Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірські курорти Баварії: Оберстдорф і Берхтсгаден

курорти Баварії

Гірськолижні баварські курорти приваблюють туристів з усіх країн світу. Серед найбільш відомих - бази зимового активного відпочинку Оберстдорф і Берхтсгаден, мають зручні траси для самих різних видів зимового спорту. Баварія - дивовижна місцевість південній Німеччині, що славиться своїми історичними і архітектурними пам'ятниками, місцевими звичаями, кухнею і, звичайно ж, курортами, в тому числі відомими на весь світ гірськими курортами в Альпах.

вибираючи тури в Німеччину , Багато туристів зупиняються на поїздку до Баварії - казкову країну старовинних замків, палаців, паркових зон і альпійських гір.

відома Баварія своїми курортами і, звичайно ж, знаменитими гірськолижними базами, розташованими серед дивовижних ландшафтів альпійських гір. Найбільш популярним зимовим гірськолижним курортом Баварії заслужено вважається Гарміш-Партенкірхен. Однак поряд з ним Баварія славиться і багатьма іншими зимовими базами активного відпочинку, в першу чергу це Оберстдорф і Берхтсгаден.

Гірськолижний курорт Оберстдорф розташований недалеко від Мюнхена і відомий під назвою «німецький Тіроль». Це база сімейного зимового відпочинку і улюблене місце багатьох сноубордистів. Оберстдоф не славиться високими горами і крутими спусками. Тут більш поширені спокійні лижні прогулянки - трекінг. Однак є і складні траси загальною протяжністю до 5 км. До вершин спусків гірськолижників доставляють підйомники. А біля підніжжя гір на них чекають упорядковані готелі, за своїм дизайном імітують селянський побут баварців, а також смачна їжа, приготована по місцевим баварськими рецептами.

Курорт Оберстдорф пропонує своїм гостям і туристичні маршрути до озера Бодензеє - найбільшому озеру Німеччини, за яким на теплоході можна припливти до Швейцарії, а також відвідування місцевих заповідних зон і королівських замків Людвіга II. Відомий курорт і проведенням спортивних змагань зі стрибків з трампліну, гірських лиж і фігурного катання.

Не менш популярний в Баварії і гірськолижний курорт Берхтсгаден, що славиться як високим рівнем лижних спусків, так своїми визначними пам'ятками. Берхтсгаден пропонує більш сучасний зимовий відпочинок. Це і гірський трекінг, і фрістайл, і бобслей, і тандем-брудного, і катання на ковзанах по льоду гірських озер, і санні спуски, а також прогулянки на запряжених кіньми санях по засніжених альпійських просторах. Саме тут проходять щорічні змагання з бобслею на світовому і європейському рівні. Гірські траси Берхтсгадена досягають шістдесяти кілометрів. Серед них складних трас немає, проте всі вони оснащені підйомниками і прекрасно освітлюються в нічний час.

Серед них складних трас немає, проте всі вони оснащені підйомниками і прекрасно освітлюються в нічний час

Оберстдорф, курорт Баварії Оберстдорф, курорт Баварії   Оберстдорф, курорт Баварії   Оберсдорфа, курорт Баварії   Берхтсгаден, курорт Баварії   Берхтсгаден, курорт Баварії   Берхсгаден, курорт Баварії Оберстдорф, курорт Баварії Оберсдорфа, курорт Баварії Берхтсгаден, курорт Баварії Берхтсгаден, курорт Баварії Берхсгаден, курорт Баварії

Новости