Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Підмосков'ї з катком

Взимку москвичі потребують відпочинку не менше, ніж влітку

Взимку москвичі потребують відпочинку не менше, ніж влітку. І можливостей для цього достатньо, особливо для активних розваг. У багатьох місцях, які ми Вам пропонуємо в Атмосфері успіху, Вас чекає відпочинок в Підмосков'ї з катком. Це прекрасна лісова казка серед блискучого льоду і снігу в світлі кольорових ліхтариків, з чарівною музикою.

І зовсім не обов'язково їхати в готель, пансіонат або на базу відпочинку з усім своїм спорядженням. Адже є дуже багато точок на карті Московської області, де є відпочинок в Підмосков'ї з прокатом ковзанів. Ви завжди зможете підібрати потрібну дитячу, чоловічу або жіночу взуття для катання відповідного розміру.

Якщо вся Ваша родина впевнено тримається на льоду, то відпочинок в Підмосков'ї з катком для Вас буде чудовим способом відзначити новорічні або різдвяні свята, зимові дні народження, іменини та інші особисті святкові дати. Жінкам буде приємно знати, що за годину катання витрачається 500 ккал. Для закоханої пари це дуже романтичний спосіб відсвяткувати День Святого Валентина. Для любителів хокею потрібен спеціалізований відпочинок в Підмосков'ї з прокатом ковзанів і іншого спорядження для цього самого брутального виду спорту. І тут ми Вам теж може допомогти знайти потрібне місце, де Вас чекають ключки, ворота, шайби та інші радощі захоплених битвами на льоду.

Середня ціна години катання на платному ковзанці - 200 руб в будні і 300 руб у вихідні, стільки ж коштує прокат. Але якщо Ви відпочиваєте в одному із заміських розважальних центрів, то користуванням катком може бути безкоштовним.

Душевний відпочинок в Підмосков'ї з прокатом ковзанів Вам пропонує Приокская база відпочинку «Плетінка». Каток тут барвисто освітлений і впізнається здалеку по звуках чудової музики. У гірськолижному клубі Леоніда Тягачева можна вдосталь накататися і фігуристам, і хокеїстам, і тим, хто перший раз в житті став на ковзани.

Якісно залиті катки пропонують Природний курорт Яхонт і Яхонт Заповідник Таруса, санаторії Озеро Біле, Солотча, Десна, Каширський джерельця, центри відпочинку Голіцино, Бекасово, Колкунова, Дракіно, пансіонати Горобці, Лісові далі, Поляни, парк-готелі сонячний , Анива, Воздвиженське, ВКС Кантрі, бутик-готель Галерея, готелі Ліс Арт Резорт , Планерне, спортивний парк «Вільний». У будинку відпочинку Колонтаєво часто заливається цілих два катка.

Відпочивайте і з задоволенням розважайтеся на ковзанках Підмосков'я з Атмосферою успіху!

Новости