Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

CITYPAY - платежі для хороших людей!

Вхід Реєстрація
(Реєстрація необов'язкова)

Правила роботи і політика безпеки:

Уважно ознайомтеся з важливою інформацією:

Даний сервіс призначений для оплати послуг приватними особами, при цьому оплата проводиться як стандартна покупка по карті з нарахуванням усіх належних бонусів (спасібок, миль, балів, Кешбек і т.д.) від банків емітентів карт. Оплачуючи послуги на нашому сайті Ви погоджуєтесь з правилами роботи і політикою безпеки. Реєстрація користувача на сайті необов'язкова, вона створена для зручності користувачів. Реєстрація необхідна для:

  • збільшення лімітів платежів;
  • перегляду історії своїх платежів;
  • повтору платежу з історії;
  • здійснення платежів за розкладом;
  • здійснення платежів Штрафи ГИБДД, податки, дитячі сади і т.д.

Для того, щоб здійснити платіж:

  • виберіть необхідну Вам послугу з меню категорій або за допомогою Пошуку;
  • введіть аккаунт (номер особового рахунку, номер договору, логін, телефон і т.д.);
  • погодьтеся з правилами роботи;
  • натисніть кнопку "ПЕРЕВІРКА", після чого буде виконана перевірка можливості платежу, правильність Вашого аккаунта, а Вам будуть відображені додаткові дані від провайдера послуги такі як баланс Вашого рахунку або адреса для перевірки;
  • переконайтеся в правильності введених Вами даних і натисніть кнопку "СПЛАТИТИ", після чого Система автоматично перенаправить Вас на захищену платіжну сторінку "Uniteller". Тут Ви вибираєте тип Вашої картки, потім вводите необхідну інформацію про карту і натискаєте кнопку «Оплатити»;
  • Увага ! Важлива інформація !
    Просимо з розумінням поставитися до такої інформації. Ми піклуємося про Вас і Ваших грошах. Все що здійснюються платежі з метою безпеки проходять багатоступеневу перевірку на предмет скоєння шахрайських операцій, яка може тривати до 24 годин. Система "CITYPAY" має право відмовити Вам у проведенні будь-якого платежу з міркувань безпеки без пояснення причин, в даному випадку платіж буде анульований, гроші повернуті на карту протягом 24 годин.
    У ряді випадків, наприклад переклад великих сум грошових коштів або невідповідність прізвища та імені власника картки, відділ контролю "CITYPAY" має право запросити у Вас копію документа, що посвідчує особу і копію карти з видимими тільки 4-ма останніми цифрами і прізвищем і ім'ям власника карти.
  • Щоб уникнути непорозумінь і блокування карт, користувачам забороняється оплачувати послуги чужими картками. Для розблокування карти користувачеві буде необхідно надати документи, що посвідчують особу та скан карти з видимим ім'ям власника картки і останніми 4мя цифрами карти.

Надана Вами персональна інформація (ім'я, адреса, телефон, e-mail, номер кредитної картки) є конфіденційною і не підлягає розголошенню. Дані Вашої кредитної картки передаються тільки в зашифрованому вигляді і не зберігаються на нашому Web-сервері. Оплата здійснюється банківською карткою Visa або Mastercard через процесинговий центр Uniteller, який здійснює інтернет-еквайринг. Після підтвердження замовлення Ви будете перенаправлені на захищену платіжну сторінку Uniteller, де Вам необхідно ввести дані Вашої банківської карти. Після успішної оплати Ви отримаєте електронний чек. Інформація, зазначена на чеку, містить всі дані про проведену платіжної транзакції.
гарантії безпеки
Сервіс-провайдер Uniteller захищає дані Вашої банківської карти, підтверджені відповідністю стандарту безпеки PCI DSS 2.0. Дані карти вводяться на захищеній платіжної сторінці, передача інформації в процесинговий центр Uniteller відбувається із застосуванням технології шифрування SSL. Подальша передача інформації відбувається за закритими банківським мережах, у яких найвищий рівень надійності. Uniteller не транслюються дані Вашої картки магазину і іншим третім особам. Для додаткової аутентифікації власника картки використовується протокол 3D Secure. Якщо Ваш Банк підтримує дану технологію, Ви будете перенаправлені на його сервер для введення додаткових реквізитів платежу. У разі, якщо у Вас є питання по досконалому платежу, Ви можете звернутися в службу підтримки клієнтів [email protected] або по телефону (495) 987-19-60.

категорії:
(Виберіть категорію зі списку)


Вхід Реєстрація   (Реєстрація необов'язкова)   Правила роботи і політика безпеки:   Уважно ознайомтеся з важливою інформацією:   Даний сервіс призначений для оплати послуг приватними особами, при цьому оплата проводиться як стандартна покупка по карті з нарахуванням усіх належних бонусів (спасібок, миль, балів, Кешбек і т

Новости