Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Діснейленд

  1. Щасливий світ мультиплікації
  2. Відвідування Діснейленду: квитки, графік роботи

Вже більше 50-ти років знаменитий Діснейленд приносить щастя і невимовний захват всім, без винятку. Саме в Каліфорнії був відкритий найперший і "справжнісінький" тематичний парк компанії The Walt Disney Company. Хоча Діснейленд розташований не в самому Лос-Анджелесі, а в 35 км від нього, в містечку Анахайм, парк вважається однією з його дивовижних і приголомшливих пам'яток.

З тих пір, як був заснований парк, його відвідало понад 500 мільйонів туристів і гостей, серед яких були королівські персони, глави і президенти різних країн. Ідея відкриття зони відпочинку виникла у Уолта Діснея, коли вони з дочками гуляли в Парку Гріффіта, який знаходиться в горах Санта-Моніки. Титанічна праця всіх, хто працював над його створенням, сьогодні, зустрічає відвідувачів улюбленими сюжетами і героями з мультфільмів. Цікаво, що основною масою відвідувачів є дорослі.

На сьогоднішній день, територія парку значно збільшилася і її площа складає близько 200 га. Комплекс складається з:

  • Дісней парку, який був створений найпершим;
  • Disney's California Adventure Park - це нова частина парку, яка розповідає історію Золотого Штату;
  • Даунтаун Дісней - цілий розважальний місто з ресторанами, ігротека, театрами і барами;
  • Діснейленд Резорт Готель - справжній готель Діснейленду, один з найзнаменитіших готелів Лос Анджелеса .

Влітку 2012 року завершилося п'ятирічне розширення парку. Тут з'явилися: Buena Vista Street, Cars Land, а також нові атракціони. Один з найбільш складних атракціонів Cars Land забирає відвідувачів у захоплюючий світ популярного мультфільму "Тачки". Тут кожен може прогулятися по місту Радіатор Спрінгс і відвідати три атракціони створених для всієї родини.

Щасливий світ мультиплікації

Частина парку Buena Vista Street є типовою торговою вулицею міста Лос-Анджелеса в 20-х роках. Саме в цей час приїхав Уолт Дісней в ці місця для того щоб втілити свою мрію. В самому кінці вулиці знаходиться Carthay Circle Theatre, будівля та інтер'єр якого є точною копією театру Лос-Анджелеса, де в 37-му році пройшла прем'єра "Білосніжки і семи гномів".

Незабутні розваги, величезна кількість атракціонів притягують в парк туристів і гостей з усього світу. Сьогодні, це 8 тематичних зон, які складаються з 60 атракціонів, магазини, ж / д станція, кафе, пожежне депо, готелі, а також на кожному кроці вас чекають пригоди сюрпризи і звичайно, герої улюблених мультфільмів.

Однією з найпопулярніших частин парку є Frontierland. Чудово відтворений куточок Дикого Заходу, в епоху, коли його освоювали переселенці. Індіанці, ковбої, салуни, звуки музики кантрі забирають відвідувачів в саму середину 19 століття. Тут ви зможете відвідати ковбойські шоу, проїхати з гуркотом по гірській залізниці, або проплисти на човні з героями Марка Твена.

Діснейленд - це цілий світ, яким треба приділити не один день. Тут життя вирує і вдень і вночі, маса ресторанів, які пропонують відвідувачам різноманітне меню від звичайних страв класичної новоорлеанской до високої середземноморської кухонь. Навіть для шопінгу буде чим зайнятися, тут знаходяться такі магазини, як: World of Disney® Store і Anne Geddes store.
Мабуть, більшість людей, які їдуть в Лос-Анжелес хочуть побачити дві його найголовніші пам'ятки - Голлівуд і Діснейленд. Побувати в Каліфорнії і не побачити цього - просто неможливо!

Відвідування Діснейленду: квитки, графік роботи

Адреса: 1313 Disneyland Dr, Anaheim, CA 92802, США

Офіційний сайт: https://disneyland.disney.go.com

Годинники відкриття:

  • Disneyland Park - з 8:00 до 12:00;
  • Disney California Adventure Park - з 8:00 до 22:00;
  • Downtown Disney District - з 7:00 до 14:00.

Вартість вхідного квитка:

  • 1-денний - $ 117;
  • 2-денний - $ 210;
  • 3-денний - $ 280;
  • 4-денний - $ 305;
  • 5-денний - $ 320.

Також можна купити річні квитки, ціна: $ 729 - $ 1149.

Діснейленд на карті Лос-Анджелеса

Новости