Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Риболовно-мисливська база "Динамо"

  1. Вартість розміщення:
  2. У вартість включено:
  3. Опис риболовлі:
  4. Опис полювання:
  5. Опис підводного полювання:

Риболовно-мисливська база «Динамо» розташована в кінці Кулагінскій банку Дельти Волги в Камизякского районі Астраханської області. Це місце на гуркоті Каспію в 100 км від обласного центру і в 6-8 км від відкритого моря. Таке розташування передбачає зручну риболовлю на гуркоті. Це відсутність витрат часу на тривалий шлях по численним протоками до «уловистим» місцях.

Електропостачання бази цілодобово, забезпечується місцевої підстанцією. Будиночки забезпечуються гарячою і холодною водою.

Кухар ресторану надає послуги індивідуального приготування їжі. До речі він може приготувати ваші трофеї за унікальними астраханським рецептами. Будьте готові покуштувати балики та іншу копчену продукцію, приготовану з ваших трофеїв.

Вартість розміщення:

Тип розміщення: Вартість за номер на добу: 2-х місцевий номер 6 000 руб 3-х місцевий номер 7 500 руб 7-й місцевий дом 19 500 руб

У вартість включено:

  • проживання
  • Човен "Бударки" мотор 10-15 к.с. з єгерем на 2-х чоловік

Додаткові послуги:

  • 3-х разове харчування - 1 000 рублів з людини в добу (приблизно по меню)
  • Обробка, соління, баликованіе, копчення трофеїв (за домовленістю)
  • Трансфер село станемо - база "Динамо" - село станемо до 3-х осіб - 2 500 рублів
  • Баня, сауна - 600 рублів на годину

Опис розміщення:

Три 7-ми місцевих вдома:

На першому поверсі вітальня, два 2-х місні номери, санвузол з душовою кабіною.

На другому поверсі один 3-х місцевий номер.

Будиночки оснащені: телевізор з TV приставкою, холодильник, спліт-система.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 , фото 6 .

Один 3-х місцевий будинок:

У будинку: вітальня, спальня з трьома ліжками, санвузол з душовою кабіною, телевізор з TV приставкою, холодильник, спліт-система.

фото 1 .

Один 6-й місцевий дебаркадер:

З одного боку 2-х місцевий номер, санвузол з душовою кабіною, телевізор з TV приставкою, холодильник, спліт-система.

З іншого боку два 2-х місні номери з загальним холом, санвузол з душовою кабіною, телевізор з TV приставкою, холодильник, спліт-система.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 .

Кафе бази "Динамо":

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 .

Забронюйте будиночки на базі - це дозволить вам розраховувати на якісний прийом і повноцінний відпочинок в підходящі для вас дні. Серед інших послуг на базі «Динамо»:

  • комфортне розміщення;
  • повноцінне триразове харчування;
  • прокат плавзасобів;
  • єгерське обслуговування;
  • послуги російської лазні (сауни);
  • автостоянка в селищі Кіровський;
  • обробка та приготування страв з ваших трофеїв;
  • трансфер з м Астрахань на базу «Динамо» (і назад).

За вашим бажанням єгеря бази можуть організувати екскурсійний тур на поля квітучого лотоса - їх прекрасний вид гідний вашої уваги.

Опис риболовлі:

Опис риболовлі:

Водні простори Астраханській області рясніють великою різноманітністю риби - з 50 видів найбільш ймовірними вашими трофеями можуть стати: сазан, жерех, щука, сом, карась, окунь, лящ.

Ви вперше в тутешніх краях? Тоді ви зрозумієте, чому в дельту Волги з'їжджаються рибалки з усіх куточків країни. Якісно організована силами наших єгерів риболовля не дозволить вам залишитися без улову. Розташування бази у гуркотів уже передбачає наявність відмінних «рибних» місць в 5-10 хвилинах ходу від неї. Єгері заощадять ваш час на пошук місця, підкажуть найбільш зручні та ефективні способи лову, допоможуть розібратися з трофеями.

Опис полювання:

Опис полювання:

Мисливці на базу «Динамо» з'їжджаються з середини вересня - приблизно в цей час відкривається сезон полювання на водоплавну птицю. Більше 30 видів водоплавних пернатих знайшли свій притулок в тутешніх краях. Цей «рай» для мисливців закінчується в кінці листопада. Зате потім, з грудня, є можливість полювання на дрібну хутро.

Наші єгеря надають повне сприяння в підготовці «засідок», допомагають працювати з «підсудний» качкою, підказують найбільш ефективні прийоми полювання.

Качка і гусак - це найбільш ймовірні ваші трофеї. Також є можливість вполювати нирка, лисуху, бекаса, Шилохвіст, фазана, морянка, гоголя звичайного та інших представників місцевої надводної фауни.

Опис підводного полювання:

База «Динамо» знаходиться у вигідному місці для організації підводного полювання. Води великої Волги, проходячи через багатокілометрові зарості очерету, фільтруються. Прозорість забезпечує видимість у воді до 5-7 м, що дозволяє стріляти на всю довжину лина.

При невеликій глибині і теплій воді тут рай для каверз. А багатий світ підводної фауни гарантує гідні трофеї.

Підводне полювання може бути не з рушницею, а з фотоапаратом. Тоді арена ваших дій розширюється і на підводний світ, і на надводний - тут можуть бути зроблені самі унікальні знімки життя природної природи.

Ви вперше в тутешніх краях?

Новости