Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд мобільного батареї Xiaomi Mi Power bank 16000 mAh

  1. будь незалежним
  2. універсальність
  3. питання безпеки
  4. Стильна зовнішність

Сучасні технології зробили життя мобільніше, але разом з тим прив'язали нас до електронних гаджетів і ... розеток. Низький відсоток заряду у планшета зіпсує настрій на весь вечір, а розряджений смартфон в дорозі - те саме апокаліпсису. Але вихід є - придбайте мобільний батарею Xiaomi Mi Power bank .

будь незалежним

Mi Power bank - незамінна в подорожах, поїздках і місцях, де часто пропадає електрика, а залишатися на зв'язку життєво необхідно. Заявленої ємності 16000 мАг вам вистачить дійсно надовго: 3,5 заряду смартфона ємністю 3100 мАг, 5 повних подпиток iPhone 6 , Ну і 2,5 зарядки iPhone 6 на додачу. Заповнити втрачену енергію пристрій здатний за 5,5 год. Від зарядки 5 В / 2 A, або за 12 год. Від 5 В / 1 A. Завдяки внутрішній захист, Xiaomi відключається відразу ж після 100% зарядки.

універсальність

Крім смартфонів і планшетів власного виробництва, батарея сумісна з гаджетами Samsung, Apple, Google, HTC, BlackBerry. А ще з цифровими камерами, ігровими гаджетами. Головна умова - наявність USB-роз'єму, яких у самій Mi Power bank - цілих два штуки (на 1,5 А і 2,1 А). Тобто, до цього унікального пристрою можна підключити відразу 2 мобільних гаджета. Наприклад, електронну книжку і смартфон, або планшет і фотоапарат - варіації обмежені лише вашою фантазією.

питання безпеки

Усередині Power bank знаходяться п'ять акумуляторів LG, захищених 9-рівневої системою безпеки. Розробник передбачив термостійкість, захист від короткого замикання і перенапруги, автоматичне відключення в разі неправильної зарядки або перезарядки. А в разі реальних проблем, можна швидко перезавантажити девайс кнопкою харчування.

Стильна зовнішність

До всього іншого, Power bank - це ще й досить привабливе пристрій, упаковане в стильний металевий корпус. Використовуваний анодований алюміній стійкий до вицвітання, корозії, зносу. До того ж, він легкий (350 г) і компактний (145x60,4x22 мм). Поставляється модель в симпатичному футлярі з USB-кабелем. Зверніть увагу, що оригінальна батарея Xiaomi має захисну марку з унікальним кодом. Чи не попадіться на підробку!

Xiaomi Mi Power bank - дійсно вартий гаджет. Батарея стане незамінним помічником мандрівникові, її зручно брати з собою на пікнік, в похід, тримати завжди під рукою в транспорті. Словом, завжди і всюди.

Читайте також статтю на тему: Bluetooth-колонка ColorWay Power Charge Speaker CW-BT28

Новости