Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вілли з басейном: огляд пропозицій

1. Тропічна вілла для постійного проживання (Пхукет, Таїланд)

Тропічна вілла для постійного проживання (Пхукет, Таїланд)

Прекрасна тропічна вілла класу «люкс» розташована в житловому комплексі, що складається з 24 вілл. На віллі дві спальні, хазяйська спальня з персональним виходом до приватного басейну, приватна парковка, простора вітальня і повністю обладнана кухня. Інтер'єр виконаний в лаконічному стилі, в обробці використані натуральні матеріали. У вартість включено: обробка, сантехніка, вбудована кухня, вбудовані шафи, кондиціонери, пакет меблів, ландшафтний дизайн. Комплекс розташований в безпосередній близькості до курорту Laguna Phuket, в якому знаходиться п'ять п'ятизіркових готелів, 30 барів і ресторанів, п'ять спа-центрів, гольф-клуб, фітнес-центр, дитячий клуб (для дітей від чотирьох до 12 років), морський центр з заняттями вітрильним спортом, віндсерфінгом і веслуванням на каное, волейбольний та тенісний корт, конференц-зал, бізнес-центр, торговий центр, клініка, банк. Дістатися до аеропорту можна всього за 20 хвилин, а відомий пляж Патонг знаходиться всього в 20 хвилинах на автомобілі. Торговий центр, супермаркет, ресторани, госпіталь, а також гольф-і яхт-клуб - лежать в пішої доступності або декількох хвилинах на машині. В середньому, дорога до центру інфраструктури займає не більше 20 хвилин. Послуги керуючої компанії, цілодобова охорона.

Вартість: € 258 000

2. Ексклюзивна Вілла на острові Чйово (Трогір, Середня Далмація, Хорватія)

Ексклюзивна Вілла на острові Чйово (Трогір, Середня Далмація, Хорватія)

Нова ексклюзивна вілла площею 800 кв. м розташована на острові Чйово, який з'єднаний автомобільним мостом з містом Трогір. Вілла має три поверхи. У будинку - дві кухні-їдальні, дві вітальні з камінами, дві гостьові кімнати з ванними кімнатами і великими терасами, головна спальня з ванною і вбиральнею кімнатами. Також тут є більярдна і спа-зона, де розташовані хамам, фінська сауна, басейн, зона релаксації і санвузол. Плюс - велика гардеробна кімната, пральня та гараж для трьох автомобілів. На віллі є гостьовий апартамент з однією спальнею, ванною, кухнею і вітальнею. Великий земельну ділянку, навколишній будинок, має площею 1700 кв. м. Тут - велика зона з барбекю, гриль, їдальня на терасі, відкритий басейн з підігрівом, душ у басейну, сад з плодовими деревами, пальмами і системою автополиву. Вілла має центральне опалення, загальну систему кондиціонування та очищення повітря, інтернет, сонячні батареї, систему відеоспостереження, підігрів підлоги. А також - якісну італійську меблі, сантехніку і мармурові підлоги.

Вартість: € 10 млн

3. Розкішна вілла в передмісті Пафосу (Пафос, Кіпр)

Розкішна вілла в передмісті Пафосу (Пафос, Кіпр)

Чотирикімнатна вілла класу «люкс», повністю мебльована і оснащена всією необхідною технікою, розташована в затишному тихому місці, всього в декількох хвилинах ходьби від мальовничої гавані Агіос Георгіос. Тут - повністю розвинена цілорічна інфраструктура, приватна англійська школа TLC, а в 10 хвилинах на автомобілі розташований відомий туристичний центр Coral Bay c чудовим піщаним пляжем. Вілла побудована за найвищими стандартами будівництва та оздоблення. На нижньому рівні розташована відкритого плану комфортабельна вітальня з їдальнею, повністю обладнана кухня, спальня з вбудованими шафами і виходом на терасу з зоною відпочинку, а також окрема ванна кімната. Розсувні двері у вітальні забезпечують легкий доступ на велику криту веранду, що поруч з басейном - і просторою зоною відпочинку, з ландшафтним садом і критої зоною для барбекю і обіду на свіжому повітрі. На верхньому рівні розташовані дві спальні з вбудованими шафами і окремими ванними кімнатами, а також виходом на великий балкон, що відкриває чудовий вид на море і околиці. В наявності титул власності.

Вартість: € 525 000

4. Вілла Castelnuovo Berardenga (Сієна, Тоскана, Італія)

Вілла Castelnuovo Berardenga (Сієна, Тоскана, Італія)

В самому серці К'янті, з прекрасним видом і в абсолютній ізольованості від сторонніх об'єктів, продається вілла готельного типу, що включає в себе 26 акрів землі і 5 Га молодих виноградників, а також 160 одиниць оливкових дерев, орні землі і лісисту місцевість. Основна будівля являє собою старовинну ферму, побудовану в 1200 році і повністю відреставровану - і при цьому зберегла всі свої оригінальні характеристики. В даний час вілла, яка також підходить під використання в якості приватної резиденції, здається туристам - і включає в себе простору вітальню, 10 спалень і сім ванних кімнат. Також є недавно відремонтоване додаткова будівля, яке розташовується на достатній відстані від основного. Всього тут дві квартири, в кожній з яких п'ять спалень, чотири ванні кімнати і дві вітальні. Обидві будівлі оточені великою доглянутим садом з басейном. Ферма оснащена власною системою вироблення електрики, що гарантує повну автономність, а річкова вода використовується для поливу саду з використанням власної насосної системи.

Вартість: € 2,9 млн

5. Вілла з басейном в селищі закритого типу (Прага і передмістя, Чехія)

Вілла з басейном в селищі закритого типу (Прага і передмістя, Чехія)

Вілла класу «люкс» розташована в тихому, зеленому передмісті Праги, в мікрорайоні закритого типу. Будинок повністю обладнаний дизайнерськими меблями і високоякісною технікою. На першому поверсі розташовується: вітальня, повністю обладнана кухня з висококласної побутовою технікою Gaggenau і їдальнею, пральня, комора, гостьовий туалет, передпокій і виходом на терасу і в сад. На другому поверсі знаходиться спальня з ванною кімнатою і вбиральнею, дві спальні, гостьова спальня з ванною кімнатою і третя ванна кімната. На доглянутій території розташовані мальовнича зона відпочинку і басейн. У районі розвинена інфраструктура - парк зі ставком, ресторани і кафе, магазини, дитячий майданчик, тенісні корти, гольф-клуб і багато іншого. Площа будинку 290 кв. м, площа земельної ділянки - 900 кв. м. Будинок ідеально підходить для постійного проживання всією сім'єю.

Вартість: від € 926 000

6. Якісний будинок з прекрасною панорамою (Варна, Болгарія)

Якісний будинок з прекрасною панорамою (Варна, Болгарія)

Відмінний будинок в Варні для постійного проживання, що ідеально підходить для великої родини. Площа будинку 380 кв. м, площа ділянки - 700 кв. м. На першому поверсі розташовані: бар, фітнес-зал, ігрова кімната з більярдним столом і настільним тенісом, ванна кімната. На другому - просторий хол, кухня, гостьова спальня, гардеробна і ванна кімнати. На третьому поверсі - простора батьківська спальня з гардеробом і ванною кімнатою, дитяча кімната, спальня для гостей, ванна кімната. Будинок повністю мебльований і обладнаний висококласної італійськими меблями Martineli. Мальовнича зелена територія навколо будинку - в ідеальному стані. Чудовий басейн обладнаний системою очищення, поруч знаходиться зона для барбекю з літньою кухнею, паркінг для двох автомобілів, а також масивна складська будівля. Будинок продається повністю мебльованим та обладнаним всім необхідним для комфортного життя.

Вартість: € 585 000

7. Cтроящаяся вілла поруч з британським коледжем (Кемер, регіон Анталія, Туреччина)

Cтроящаяся вілла поруч з британським коледжем (Кемер, регіон Анталія, Туреччина)

Нова двоповерхова вілла площею 135 кв. м з двома спальнями знаходиться в закритому житловому комплексі, розташованому в мальовничому місці на узбережжі. З вілли відкривається чудовий вид на гори і сосновий ліс. Володіння будуть продаватися повністю мебльовані та оснащені всією необхідною технікою, а також системою «розумний будинок», кондиціонуванням та системою опалення, теплими підлогами і джакузі. У комплексі - територія, що охороняється і розвинена інфраструктура - відкритий і критий басейни, ресторан, кафе, спа-центр, хамам, салон краси, супермаркет, фітнес-центр, тенісний корт і баскетбольний майданчик, а також дитячий садок.

Вартість: від € 167 007

8. Ексклюзивна вілла Lesa (Ліси, озеро Маджоре, П'ємонт, Італія)

Ексклюзивна вілла Lesa (Ліси, озеро Маджоре, П'ємонт, Італія)

Вілла найвищого класу розташована всього в 20 метрах від берега озера Маджоре. Площа вілли - 1060 кв. м, ділянки - 6000 кв. м. На ньому ростуть вікові дерева, є галявини з альтанками для відпочинку та чудовий басейн. У будинку зроблений першокласний ремонт під керівництвом іменитого італійського архітектора, були застосовані новітні технології, матеріали та ідеї декорування. Перший поверх: дві просторі спальні з ванними кімнатами, подвійна вітальня з каміном і обідньою зоною, веранда, кухня з виходом на портик, зона барбекю з дерев'яною піччю, гостьова ванна. З вітальні вихід на літню терасу з літньою обідньою зоною і басейном, зоною для прийняття сонячних ванн. Другий поверх: головна спальня з терасою і видом на озеро і сад, а також гардеробна кімната, ТВ-зона з зручним диваном, ванна кімната з душовою. Цокольний поверх: таверна, спа-зона з сауною, турецькою парною, роздягальні, більярдна, бар, просторий винний льох з цегляними склепіннями, кабінет, гостьова спальня з ванною і внутрішнім садком з другим світлом, ванна кімната і технічні приміщення. Це ідеальне місце для проживання з дітьми: всього в декількох хвилинах пішки розташований спортивний комплекс, відкритий басейн з клубним будинком, тенісна школа і відмінний ресторан Супермаркет знаходиться в семи мінутух пішки. До центру міста з набережної і кафе - 10 хвилин пішки. Поруч немає великих доріг. Сусіди - італійські політики.

вартість: € 4 млн

9. Класична французька вілла (Біарріц, Франція)

Класична французька вілла (Біарріц, Франція)

Ця сучасна вілла розташована в Биаррице, прямо навпроти гольф-клубу - і на відстані 10 хвилин пішої прогулянки до мальовничого пляжу на Атлантичному узбережжі Франції. У пішої віддаленості також розташований ринок Англет, банки, магазини, кафе. Вілла складається з двох поверхів і має в своєму розпорядженні площею 240 кв. м. Тут простора вітальня, їдальня, яку при необхідності можна трансформувати в спальню, кухня, на другому поверсі дві спальні і ванна кімната. Будинок побудований в сучасному стилі з елементами класичної басской архітектури. Великі вікна, стильний інтер'єр. Будинок оточує затишний сад 1500 кв. м. Навколо прекрасного басейну організована затишна зона відпочинку. Є простора тераса та літня кухня.

Вартість: € 2,2 млн

10. будується вілла з трьома спальнями (Ел-Побле-Ноу-де- Бенітачель , Коста-Бланка, Іспанія)

будується вілла з трьома спальнями (Ел-Побле-Ноу-де- Бенітачель , Коста-Бланка, Іспанія)

Бюджетний варіант для постійного проживання в прекрасному Середземномор'ї. Будується будинок розташований в популярному туристичному регіоні Коста-Бланка, що надає своїм гостям і резидентам чудовий спосіб життя і розвинену інфраструктуру, включаючи різноманітні освітні установи, безліч пляжів, курортів, місць для відпочинку і розваг, багату гастрономію і шопінг. Сучасний житловий комплекс знаходиться в містечку Ел-Побле-Ноу-де-Бенітачель-Аліканте. Будинок площею 90 кв. м має прилеглу ділянку 700 кв. м. У ньому три спальні, дві ванні кімната і простора тераса. Комплекс складається з 10 прекрасних окремих вілл, кожна з яких має приватну затишну територію, невеликий сад і басейн. З вілли відкривається фантастичний вид моря.

Вартість: € 269 000

HomesOverseas.ru

Новости