Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Іспанія - Острів Тенеріфе - Готелі Плайя де лас Амерікас - Mediterranean Palace 5 * - :: Туроператор «Світлана»

  1. Готель Mediterranean Palace 5 *

Іспанія. Канарські острови. Тенеріфе. Курорт Playa de las Americas. Готелі комплексу Mare Nostrum resort. Mediterranean Palace 5 *

Готель Mediterranean Palace 5 *

Розташування: готель Mediterranean palace 5 * входить в знаменитий готельний комплекс Mare Nostrum Resort Розташування: готель Mediterranean palace 5 * входить в знаменитий готельний комплекс Mare Nostrum Resort. Готель Mediterranean palace 5 * розташований на південному узбережжі мальовничого о. Тенеріфе, в курортній зоні Плайя-де-лас-Амерікас, в 15 кілометрах від аеропорту Reina Sofia, в 82 кілометрах від аеропорту Tenerife Norte. Готель Mediterranean palace 5 * виходить на пляж Ель Камісон. Дизайн готелю Mediterranean palace 5 * оформлений в тонах Середземного моря і ідеально підходить для молодіжного та сімейного відпочинку.

Номери: до послуг гостей 535 комфортабельних і просторих номерів:
Standard room з видом на гори - з терасою, ванною кімнатою.
Standard room з видом на басейн-з терасою, ванною кімнатою.
Standard room з видом на море 23 кв.м - з терасою, ванною кімнатою.
Family room з видом на басейн або на гори 46 кв. м - два з'єднаних Standard room.
Suite з видом на гори або басейн з терасою, вітальнею, спальнею, ванною кімнатою
Suite with plunge pool з видом на море 36-42 кв. м - з терасою, персональним басейном, вітальні, спальнею, ванною кімнатою. Номери, розташовані на верхніх поверхах,

У номерах: кондиціонер, ванна кімната з обробкою з мармуру, фен, телефон, супутникове телебачення, міні-бар, сейф, фонова музика, обслуговування в номері 24 години на добу, Wi-Fi безкоштовний, дитяче ліжко - за попереднім запитом.

В готелі: три басейни, сім ресторанів, три бари, центр таласотерапії, перукарня, тренажерний зал, концертний зал, 3 банкетних зали, 26 конференц-залів, інтернет-салон, бібліотека.

Центр таласотерапії: закритий підігріває басейн з морською водою, джакузі, гідромасажні душі, сауна, парна, масаж, рефлексологія, таласотерапія, хроматерапія, ароматерапія, гідротерапія, грязелікування, обгортання, пілінги, програми по догляду за обличчям і тілом. Косметичні лінії Thalgo і Carita.

Пляж: муніципальний, піщаний; парасольки, шезлонги - платно.

Харчування: сніданки, сніданок і вечеря, повний пансіон.

Спорт і розваги: 2 тенісних корти, настільний теніс, більярд, волейбол, гандбол, футбол, міні-гольф, велосипеди, аеробіка, пілатес, тай-чи, йога, театральні вистави, шоу програми, тематичні вечори. До послуг гостей вишукана яхта-катамаран Lady Shelley. Ви зможете відправитися в морську подорож і поспостерігати за найбільшими морськими мешканцями - дельфінами і китами. Поряд з готелем поля для гольфу, верхова їзда, дельтапланеризм, парасейлінг, альпінізм, водні лижі, водні велосипеди, віндсерфінг, дайвінг, снорклінг.

У вартість проживання в готелі входить: басейни, інтернет, надання книг для читання біля басейну, шоу програми, театральні вистави.

Сервіс за додаткову плату: платні ТВ канали, обслуговування в номері: сніданок у ліжко або романтичну вечерю на балконі Вашого номера; медичне обслуговування, дитячі коляски, дитячі ліжечка та манежі, послуги няні

Для дітей: дитяча дискотека, дитячий кінозал, дитячий ігровий майданчик, дитячий клуб, клуб для підлітків, послуги няні.

Нюанси: Готель розташований на першій лінії через променад від пляжу в центрі курорту Лас Амерекас.

Новости