Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Головні новини Одеси: Страшне ДТП на Черемушках, скандал в «Ібіці» і ганьба Кваснюка

|
Суспільство 2 0

Підбірка найбільш важливих і популярних новин Одеси за понеділок, 25 червня.

Страшне ДТП на Черемушках: Постраждалих маму і дитину забрала реанімація

Інцидент стався сьогодні вранці на розі вулиць Валентини Терешкової і Варненський. Водій іномарки грубо порушив правила і збив жінку з дитиною, - повідомляють очевидці.

Як повідомляє кореспондент «Репортера» , Вчера вранці водій автомобіля «Сузукі» збив на перехресті вулиць Валентини Терешкової і Варненський молоду жінку з однорічною дитиною.

За словами очевидців, водій іномарки, рухаючись в сторону вулиці Космонавтів, грубо порушив правила дорожнього руху, не поступившись на перехресті дорогу автомобілю «Мазда», через що і сталося зіткнення.

Посрадавшіх відвезли в реанімацію.

Нагадаємо, навесні автомобіль наїхав на дитину на пішохідній алеї парку «Преображенський» . Крім того, в центрі Одеси водій збив вагітну дівчину , Яка переходила дорогу на зелене світло.

фото: «Таймер»

Співробітники «Ібіци» виганяють одеситів з пляжу: На біч-боїв написано заяву в міліцію

Співробітники пляжу «Ібіца» спробували вигнати з так званої «території платних послуг» групу одеситів, які вирішили відпочити.

З десяток юнаків і дівчат, в тому числі з маленькими дітьми, вирішили розташуватися зі своїми підстилками на пляжі, злегка відсунувши заважали їм пластикові тапчани, повідомляє «Думська» . Про всяк випадок, знаючи про спроби місцевих біч-боїв виганяти з пляжу всіх, хто не користується тапчаном, відпочиваючі прихопили з собою фото і відеокамери, а також роздруківки нормативних документів і законодавства, що регламентують порядок користування громадськими пляжами.

Про всяк випадок, знаючи про спроби місцевих біч-боїв виганяти з пляжу всіх, хто не користується тапчаном, відпочиваючі прихопили з собою фото і відеокамери, а також роздруківки нормативних документів і законодавства, що регламентують порядок користування громадськими пляжами

Як і очікувалося, біч-бої спробували вигнати відпочиваючих з пляжу і викинути їх підстилки. У відповідь на спроби молодого чоловіка на ім'я Євген, котрий представився начальником охорони, потоптатися ногами по підстилки і дитячих іграшок, була викликана міліція. «Ви тут нормально НЕ відпочинете». - заявив Євген.

Прибулий наряд ППС настільки ж виразно і дохідливо пояснив «безпечники» «Ібіци», що ті не мають ніякого права виганяти людей з пляжу, не є приватною власністю, а також не мають права нав'язувати відпочиваючим платні послуги. До слова, жоден із співробітників «Ібіци» не мав при собі жодних документів, що засвідчують їх особу та належність до служби безпеки закладу.

Безпосередньо в присутності співробітників міліції проходить повз людина в рятувальному жилеті спробував вихопити у одного з відпочивальників мобільний телефон. Міліціонери це проігнорували. А ще один молодий чоловік демонстративно знімав все, що відбувається на «айфон» і також намагався вигнати одеситів з пляжу, називаючи їх бажання відпочити в «Ібіці» «проплаченою акцією».

При цьому адміністратор «Ібіци», який відмовився представитися і заявив, що він «проходить повз», сказав, що з пляжу ніхто нікого не виганяє і відпочивати не заважає. А рядові співробітники клубу-пляжу вважають прийшли сьогодні на пляж одеситів провокаторами і радили їм йти по воді на комунальні пляжі. Але деякі біч-бої незадоволені таким станом речей.

В результаті було написано заяву в міліцію з приводу того, що «невідомі особи намагалися перешкодити відпочинку на громадському пляжі і робили дії, що кваліфікуються як хуліганство». Потім він має намір звернутися до суду.

«Добровільно-примусовий» комплект платних послуг пляжу «Ібіца» коштує 100 гривень в день.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одесити готуються до бунту: їх не пускають на пляжі.

Скандальний одеський телеведучий Григорій Кваснюк зізнався в дачі хабара прямо в ефірі

Скандальний одеський телеведучий Григорій Кваснюк зізнався в дачі хабара прямо в ефірі

Ведучий програми «Правда» і екс-редактор «Одеського вісника» Григорій Кваснюк у своїй передачі заявив, що пропонував хабар.

У своїй програмі «Правда» на телеканалі «АТВ» він зізнався, що особисто брав участь у підкупі телеведучих Савіка Шустера і Євгена Кисельова з метою «засвітити» на загальнонаціональних каналах лідера партії «Батьківщина» Ігоря Маркова, - передає кореспондент «Погляду з Одеси» .

Зокрема, Кваснюк міркував на тему продажності журналістів, і заявив, що щоб «засвітитися» в їх програмах, політикам потрібно заплатити великі гроші.

Також Кваснюк звинуватив заступника голови Одеської облради Олексія Гончаренка в підкупі Кисельова і Шустера з метою участі в їх програмах.

Крім того, ведучий зізнався, що деякий час тому сам брав участь у передачі грошей зазначеним провідним, щоб «донести певну точку зору». За його словами, «зараз це вже не треба, і нічого там з'являтися».

Таким чином, Кваснюк зізнався в кримінальному злочині - дачі хабара.

Нагадаємо, раніше Кваснюк влаштував черговий антифашистський рейд.

Одеські зломщики познущалися над дорогою іномаркою туриста

У центрі міста зловмисники викрали автомобіль, але на сусідньому кварталі розбили його об стовп, повідомляють очевидці.

як передає «048» , Господар відійшов від свого автомобіля, залишивши ключ у запалюванні. Цим скористалися двоє молодих хлопців, які тут же скочили в машину і «рвонули» з місця. У кварталі від місця крадіжки викрадачі не впоралися з керуванням і врізалися в стовп на перетині вулиць Катерининської та Буніна.

За словами очевидців, викрадачі кинулися тікати в бік стриптиз-клубу «Axis».

На будівлі є відеокамери. Можливо, відеозапис допоможе в розкритті злочину.

Нагадаємо, як повідомляв раніше «Репортер» , В Малиновському районі 22-річний господар «БМВ-325» самостійно затримав злодія , Який проник в його автомобіль.

Додамо також, що в грудні минулого року жертвою злочинців став 25-річний чоловік , - співзасновник однієї з приватних фірм. Коли він сідав у свій «BMW», до нього підійшли троє невідомих і, погрожуючи пістолетом, наказали відвести їх за місто. Викрадачі не посоромилися зняти з господаря авто дорогий годинник, відібрати портфель з документами і печаткою підприємства. Також вони стали вимагати 11 тисяч доларів нібито за невиконання ним боргових зобов'язань.

Одеський губернатор не пустив чиновників у відпустку

Одеський губернатор не пустив чиновників у відпустку

Губернатор Одеської області Едуард Матвійчук незадоволений тим, що чиновники хочуть влітку піти у відпустку, а не виконувати завдання «Народного бюджету».

Про це він розповів в ході колегії. За його словами, чиновники не мають права в той час, коли виконуються роботи з будівництва соціальних об'єктів, виходити у відпустку, повідомляє кореспондент «Репортера» .

«Я хочу сказати, що відпусток у нас не буде, тому що у губернатора відпустки немає, значить і у вас не буде», - зазначив він.

Він додав, що чиновники можуть піти у відпустку тільки в листопаді-грудні і то, якщо виконають необхідні роботи.

Нагадаємо, що раніше Матвійчук відправив одеських акторів агітувати за Партію регіонів.

70% судновласників, з вини яких відбуваються аварії в українській морській акваторії, відразу платять штрафи

20.12 в 10:57:33 | Суспільство
0 0 Після вступу в силу закону «про оподаткування фізичних осіб» купівельна спроможність громадян підвищиться 20.12 в 10:59:53 | Суспільство
0 0 Звільнено прокурор одеської області 20.12 в 11:03:28 | Суспільство
0 0 Вмирав від голоду дитина переведений з реанімації в педіатричне відділення 23.12 в 15:22:58 | Суспільство
0 0 Судно, мазуту, що розлився, заарештовано 20.12 в 10:38:20 | Суспільство
0 0 20

Новости