Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Загибель дитини в Кирилівці - з'явилися подробиці

  1. Орфографічна помилка в тексті:

18 вересня 2018, 17:22 Переглядів: 18 вересня 2018, 17:22 Переглядів:   Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел.

Стали відомі нові подробиці трагедії в Запорізькій області, яка сталася 24 серпня - тоді в курортній Кирилівці восьмирічний хлопчик потонув, поки його мати витирала іншої дитини .

як повідомляють "Місцеві вести" , Тіло дитини, якого винесло на берег 29 серпня, знайшли на острові Бірючий, в семи кілометрах в сторону Генічеська. Труп направили на експертизу, і лише сьогодні стало відомо, що загиблого хлопчика виявили без лівої руки.

Як він залишився без кінцівки, поки невідомо: за попередніми висновками експертів, дитина потонула, але, щоб остаточно встановити причину і обставини смерті, суд вирішив відправити тіло на повторну, детальну експертизу.

Як випливає з реєстру судових рішень, експерти повинні встановити, чи немає на тілі слідів насильства, а також приблизний час смерті.

Нагадаємо, за даними рятувальників, з початку року на водоймах країни вже загинуло 874 людини , З яких 88 дітей. При цьому вдалося врятувати 593-х осіб і 110 дітей.

раніше в Міністерстві охорони здоров'я опублікували поради і правила безпечного літнього відпочинку біля води , Зокрема, нагадали про необхідність купатися тільки в спеціально відведених місцях і не стрибати в воду, якщо не відома глибина і стан дна.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Загибель дитини в Кирилівці: з'явилися страшні подробиці". інші Новини Запоріжжя дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости