Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ABC English Club

"У кожного є такі місця, забути про яких неможливо, хоча б тому, що там повітря пам'ятає твоє щасливе дихання."

Еріх Марія Ремарк

Ми дякуємо всім, хто вибирає наші програми для відпочинку своїх дітей! Ми раді, що ви є частиною нашої великої і дружної сім'ї!

Ось і закінчилася чергова чверть або навчальний рік, попереду-канікули! Більшість батьків задаються питанням - як організувати дозвілля дитини. Згадуючи своє дитинство, багато хто хоче відправити дітей в табір, де діти зможуть не тільки весело провести час, а й оздоровитися, знайти нових друзів і корисні навички.

Про те, як ми відпочивали влітку 2015 року, 2016р. 2017., 2018 р., Ви можете подивитися в розділі "Галерея" - відеоролик , Або на нашому YouTube-каналі, перейшовши за наступними посиланнями: 2015 рік , 2016 ( The Magic Tea , The Brave Squire )

Бувають такі місця, які надихають! Англійський табір "ABC-English Club" саме таке місце. Тут завжди затишно, душевно і тепло. Тут хочеться дихати на повні груди, писати пейзажі і радіти життю.

Наші табори знаходяться на березі мальовничого морського узбережжя. Тут в повітрі аромати морського бризу і запах солоного вітру.

У житті кожної людини є момент, коли залишається тільки одне-бути щасливим!

Дитинство - незабутня пора веселощів, радості і безтурботності. Завдання кожного з батьків зробити дитячі роки своєї дитини повними яскравих спогадів, хороших друзів і здорового відпочинку. У цьому їм допоможе дитячий англійський оздоровчий табір «ABC-English Club».

Завдання «ABC-English Club» - створити захоплюючий і пізнавальний світ для дітей і підлітків, світ, наповнений реальними друзями, захоплюючими іграми, пригодами, спортивними і мистецькими заходами.

Цього року наша команда підготувала 15 абсолютно різних, але дивно цікавих змін дитячого літнього відпочинку в таборі «ABC-English Club».

У кожній зміні система викладання англійської мови заснована на застосуванні ігрових технологій і частковому зануренні в мовне середовище. З дітьми працюють професійні викладачі-носії мови. Кожен викладач має диплом про вищу освіту та сертифікати, що підтверджують його кваліфікацію та право викладати англійську мову як іноземну. Кожен викладач володіє комунікативною методикою навчання і знає як зробити урок цікавим, веселим і захоплюючим для дитини.

Під час відпочинку Вас чекають розважальні програми, квести, конкурси, концерти, вечірки, дискотеки, різноманітні гуртки, екскурсії.

У вашому розпорядженні сучасні спортивні майданчики для гри в футбол, волейбол, пионербол, вишибали, баскетбол. Діти відвідують басейн, який відповідає всім сучасним стандартам.

Важливим також є і виявлення молодих талантів, підтримка і сприяння в реалізації творчих здібностей та гармонійного розвитку особистості дитини.
Всьому цьому в більшій мірі сприяє колективна життя в таборі. Адже програма "ABC- English Club" побудована на принципі згуртування групи незнайомих дітей в справжню команду.

Адже програма ABC- English Club побудована на принципі згуртування групи незнайомих дітей в справжню команду

З паспортами таборів можна ознайомитися перейшовши за посиланнями: для табору в ДВФУ і для табору в Сідімі

Хочемо звернути Вашу увагу, що табір "ABC-English Club" НЕ є мовною школою, тому вся програма навчання носить більше розважальний, ніж строго навчальний характер.

Новости