Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Прибалтику «Три столиці Прибалтики»

  1. Таллінн - Пярну - Сігулда - Рига - Вільнюс - Тракай

5 днів

Таллінн - Пярну - Сігулда - Рига - Вільнюс - Тракай

Дати туру в Прибалтику: 1-3.05, 10-14.07, 14-18.08.2019

1 день. Прибуття до Таллінна. Зустріч на вокзалі з табличкою. Розміщення в готелі в міру звільнення номерів.
Пішохідна екскурсія по Старому Таллінну, включеному до списку охоронюваних міст ЮНЕСКО: вимощені бруківкою вузенькі вулички, значна міська стіна, сторожові вежі - Товста Маргарита та Довгий Герман; Ратушна площа, гільдії - все тут пронизано духом середньовіччя, що робить Старий Таллінн воістину унікальним для всіх любителів старовини. Вільний час. Ви можете провести вечір в знаменитому середньовічному ресторані «Old Hansa» або спробувати в кафе «Лакомка» естонський марципан, зануритися в нічне життя старого Таллінна, купити сувеніри на пам'ять. Ніч в готелі в Таллінні.

2 день. Сніданок. Виїзд з готелю, невелика оглядова екскурсія по Таллінну. Знайомство з Естонією. Проїзд через курортне місто Пярну, невелике знайомство з літньою столицею Естонії.
Переїзд в Латвію. Обід - пропонуємо втамувати голод і спробувати латиську національну кухню в мальовничій корчмі «Відьмина кухня».
Далі ви проїдете через латвійський місто Сигулду - місто спорту, парків, історії і красивих легенд, найромантичніша з яких - про Турайдськой Розі. За природну красу ці місця називають «Латвійської Швейцарією». Ви побачите також печеру Гутманя, відвідайте старий замок, придбаєте знамениті Сигулдського сувеніри - тростинки. Увечері прибуття в Ригу. Вільний час. Ніч в готелі в Ризі.

3 день. Сніданок. Пішохідна екскурсія - «Рига - місто натхнення»: Ратушна площа, Двір Конвенту і Будинок Чорноголових, середньовічні будинки, кріпосні стіни і башти, величний Домський собор, церкви Св. Петра і Св. Екаба, Шведські ворота і неповторну чарівність Старого міста ... . За бажанням, за додаткову плату - екскурсія по центру міста: гордість міста - Бульварне кільце і парки. Історія їх створення, архітектура Ризького модерну - югендстіля, вулиця Алберта, відвідування Музею югендстіля. Вільний час в місті. До ваших послуг: Рижские музеї - Історії Риги і мореплавства, Музей югендстіля, Етнографічний музей і Ризький зоопарк. Самостійно пропонуємо відвідати центр відпочинку «LIDO» (обід за додаткову плату). Тут в улюбленому місці відпочинку на березі Даугави, можна насолодитися відмінною латиської кухнею і пивом, приготованим місцевими пивоварами, і прекрасно відпочити на подвір'ї центру. У вільний час також рекомендуємо відвідати концерт органної музики в Домському соборі. Увечері міські дерев'яні кораблики запрошують Вас на захоплюючу годинну прогулянку по міському каналу і річці Даугаві уздовж парків, історичних будівель і панорами Старого міста. Ніч в готелі.

4 день. Сніданок. Переїзд в Литву. Екскурсія по Вільнюсу. Основна характерна особливість міста - своєрідне змішання культур. Побудовані в різних архітектурних стилях костели - Св. Анни, Св. Казимира, Кафедральний собор і церкви Св. Миколая та Св. Духа - предмет гордості міста. Вельми химерні вулиці і дворики, Єврейський квартал і університет, вежа Гедімінаса і палац правителів. У вас буде можливість погуляти по місту, розташованому на мальовничому березі річки Неріс, відвідати симпатичні ресторанчики, купити сувеніри на пам'ять.
Вільний час. Ніч в готелі в Вільнюсі.

5 день. Сніданок. Виїзд з готелю. Екскурсія в місто Тракай - стародавню столицю князівства Литовського. Місто розташоване серед озер, над водами найбільшого озера Гальве велично підносяться готичні вежі замку, колись головної резиденції великого князя Вітаутаса. Зараз це - єдиний острівний замок у всій Центральній Європі, де діє історичний музей і знаходиться експозиція творів прикладного мистецтва. Відвідування замку.
Повернення в Вільнюс. Трансфер на вокзал. Від'їзд.

Вартість туру в EUR на людину: Вартість туру в EUR на людину:   ГОТЕЛЬ DBL / ОСОБА
ГОТЕЛЬ DBL / ОСОБА. SGL TRPL / ВЗР TRPL / РЕБ
Таллінн, Рига, Вільнюс 3 * 435 EUR 575 EUR 435 EUR 405 EUR
Готель 4 * в центрі міста За запитом За запитом За запитом За запитом

У вартість туру в Прибалтику включено:
Зустріч на вокзалі представником фірми
Проживання в готелях на вибір: Таллінн-1 ніч, Рига-2 ночі, Вільнюс-1 ніч
4 сніданки
Транспортне обслуговування по програмі
Послуги гіда - екскурсовода по програмі

Додатково оплачується:
Оформлення візи і медична страховка
Проїзд до місця призначення і назад

Додаткові витрати:
Обіди під час екскурсій (~ 10-12 EUR)
Вхідні квитки в музеї та інші об'єкти

Додаткова інформація:
Зустріч туристів на ж / д вокзалі у голови поїзда з табличкою. Зустрічаємо всі поїзди!
Зустріч і трансфер аеропорт-готель тільки за додаткову плату 25 EUR / машина (1-3 чол.).
Трансфер готель-аеропорт Вільнюс тільки за додаткову плату 30 EUR / машина (1-3 чол.).
Фірма залишає за собою право змінювати порядок екскурсій та відвідування об'єктів, зберігаючи їх кількість.
Фірма залишає за собою право змінювати попередньо заявлені в турі готелю на рівноцінні або вищої категорії.

ВХІДНІ КВИТКИ В МУЗЕЇ ТА ІНШІ ОБ'ЄКТИ
РИГА-Рундале-Сигулду-ЮРМАЛА ДІТИ / ДОРОСЛІ
Домський собор - концерт органної музики від 10.00 EUR від 10.00 EUR
Турайдский замок 3.50 EUR 6.00 EUR
Замок Сігулда 1.00 EUR 2.00 EUR

До уваги! При прийомі заявки на тур, остаточне підтвердження заявки туроператором буде за 30 днів до початку туру! При недостатній кількості туристів, туроператор має право скасувати тур не пізніше, ніж за 30 днів!

Переглянути всі тури в Прибалтику >>>

Довідки за телефонами: +7 (495) 771-60-37; 973-70-51; www.evropa-tours.ru

Новости