Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зведення роботи Гуманітарного штабу за 9 вересня

Зведення роботи Гуманітарного штабу за 9 вересня

ЕВАКУАЦІЯ

9 вересня Гуманітарний штаб евакуював 199 осіб, з них 99 - діти. Всього за весь період із зони АТО вдалося вивезти 27 002 людини, в тому числі 11 471 дітей. У цей день вивезення здійснювався з Донецька, Єнакієвого, Кіровського, Маріуполя та Горлівки. Охочих виїхати з Донецької та Луганської областей стало менше.

РОЗСЕЛЕННЯ

4 людини розміщені на базі групи СКМ «Сонячний берег» в селищі Урзуф на узбережжі Азовського моря.

Гуманітарний штаб уклав договір з дитячим оздоровчим табором «Факел» в Бердянську про поселення тимчасових переселенців на осінньо-зимовий період. 400 місць в корпусах з капітальними цегляними стінами розраховані, насамперед, на розміщення сімей з соціально-незахищених груп населення: дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ), сім'ї з прийомними дітьми, одиноких багатодітних мам, інвалідів. Перші сім'ї вже оселилися в «Смолоскипі» 30 серпня - це 9 сімей, 19 дорослих і 59 дітей.

Всього за період здійснення евакуації Гуманітарний штаб розселив 6235 людини.

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

Гуманітарний штаб при Фонді Ріната Ахметова закупив для потреб Центру допомоги переселенцям в Краматорську ліжка, матраци та постільну білизну для проживання 40 осіб. На даний момент в Центрі одночасно може перебувати 60 вимушених переселенців.

Share this news: To top Home

Новости