Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Російські експерти залишилися задоволені безпекою в аеропортах Хургади та Шарм-ель-Шейха

Російська делегація фахівців в області авіаційної безпеки високо оцінила заходи з контролю, введені в аеропортах курортних міст Хургада і Шарм-ель-Шейх, заявило Міністерство цивільної авіації Єгипту. Про це в понеділок, 16 січня, повідомило РІА «Новости». За даними відомства, російська сторона залишилася задоволена і рівнем співпраці та координації з Єгиптом в справі відновлення авіасполучення між двома країнами.

Нагадаємо, російська делегація вже закінчила перевірку аеропортів Шарм-ель-Шейха і Хургади і вилетіла в Москву для складання звіту по їх готовності до прийому туристів з Росії.

Раніше депутат єгипетського парламенту і член парламентського Комітету з туризму і цивільної авіації Мухаммед Абдель Максуд сказав, що Єгипет виконав всі вимоги, раніше висунуті Москвою, вжив усіх необхідних заходів для забезпечення безпеки аеропортів і очікує позитивного рішення з боку Росії щодо скасування заборони на авіасполучення між країнами і повернення туристів.

Міністр транспорту Росії Максим Соколов також недавно заявляв , Що відкриття чартерного сполучення з Єгиптом - «питання недалекого часу».

Представники турбізнесу відзначають: кількість перевірок і звітів перейшло вже всі розумні межі, а рішення влади так і немає. Вони звертають увагу на колосальну різницю між прийняттям рішення щодо відновлення польотів до Туреччини та Єгипту. У спостерігачів складається враження, що всупереч надіям і очікуванням ключові домовленості між країнами, необхідні для відновлення авіасполучення, поки так і не досягнуто. Інакше в Єгипет б уже давно полетіли чартери.

Новости