вами випроводіть.І чай і каву наливають вони. Чи не допросішься.Спіртние взагалі дуже низького качества.Слава богу, що ми ще там не отруїлися. Салати мішанина незрозуміла кислі, кавуни теж. Харчувалися апельсинами.
У кімнаті сморід від каналізації. Постільна за 12 днів жодного разу не поміняли. Всім хто думає вибрати цей готель слід подумати і все взвесіть.Развод на 100%.

09.03.2011 12:25 Дмитро. час відвідування: серпень-сентябе 2010 року

Були в готелі в серпні-вересні 2010 року з донькою і дружиною. Сам готель хороший, досить чистий. Пляж взагалі чудовий. Чистий крупний пісок якогось строкатого кольору без єдиного каменю. Причому на сусідніх пляжах, буквально в 10 метрах від готельного пляжу, як зліва, так і справа попадаються камені і водорості. Море прекрасне - чисте, неглибоке, більшу частину часу було спокійне, дно ідеальне. Загалом, від моря в повному захваті! Один раз припливали дельфіни. Якийсь нирець на сусідньому пляжі приволік до берега черепаху-карету - діти були в захваті.
В цьому відношенні прекрасне місце для відпочинку з дітьми.
Якби...
Якби полягає в харчуванні. Дуже одноманітне. М'яса практично немає, іноді курка і "іньдьюшка". А якщо м'ясо і було, то в мікроскопічних кількостях. За весь час риба була тільки два рази. Один з них - форель (питань немає, було смачно). Другий раз - не знаю що, на смак жахливе. Салати суцільне місиво.
На мій погляд, для дитини харчування взагалі не підходить. За 15 днів дочка (5 років) схудла тому, що їла тільки фрі, яка набридла, макарони, огірки і зелений лук. Ще хліб з маслом. З усього меню не викликали зневіри тільки сніданки - стабільні яйця (яєчня або омлет), булочки (іноді пончики або млинці), різноманітне варення і кава / чай.
Обслуговування цілком пристойне, не рахуючи того, що ліжко почали міняти тільки коли спеціально сказали про це прибиральниці (довго робила вигляд, що не розуміє, про що йде мова). Зате, після того як почали залишати $ 1, на знак подяки за зміненої білизна, прибирали відмінно, із простирадл викладали квіти та іншу красу.
Крім цього, в готелі хороша і ненав'язлива дитяча анімація.
Від гіда / готелю пропонують поїздки в "дешеві" торгові центри під соусом того, що самих нас проведуть хитрі турки. З'їздили. Простий розлучення - злі продавці абсолютно дикі ціни пояснюють турецьким якістю. Добре, що поїздка безкоштовна.
Якщо є бажання затаритися, направо від готелю, якщо обличчям до моря звернутися, селище Авсалар. 3 хвилини ходьби від готелю. Після 7-8 годин вечора там прекрасний базар: добрі усміхнені турки, цілком хороші речі. Плюс розвага - дуже красиво.
Екскурсії від гідів в цілому хороші, тільки в один пакет з нормальними речами, наприклад, огляд, стародавнього Сіде, додано багато непотрібного, наприклад, 4 часова нудна поїздка по сумній річці.

09.03.2011 12:24 Можайська Світлана. час відвідування: 09.2010

Вибирали готель за відгуками. Готель супер. Були на початку вересня 2010 року Заселення зайняло рівно тридцять секунд. Заселили без грошей в корпусі, який знаходиться на море. Коли вийшли на балкон, обімліли від краси. Правда, з відкритим вікном спати не можливо, море сильно шумить. Дуже багато німців. Обслуговування хороше. Дуже люблять чайові, до кінця вже початок раздрожает. Харчування смачне, але не дуже різноманітне. Їздили на риболовлю, риба не ловилася, але обід був дуже смачний. Готель для відпочинку з дітьми, молоді там робити нема чого.

07.03.2010 15:10 Ксенія. час відвідування: 06.2009

AntikGardenHotel 4 *. Анталія. Поселек Авсалар.
Летіли з Тез Туром. Виліт затримали на 1 годину. Летіли на Боїнгу 737. Дуже тісно. Я не звикла до таких літаків. Приїхали в готель на початку першого ночі на нашу, у них на годину назад. Нас нагодували салатами.
Осели. Ми бронювали в Garden, (це 3-х поверхові будиночки, в зеленій зоні), поруч (сусіди) але розселили в різних будиночках.
У нас 2 1 і у батьків 2 місцевий, але на мене так 1 одномісний.
Хто з дітками найкраще це перший поверх. Діти сам ходить куди йому треба. Єдине що там дуже багато сходинок, то одна, то дві, мій день в перший день три рази падав, так як під ноги не дивиться зовсім.
До номеру претензій немає. Єдине що ми перший раз милися в душовій кабінці, доводилося сина тримати на руках, слизько, і він не любить коли на голову вода потрапляє. Прибирання кожен день, рушники міняють щодня, білизна я бачила один раз як міняли, за тижневе перебування.
Їжа.
Рестрона Antikв готелі, супи пюре, мій діти їх не їв, макарони кожен день в різному вигляді, кура, 3 рази за тиждень була риба, 1 раз шашлик з кури але дуже смачний, рис, різні салати, помідори, огірки, баклажани в різному вигляді, кавун, полуниця, апельсини, абрикоси. Дуже смачні апельсини !!!. На обід і вечерю солодкий стіл. На сніданок омлет, сосиски (несмачні), оладки, через день млинці. Я з собою брала синові кашу «крихітка» розчинну, ми їли її через день. Так як на одних омлетах йому не просидіти було.
Ресторан на березі Garden, тут салати і фаст фуд, ми там не їли.
Пляж чудовий, дуже хороший вхід в море. Шезлонги завжди є, є пляжні рушники. 2 гірки, басейн на пляжі де гірки, один для малюків. Басейн в Антик де ресторан, там же для малюків, басейн в Гарден внизу за останніми будиночками. І на -2 поверсі - хамам, джакузі, сауна, спорт залу, басейн, там же зміна пляжних рушників.
Є турецька ресторан, ми туди не ходили (платний).
До селища 15 хвилин пішки. Пошкодувала що не взяла коляску, довелося сина на руках тягати, він не звик до такої спеки. У 10 вечора було 28 градусів в темряві. Вода десь 24, басейн десь 27-28.
Їздили в Аланію на автобусі самі. Прикупили золота, назад господар ювелірної крамниці нас довіз на своїй бехе Х-5.
Їздили в аквапарк WaterPlanet. Пошкодувала що сина взяла, він ні на чому кататися не хотів, з'їхали з однієї гірки, і у нього була істерика. Там ми заробили тепловий удар. Хоча плавали в футболці і бандані. Але він там заснув на годину, так як нас забирали струму в 16 годин. А на наступний день у нього піднялася темпу. Він всю ніч кричав. Пол флакона Панадола що я брала не вистачило, так як темпу не падала.
У день вильоту нас забирали о 16 годині, готель відмовився нам продовжити номер. Хоча заздалегідь ми підходили кілька разів, нам сказали що все буде ок .. Але .. припало 4 годину висиджувати в холі, коли у сина була темпу. Він бідний спав на мені. Я раділа що ми відлітаємо, а так не знаю скільки днів б ми там про температуру.
Полетіли без затримок.
У перший день його покусали, так у нього роздуло дуже сильні пухирі, чесався весь тиждень. Потім почалася алергія на плечах і грудях, а потім і на спині. Хоча ми не алергіки, і на сонце не сиділи. Вообщем чесався сильно. Я брала Зіртек і псило-бальзам, нам не допомогло нічого, дуже пошкодувала що супрастин невзяла, так як сподівалася на Зіртек. Пішло роздратування в тому місці де висіла мотузочок з хрестиком, довелося її зрізати, хоча після кожного купання обполіскувати прісною водою.
В цілому для тих кому потрібен спокійний відпочинок, діти ... денний сон .. і т.д. це саме те.
У готелі 80% літніх німців, 10% росіян, 10% турків.
Напої хороші, тихо, спокійно, в Гардені живуть німці по 2-3 місяці, у них там як пансіонат.

07.03.2010 15:09 Світлана. час відвідування: 08.2009

Тільки що приїхали з готелю Antik Garden Hotel 4 *. Були в період 19.08-01.09.2009 г.Семья з трьох осіб: чоловік, дружина і дитина 5 років). Їхали втретє, раніше відпочивали в п'ятірках, так що є з чим сравніть.Отелю можна ставити 4
Їздили через ТEZ TOUR.Гіди чудові.
Націлені були на номі в Garden, але заселили відразу в номер готелю. Номер хороший. На підлозі ковролін. Маленький балкончик (в Garden балкон- веранда). У номері холодильник, ТV, безкоштовний сейф (в Garden - платний), халати. Кондиціонер включається при вставленої картці.
В душі гель, фен, ванна.
Басейни маленькі. Басейн з двома гірками і басейн-"для малечі" (для малюків) Нахда на пляжі. Тут же (на пляжі) розташовується бар. Можна пограти в спортивні ігри.
Пляж величезний, чистий, найкращий в Аланії. Єдиний пляж, де багато зелені.Заход в море плавний, пісок. Лежаків на всіх вистачає. Можна не бігати позичати. Матраци платні (1 долар в день), рушники видаються.
Трохи засмутило харчування. Звичайно, голодимне ходили, але очікували більшого різноманіття блюд.Із фруктів були кавуни, дині, виноград. Персики, апельсини, банани купували на ринку (2 долари за кіло). ежевижатий сік з апельсинів коштує 1 долар - пластиковий стаканчик.
Несподівано було обслуговування офіціантів: вони самі приносили напої. Приємно.
Аннімація для дітей чудова. Спасибі хлопцям: Альона, Вейселя, Маріка. Всім привіт! Відмінний міні-клуб для дітей. Відправляючи дитину туди, можна за нього не турбуватися. Хлопці свою робіт знають.
На дорослому анімації майже не були, дитина просився спати.
Номери прибирали кожен день, чайові залишали через день. Працівники готелю ненав'язливі, доброзичливі.
Нам відпочинок дуже сподобався!

07.03.2010 15:08 Ніна. час відвідування: 06.2008

Відпочивала в цьому готелі в минулому, 2008 році. Мені дуже сподобалося. Спочатку нас поселили в основний корпус з видом на море і відповідно на трасу. Мене це не влаштувало. Вранці я попросила, щоб нас переселили. Все виконали і навіть від грошей відмовилися.
Жили в невеликій будівлі, який знаходиться на пляжі. Що може бути чудеснее? Шум морського прибою, свіже повітря, чудовий пляж і тепле море. Дуже привітний і доброзичливий персонал. З відпочиваючих багато німців і турки були. А чим, власне, вони гірше росіян? На мій погляд поведінка у них більш пристойне, ніж у наших співвітчизників. Спостерігала в ресторані за однієї російської молодою парою. Наказним тоном дівчиною офіціантові було сказано: "Принеси горілки, та швидше. І дивись, щоб була холодна". Так хто ж буде до нас ставитися нормально і дружелюбно, якщо інших ми вважаємо плебеями? За сервіс поставила 4 тому, що не було доброї анімації. Це єдиний недолік, який я знайшла.

07.03.2010 15:07 Катерина. час відвідування: 08.2009

Були в серпні повітря і море - як парне молоко. Відмінний ненав'язливий сервіс, пісок, чиста вода, просторий пляж. Заздалегідь не займали. Шезлонги і парасольки безкоштовно. Ходили по іншим пляжам в окрузі - цей найкращий. Кого дратує шосе - беріть номер з видом не на морі (це буде нудний степовий пейзаж з рідкісними будиночками), але зате - дуже тихо. І взагалі в готелі відмінна ізоляція, вечірній шоу для дітей і дорослих, концерти - в пляжному ресторані через дорогу (підземний перехід). У номері ввечері тиша, знизу з готельного ресторану ледь чутна тиха музика. Дві хороші аквагоркі прямо на пляжі - нікуди не потрібно їхати. Пляжні рушники і сейф в номері-безкоштовно. Білизна та рушники білосніжні, міняють щодня (іноді залишайте чайові прибиральниці), Пляшка води щодня. Забули покласти - підійдіть самі. Охорона є, але маленький малюк може знайти вихід у місто з підземного переходу і потрапити на вулицю -т.е. відпускати як в Єгипті не можна! Відмінна дитяча анімація, заняття в дитячій кімнаті, вечірні шоу, жива музика. Морозиво - платне (дітям вистачило 3 рази). Випивка слабенька - багато горілки, один вид хімічного пива, кр, бел, троянд. вино і коньяк. Так що закуповувати в дьютіке або в місцевому магазині :) Нам, двом дорослим, вистачило на 2 тижні великий бутлі коньяку і великий бутлі Бейліз (плюс до місцевих напоїв :). Малюкам з їжі - молоко, хрустікі, млинчики, сметанка-кефір, прості салатики, Вермішельки з підливою, кашка, є багато не гострої їжі (але є і гостра!), Але супчики бували гоструваті. Можна не хвилюватися -накорміте без клопоту. У серпні - сезон дуже смачних кавунів, динь і свіжих фініків. Масаж, пілінг, лазня, стрижки, медичний масаж - за копійки. Рай для тіла і душі. Все дуже компактно, симпатично, приємно. Вхід в номер по пластиковій картці, і коли її немає в пазі - електрику в номері не працює, це не зручно (напевно можна взяти другу на ресепшн, ми не питали). Це і жваве шосе - од. мінуси і не псують відпочинку зовсім. Парадайз. Інші пари там відпочивають 5-6 років і по 4-8 тижнів відразу. Для любителів гострих відчуттів, дискотек і екстріма- є екскурсії і орг. поїздки на дискотеки - але тут буде нудно.

14.07.2008 16:30 Олександр. час відвідування: червень 2008 рік

Теж Абсолютно згоден з попередніми мненіямі.Отдихалі
семёй 3 людини "дочке16 років" дуже сподобалася обстановка підхід персоонала, харчування, обслуговування.
рекомендую скористатися послугою масаж терапевтичний просили 35доларов сеансс договаримся
20 і 1долар в руки массажісту5сеанцов, в поєднанні з морем відновили тіло і дух !!! теж желейте дати 1 долар в ресторані в кишеньку офіціантові вас запам'ятають
і завжди обслужать по категорії люксс.также добре вивчити кілька ключових фраз на турецькому мовою, їм це дуже подобається, привітна посмішка і гарний рассположенних вам гарантіровани.едінственое чому не користуйтеся, так це послугою фотографа єврея ім'я Арт на пляжі, розводить людей на раз, два. Витрачених на відпочинок грошей теж не пожалелі.Да по четвергах недалеко від готелю приїжджають торговці базарний день, сувеніри та фрукти дешевше в 2 рази ніж в крамницях, особливо якщо поторгуватися!
собою брав нашу горілку (переливав в пластик) і сигарети
там у них це дорооже в 3.5раза а спиртне не така якісна як у нас, пляшку нашої горілки в склі
можна поміняти на нормальний кальян.у кого є права
беріть собою орендуйте машину і вперед на екскурссіі всій семёй, беннзін правда 3 долара але задоволення гараздо більше !!!! приємно вам відпочити отелення хороший!

05.07.2008 13:41 Микола. час відвідування: червень 2008

Абсолютно згоден з попереднім думкою. Нічого за рік не змінилося (персонал многий працює з відкриття готелю) Єдине дуже соромно було за росіян - свині одне слово хапають біжать по три тарілки - потім неедят нічого, тільки б взяти. Набиваються до несамовитого стану - потім обзивають турків колодах, а самі справжні свині яких випустили изза огорожі на лужок. Фу. Соромно мені за своїх (білоруси і українці теж туди відносяться) Всі проблеми в наших країнах изза жлобсько-свинського мінталітета - і діти йдуть по стопах батьків!

14.08.2007 11:26 Ірина. час відвідування: липень 2007р.

Прекрасний готель для спокійного сімейного відпочинку. Відпочивають в основному німці, тому персонал дуже старається. Скрізь чисто, затишно, персонал привітний і послужливий. Молоді в готелі немає, дискотек немає. Вечорами проводиться невелика анімація: дитячі ігри, дискотеки, по суботах турецька ніч під час вечері. Проводилися конкурси містер і міс Антик, вогняне шоу. Харчування нормальне, все смачно. Рибу за 10 днів давали три рази, в основному курка, індичка, котлета. На гарнір завжди рис, спагетті, картопля, макарони. Вибрати є з чого. Супчики = пюре дуже сподобалися. Великий вибір солодкого. Дитина тортиками, Пироженко просто об'їдався. З напоїв - фанта, спрайт, швепс, соки (але на мою просто розведені водою сухі напої) цілий день в будь-якому кол-ве. Із спиртних - пиво розливне, завжди холодне з 10 ранку до 24.00. Також є джин, віскі, раки, коньяк, але ми це не пили. Пиво цілком пристойне, пити можна. Дуже зручно, що обід, cy'r-бар, полуденок проходили в пляжному ресторані, не треба було йти в готель, вмиватися і одягатися. У номерах прибирають кожен день. Простирадла змінювали дуже часто, майже щодня. Може правда тому що ми 1 долар залишали, не знаю. Викладали з рушників метеликів, квіточки. У ванній кімнаті - гель для душу, шампунь, рідке мило, нитки з голкою, шапочка для душа. Ми жили в Гардені (в саду), прекрасний вид з балкона: зелень, квіти. Взагалі територія готелю дуже зелена і красива. Витрачених на відпочинок грошей не пошкодували.

публікація відкликання

Ми будемо вдячні, якщо Ви залишите свою думку про цей готель. Для цього Вам потрібно заповнити поле "Ім'я", а в полі відкликання поділитися своїми враженнями про відпочинок в даному готелі. При заповненні поля "Ваш e-mail" з'явиться можливість зворотного зв'язку з Вами в разі виникнення будь-яких питань у відвідувачів сайту.

|
->

інші готелі
курорту Аланья

інші готелі   курорту Аланья

5 * 5 *

4 * 4 *

3 * 3 *

2 * 2 *

Наші проекти

Що може бути чудеснее?
А чим, власне, вони гірше росіян?
Так хто ж буде до нас ставитися нормально і дружелюбно, якщо інших ми вважаємо плебеями?

Новости