Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Байдарській долині. Гостьовий будинок, Севастополь, Крим

  1. Відпочинок в Байдарській долині www.priut-strannika.ru Наш гостьовий будинок «Притулок мандрівника»...

Відпочинок в Байдарській долині www.priut-strannika.ru

Наш гостьовий будинок «Притулок мандрівника» розташований в Байдарській долині - екологічно чистому районі Севастополя, де Ви зможете насолодитися красивими природними пейзажами, величними гірськими масивами, озерами, річками, водоспадами, печерами. Висококласний відпочинок в комфортабельних номерах зі всіма зручностями для прекрасного відпочинку. До Ваших послуг справжня дров'яна лазня, більярд з кімнатою відпочинку, для оздоровлення соляна кімната, їдальня з домашньою кухнею, обладнаний майданчик для дітей, альтанки з мангалами.

До Ваших послуг справжня дров'яна лазня, більярд з кімнатою відпочинку, для оздоровлення соляна кімната, їдальня з домашньою кухнею, обладнаний майданчик для дітей, альтанки з мангалами

На території розташовані 2 котеджі з дерев'яного зрубу. На террріторіі є на 32 людини їдальня і кухня , Де можна попередньо замовити смачну домашню їжу. Для дітей є дитячий майданчик. Для дорослих любителів російського і американського більярду більярдна кімната з баром.

Для зміцнення здоров'я і відновлення сил, ми пропонуємо відвідати нашу власну справжню дров'яну російську баню , А також для зміцнення загального самопочуття соляну кімнату . Кімната зроблена так, що умови максимально наближені до природних, ніби Ви знаходитесь в соляній печері. Ви можете пройти повний курс процедур в галокамере. Для тих, хто любить шашлик - на території знаходяться альтанки з мангалами.

Для відпочинок в гостьовому будинку у нас є комфортабельні номери з усіма зручностями (окремий санвузол, побутова техніка, сучасна зручні меблі, кондиціонер, гаряча і холодна вода цілодобово). З вікон кожного номера відкривається прекрасний і незвичайний панорамний вид на пейзажі. Ціни приємні. Якщо хочете прочитати відгуки, заходите сюди .

Ми чекаємо на Вас круглий рік!


«Притулок мандрівника», гостьовий будинок (Севастополь)

Відпочинок в Байдарській долині www.priut-strannika.ru

Крим, с. Підгірне, Байдарська долина

+7 (978) 206-88-28, [email protected]

# Байдарская_доліна_что_посмотреть # тропи_байдарской_доліни # байдарская_доліна_севастополь # байдарская_доліна_крим_фото # байдарская_доліна_крим_отдих # отдих_в_байдарской_доліне # озера_байдарской_доліни # байдарская_доліна_район_севастополя # байдарская_доліна_клімат # байдарская_доліна_крим # байдарская_доліна_отзиви # байдарская_доліна_фото # байдарская_доліна_достопрімечательності # байдарская_доліна # байдарская_доліна_водопад # гори_байдарской_доліни # байдарская_доліна_відео # байдарская_доліна_жілье # гостініца_байдарская_доліна

Новости