Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Літні канікули


Літні школи в різних країнах
Літні школи працюють у багатьох країнах світу - географія їх дійсно дуже широка: це і європейські країни, Великобританія, США, Канада, Нова Зеландія, Австралія.

Будучи міжнародно-визнаним лідером на ринку міжнародної освіти, Великобританія надзвичайно популярна в літній період Будучи міжнародно-визнаним лідером на ринку міжнародної освіти, Великобританія надзвичайно популярна в літній період. Саме в цій країні влітку працює величезна кількість літніх шкіл, в яких пропонуються програми на будь-який смак. наприклад, Sidcot School >>> , В якій в літній період проводиться підготовка до британської приватної школи (A-Level або IB). У приватних школах Uppingham School >>> , Shrewsbury School >>> , Radley College >>> , Marymount School >>> проводиться цікава програма «Англійська в дії», яка поєднує вивчення англійської мови з вибраними позакласними заходами (створення фільмів, журналістика, драма, музика та ін.). У школі Millfield School працюють найпопулярніші спортивні академії >>> , А також академія танців.

Пальму першості серед європейських шкіл утримує Швейцарія Пальму першості серед європейських шкіл утримує Швейцарія. Відмітна особливість і перевага шкіл цієї країни в тому, що в них можна вивчати кілька іноземних мов. Наприклад, в елітній школі Leysin American School >>> можна вивчати англійську, французьку, іспанську мови. Також тут пропонуються спецкурси з театрального мистецтва, програма для лідерів, камерна музика. В школі Lyceum Alpinum Zuoz >>> школярам пропонується академія гольфу в, а також класична канікулярна програма.
Вивчати німецьку мову школярі і студенти відправляються в Німеччину і Австрію. німецькі школи GLS >>> і Humboldt - Institut >>> мають відділення в різних куточках Німеччини. Програма поєднує вивчення німецької мови зі спортивними, розважальними та екскурсійними заходами. Школа ActiLingua - ідеальний варіант для молоді, яка хоче провести літо в самому серці Австрії - Відні.
Канікули у Франції - це не тільки можливість удосконалити французький, але і познайомитися з культурою цієї дивовижної країни. Наприклад, відвідавши в Нормандії приватну школу Ecole des Roches >>> , Або відправившись в Ніццу, в школу Sprachcaffe >>> .
Відчути драйв справжньою молодіжної тусовки, поєднати вивчення англійської мови і відпочинок на Середземному морі підлітки відправляються на Мальту і Кіпр. Одна з найпопулярніших мовних шкіл Мальти ЄС >>> пропонує кілька програм, серед яких «Мальтійське пригода», «Freestyle», «Класична Мальта». На Кіпрі школа The Language Explorer >>> знаходиться недалеко від Лімассола, одного з найвідоміших курортів Кіпру.

Бажають на власні очі побачити Ніагарський водоспад або Статую Свободи відправляються в школи Канади і США Бажають на власні очі побачити Ніагарський водоспад або Статую Свободи відправляються в школи Канади і США. Наприклад, в Bronte College >>> , Розташованому в Торонто, крім звичайної канікулярної програми, пропонується також вивчення математики і точних наук. Відчути себе студентом американського університету можна в літній школі St Giles >>> , Яка працює на базі каліфорнійського університету California State East Bay University.

Варіанти проведення літнього відпочинку дуже різноманітні. Проконсультувати про особливості тієї чи іншої школи, підібрати оптимальний варіант, який максимально відповідає Вашим вимогам, Вам допоможуть менеджери агентства DEC education .

Новости