Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тур з Porsche по Провансу / Лазурному березі

  • 7 днів
  • 6 ночей, 5 днів водіння
  • Трансфер з аеропорту / в аеропорт на вертольоті
  • Гурдон - одна з найкрасивіших сіл Франції
  • Поїздка через перевал Коль де Турині, етап ралі Монте-Карло.
  • Тривалі поїздки за кермом Porsche
  • Зліва - Середземне море, праворуч - французький флер.
    Попереду - незабутній час.

    М'який клімат. Середземноморська рослинність. Лазурна вода.

    Французький Лазурний берег має велику притягальну силу в протягом усього року. Подібно автомобілю Porsche. Чому б не об'єднати одне з іншим?

    маршрут поїздки

    Ви приходите в аеропорт міста Ніцца. Ваш тур починається в Каннах. Один тільки трансфер з аеропорту Ніцци до Канн говорить про ексклюзивне характері цього семиденного туру. Вас перевозять на вертольоті. Вашому високому положенню відповідає і готель: Majestic Barriere. Він знаходиться прямо на набережній Круазет і пропонує чудовий вид на всю бухту. На наступний ранок Ви сядете в свій Porsche, пристебнетеся ременем і запустіть двигун. Ваш маршрут лежить уздовж узбережжя до Сен-Тропе, який вже багато років є місцем зустрічей міжнародної еліти. Залишок дня буде в Вашому повному розпорядженні. Ви зможете самостійно познайомитися з легендарним портовим містом на Лазурному Березі. Вечір і найближчу ніч Ви проведете в дизайнерському готелі Sezz.

    Далі Ваш шлях лежить в Турет, куди Ви поїдете через Лорг з зупинкою у «короля трюфелів» вресторане Chez Bruno. Маршрут цього дня закінчується в Terre Blanche - готелі, територія якого займає майже 300 гектарів. У Вас буде достатньо часу, щоб дізнатися про всі переваги цього першокласного готелю.

    Наступний день також обіцяє багато цікавого за кермом. Ви поїдете в Мутье-Сент-Марі. Це містечко розташоване на північ від озера Сент-Круа і вважається однією з найчарівніших гірських сіл Франції. Після обіду Ви поїдете по багатим серпантинами дорогах назад в готель Terre Blanche.

    Дуже цікавим для Вас може виявитися виїзд в містечко Гурдон - одну з найкрасивіших сіл Франції. З нього Ви поїдете в Ванс, де переночуете в готелі Chateau Saint-Martin & Spa. З тераси цього багатого історією готелю відкривається захоплюючий вид на середземноморське узбережжя.

    Звідси Ви знову поїдете на Лазурний берег. Ваш шлях пройде по звивистих дорогах, Ви проїдете по ділянці легендарної траси ралі Монте-Карло і підніміться до перевалу Коль де Турині. Ви повернетеся в Канни і проведете свій прощальний вечір і останню ніч в готелі Majestetic Barriere.

    Під час польоту на вертольоті в аеропорт Ніцци наберіться останніх хвилюючих вражень, перш ніж Вам, нарешті, доведеться сказати «au revoir» Лазурному березі - спогади залишаться у Вас на все життя.

    Під час польоту на вертольоті в аеропорт Ніцци наберіться останніх хвилюючих вражень, перш ніж Вам, нарешті, доведеться сказати «au revoir» Лазурному березі - спогади залишаться у Вас на все життя

    Контакти:
    Вікторія Валькова
    адміністратор Porsche Travel Club
    E-mail: [email protected]
    Тел: + 7 (982) 45-47-911

Чому б не об'єднати одне з іншим?

Новости