Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії в Мюнхені і Баварії російською мовою

  1. Пам'ятки Мюнхена, які необхідно подивитися обов'язково
  2. Пам'ятки Баварії, які необхідно подивитися обов'язково

Знаетелі Ви, яке місто Німеччини третє за кількістю населення і другий за відвідуваністю туристами в цій країні? Це - місто Мюнхен.

Екскурсії в Баварії і Мюнхені російською мовою притягують щорічно сотні тисяч туристів з російськомовних країн. Мандрівники і роблять Баварської столиці цей рейтинг, який підносить Мюнхен на Олімп європейської туристичної індустрії.

Подивитись все екскурсії по Мюнхену і Баварії російською мовою, які ми пропонуємо, з цінами.

Більшість приїхали подивитися Німеччину вперше, прагнуть саме до столиці Баварії. Екскурсії по Мюнхену пішки і на автобусі, на російській мові по самому місту, а також по навколишніх баварським замкам і озерам дають повне уявлення про країну в цілому. Російськомовний гід покаже Вам місто в усьому його кольорі!

Російськомовний гід покаже Вам місто в усьому його кольорі

Різноманітні виставки, музеї, тінисті парки і прекрасні замки, спортивні арени і знамениті пивні обіцяють цікавий відпочинок.

Повірте, що необхідно замовляти екскурсії в Мюнхені і Баварії саме в супроводі індивідуального російськомовного гіда зі скарбничкою самих різних історій про місто, які, безсумнівно, залишать у Вас приємні враження про цій землі.

Замовити екскурсію

Пам'ятки Мюнхена, які необхідно подивитися обов'язково

=> Центральна площа Мюнхена

Центр міста - невелика, за російськими мірками, але затишна і красива площа Марієнплац. Сюди туристів притягує, наче магнітом, Нова Ратуша. Вже до 11 години ранку тут збираються юрби, щоб почути її дзвони і побачити легендарний танець механічних фігур на годиннику. Подання повторюється ще два рази: о 12:00 та о 17:00 (влітку). Тут же, на Марієнплац, знаходиться найстаріша церква Мюнхена - собор Святого Петера, з його цікавою історією.

=> Палац Нимфенбург

=> Палац Нимфенбург

Хочете оглянути місто, як резиденцію Баварських королів? Мюнхен екскурсія в палац Нимфенбург - кращий привід для цього. Нимфенбург гідний своєї назви: це величний і одночасно витончений і романтичний палацовий комплекс, оточений пишним доглянутим парком. На прилеглій території палацу є музеї Карет і Фарфору, а сам парк межує з Ботанічним садом.

=> Німецький музей науки і техніки

В Мюнхен на екскурсії приїжджають не тільки цінителі прекрасної архітектури, а й допитливі любителі техніки. Їх приваблює найбільший в світі (!) музей науки і техніки (Deutsches Museum). Різноманітність експонатів з самих різних галузей вражає уяву. Обов'язково замовте екскурсію з російськомовним гідом в цей музей для своїх дітей!

=> Знамениті пивні Мюнхена

=> Знамениті пивні Мюнхена

Ви можете, приїхавши в Мюнхен екскурсії замовити на пивну тематику, наприклад, на відвідування знаменитого пивного ресторану Хофбройхаус , Або в підвал Лёвенбройкелер (Löwenbräukeller). Тут можна від душі напробоваться хорошого німецького пива, підкріпитися величезними порціями баварської кухні і звернути увагу на колоритні національні костюми офіціанток і музикантів.

=> Завод БМВ і стадіон Allianz Arena

Любителі автомобілів будуть в повному захваті, відвідавши Мюнхен. екскурсії на завод і в музей БМВ займають друге місце за попитом після стадіону " Альянц арена ". Обидві екскурсії запам'ятаються вам оригінальною архітектурою. Стадіон, де тренується знаменитий футбольний клуб" Баварія ", притягує футбольних уболівальників, а музей БМВ - цінителів старовинних і нових автомобілів цього концерну.

Замовити екскурсію

Пам'ятки Баварії, які необхідно подивитися обов'язково

=> Мюнхен екскурсії в замки (Нойшванштайн і інші)

А чи знаєте Ви, що той, хто не бачив знамениті баварські замки Нойшванштайн , Линдерхоф і Херренкімзеє , Практично не бачив Баварії взагалі! Замовте собі і своїм друзям екскурсію з Мюнхена в Нойшванштайн російською мовою!

Замовити екскурсію

Замовити екскурсію

Екскурсії в Мюнхені російською мовою з індивідуальним російськомовним гідом від компанії "Ваш гід в Баварії" допоможуть Вам дізнатися і полюбити наше чудове місто!

Нашими послугами користувалася програма " Орел і решка "При зйомках Октоберфесту 2015 Мюнхені.

Мюнхен відео екскурсія російською мовою:

Новости