Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тур на Страсний тиждень

  1. КАТОЛИЦЬКА ВЕЛИКДЕНЬ цього року святкує 21 КВІТНЯ 2019 р

КАТОЛИЦЬКА ВЕЛИКДЕНЬ цього року святкує 21 КВІТНЯ 2019 р   7 днів / 6 ночей   Ця подорож створено для того, щоб ви змогли не просто відвідати Іспанію, а відчути всю велич Імперії, над якою «ніколи не заходило сонце», прожити коротке життя в Середньовічній Європі, побачити своїми очима знамениті пасхальні процесії і насолодитися справді щедрою кастильской кухнею, золотом сонця, каміння соборів і іспанського нескороминущого оптимізму

КАТОЛИЦЬКА ВЕЛИКДЕНЬ цього року святкує 21 КВІТНЯ 2019 р

7 днів / 6 ночей

Ця подорож створено для того, щоб ви змогли не просто відвідати Іспанію, а відчути всю велич Імперії, над якою «ніколи не заходило сонце», прожити коротке життя в Середньовічній Європі, побачити своїми очима знамениті пасхальні процесії і насолодитися справді щедрою кастильской кухнею, золотом сонця, каміння соборів і іспанського нескороминущого оптимізму!

МІСТА ВСЕСВІТНЬОГО СПАДЩИНИ Кастільо - КАТОЛИЦЬКА ВЕЛИКДЕНЬ - Стародавня І СУЧАСНА СТОЛИЦІ ІСПАНІЇ - ТОЛЕДО І МАДРИД

1 ДЕНЬ. МАДРИД - Саламанка (Ми рекомендуємо почати цю подорож в четвер 13 квітня, але можна і перенести початок на будь-який інший день перед Великоднем).

«Саламанка - місто, що зачаровує і змушує повернутися в нього будь-якого, хто одного разу пізнав його спокій і чарівність». Мігель де Сервантес Сааведра.

Переліт Москва - Мадрид. Відразу з аеропорту переїзд на автобусі з Мадрида в Саламанку (Загальний час в дорозі близько 2.5 годин). Розміщення в готелі в історичному центрі міста.

Обід (вино, десерт, вода включені).

Пішохідна екскурсія по історичному центру міста. Побачимо всю пишноту двох кафедральних соборів в романському і готичному стилях, будівлі двох університетів, центральну площу і безліч будинків іспанської знаті, що зберігають історії міста.

Вечеря самостійно. (Додатково пропонуємо тапас-тур).

ВЕЛИКОДНЯ ТИЖДЕНЬ. Як і у всій Іспанії, в Саламанці широко відзначається Semana Santa - Страсний тиждень, який передує Великодню. Кілька разів в день, а то і вночі по місту йдуть ходи церковних парафій. Люди несуть над головами старовинні скульптури в пам'ять про страждання Христа. Кожен прихід одягнений в шовкові балахони свого кольору. Часто надягають і високий гострий ковпак з прорізами для очей. Все це дозволяє зробити шлях покаяння анонімним: такий одяг приховує і підлогу, і вік, і зростання людини.

Розраховуючи, що нічні ходи в Саламанці ви зможете побачити самостійно, ми пропонуємо Вам відправиться по довколишніх містах -отнесенним ЮНЕСКО до міст Всесвітньої спадщини, відомим і своєї багатющої історією, і знаменитими великодніми ходами в цій частині Іспанії.

2 ДЕНЬ. Саламанка - Сеговія - Саламанка. Тривають знамениті пасхальні ходи з пасос - прикрашені платформи зі скульптурами Христа і святих. Їх супроводжують музиканти і кається, одягнені в довгі балахони і ковпаки з прорізами для очей. Сеговія - одне з міст, де ходи особливо пишні. Після опублікування розкладу маніфестацій в місті - програма дня буде підкоригують 2 ДЕНЬ ована, щоб побачити і сфотографувати ходи і побувати на запланованих екскурсіях.

Сніданок у готелі. Виїзд в Сеговию.

Як і Саламанка, Сеговія включена в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, але, незважаючи на схожість історії, вигляд Сеговії абсолютно неповторний. У Сеговії дбайливо зберігається природне оточення, і місто на тлі часто засніжених гір Гвадаррама завжди являє собою виключне по красі видовище.

Місто засноване римлянами в 1 столітті до н.е. Ми побачимо Римський акведук. Потім відвідаємо позднеготический собор XVI ст. . І вирушимо в одну з найбільш величних резиденцій іспанських королів - знамениту фортецю Алькасар. Обід (включає вино і десерт) в типовому іспанському ресторані.

Повернення в Саламанку. Вечеря самостійно.

ПІСЛЯ ОБІДУ ПЕРЕЇЗД В Авілов.

Авіла - це найвищий місто Іспанії, розташований на висоті 1100 метрів над рівнем моря. Він також включено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Славиться своєю величезною фортечною стіною, яка прекрасно збереглася з середньовіччя.

У наших планах - Прогулянка по Фортечний стіні. Її можна обійти зверху майже по периметру, милуючись навколишніми видами. Звідси чудово видно гірський ланцюг Гредос - гордість Авіли. Екскурсія по історичному центру - місцях, пов'язані з Святий Тересою, зокрема в Собор і Монастир Святої Терези Авильской. Якщо вистачить часу, то відвідаємо майданчик «Чотири стовпа», звідки відкриваються чудові види на околиці. Повернення в Саламанку. Вечеря самостійно.

3 ДЕНЬ. В ОКОЛИЦЯХ Саламанка

(Мета дня: зміна видів, пейзажі сільській та гірській Кастилії, долини річок)

Сніданок у готелі. 1 варіант: Ледесма - природний парк АРРІБЕС-Дель-Дуеро - греблі, де знімали «ДОКТОРА ЖИВАГО» - оглядовий майданчик

Відвідування міста Ледесма, який був заселений людьми вже 600 тис. Років тому. Міста, що зберігає всю історію країни від завоювання маврами до багать Інквізиції і громадянської війни XX століття. Прогулянка по місту - ожила історія постане нашому погляду (Римський міст, фортеця XII в. Історичний центр - палаци, будинки знаті, церква Святої Марії), потім відвідування музею.

Історичний центр - палаци, будинки знаті, церква Святої Марії), потім відвідування музею

В продовження маршруту Ви побачите греблі, є одними з найбільших в світі, - величне інженерна споруда епохи іспанського диктатора Франко. Там, на водах, ми поговоримо про епоху Франка, про «двох Іспаніях», з XIX століття і до цих по не знайшли політичного примирення.

Обід в типовому іспанському ресторані (вино, вода і десерт включені).

Після обіду нас чекають мальовничі береги річки Дуеро - природного кордону Іспанії і Португалії - знаменитий національний природний парк Аррібес-дель-Дуеро з рідкісними птахами.

Варіант 2. Саламанка - Деревенько РЕГІОНУ СЬЄРРА-де-Франс - -СМОТРОВАЯ МАЙДАНЧИК - природний парк ЛАС БАТУЕКАС - КАМПО-Чарр

Після сніданку Вас чекає поїздка на ферму, де здавна вирощують кращих свиней для іспанського хамона і елітних биків для кориди. Ми поговоримо про кориду, про її символічне значення і ритуальному дійстві, а майстри в мистецтві бою биків поділяться з нами секретами своєї майстерності. Ви відвідаєте фабрику хамон і на дегустації дізнаєтеся, чим відрізняється дорогий хамон від дешевого.

Обід.

Після обіду нас чекає знайомство з побутом провінційного іспанського містечка. Ми відвідаємо кілька стародавніх селищ, що зберегли як архітектуру, так і традиційний уклад життя, проїдемо по природному парку Лас Батуекас і піднімемося на гору ла-Пенья-де-Франсиа.

Пенья-де-Франс - гора, що досягає 1723 метра висоти, розташована на півдні провінції Саламанка, складова частина центральної системи хребта Сьєрра-де-Франс. На схилах гори знаходилося кілька прероманскіх городищ. Взимку вершина гори практично недоступна через товстого шару снігу, а ось влітку її наповнюють туристи, більшу частину яких складають християнські паломники. Їх привертає увагу святилище, в якому зберігається образ темношкірої Діви Марії - робота французького майстра Симона Вели (1434 рік). Діва Марія Пенья-де-Франс є покровителькою і Саламанки, і всій провінції Кастилія і Леон.

Крім церкви на горі знаходиться готель споруди 15 століття і монастир 15-18 століть, а також вишка - телекомунікаційний ретранслятор. У центрі двору святилища варто судовий стовп 16 століття, увінчаний хрестом.

З оглядового майданчика Пенья-де-Франс відкривається вражаючий вид на всю долину - від Кампо-Чарро на півночі і Сьєрра-де-Тамамеса на сході до водосховища Габріель-і-Галан на півдні. І якщо на вершині гори рослинності немає, то біля підніжжя і на схилах скелі флора представлена ​​дубами, соснами і папороттю (майже всі вони були недавно пересаджені, старі знищили пожежі).

Увечері повернення в Саламанку. Вечеря самостійно.

4 ДЕНЬ. КАТОЛИЦЬКИЙ ВЕЛИКДЕНЬ. Саламанка - МАДРИД

Сніданок у готелі. Вільний час. Сьогодні настає пік Пасхи. І оскільки за ці дні, ви вже освоїлися в Саламанці, пропонуємо вам самостійно планувати цей день.

Опівдні на Пласа Майор пройде символічна зустріч Воскреслого Христа і Діви Марії. З Богородиці падає чорний жалобний покров, і вона постає в сяючій білій одежі.

Обід (вино, десерт, вода включені). У другій половині дня, ближче до вечора переїзд в Мадрид (без гіда). Розміщення в готелі в Мадриді. Вечеря самостійно (дамо адреси місцевих ресторанчиків, розташованих поблизу готелю).

5 ДЕНЬ. МАДРИД

Мадрид - столиця Іспанії, наймолодша (менш 500 років) і найвища (майже 700 метрів над рівнем моря) з усіх європейських столиць. Історичний центр Мадрида XVI-XVII ст. був побудований під час правління династії Габсбургів, відомої як Австрійська династія. Року 1561 Феліпе II перевів королівський двір в Мадрид.

У нашій програмі: Сніданок в готелі.

Знайомимося з містом - Пішохідна екскурсія по місту. Ви відвідаєте площу Сибелес, вулицю Гран-Віа, на якій розташована висотка компанії Телефоника, що раніше вважалася першим хмарочосом в Європі, дві головні площі Мадрида, побачите Собору Альмудена і Королівський палац. Потім ми відвідаємо одну з мадридських терас, з яких відкривається вражаючий вид на місто.

Після прогулянки - Обід. Ви спробуйте страви національної іспанської кухні в одному з типових ресторанів міста.

Вільний час. Вечеря самостійно. Пропонуємо на вибір (не включене у вартість програми):

1) Вечеря в хорошому ресторані - від 49 - 80 євро.

2) Традиційний вечерю-екскурсія «Прогулянка з гідом по древнім барам і тавернах Мадрида часів Золотого століття». У вечеря включені дегустації різних вин і національних закусок «тапас» в 4 барах ВІД 4 ОСОБА. - 80 євро.

3) Вечеря в ресторані, де офіціантами працюють оперні співаки, виконуючи фрагменти з арій при подачі страв - від 70 євро.

4) Вечеря з шоу - фламенко - 80 євро.

6 ДЕНЬ. МАДРИД - ТОЛЕДО - МАДРИД

Сніданок у готелі. Виїзд в Толедо - місто в 70 кілометрах на південний захід від Мадрида, стародавня іспанська столиця, в якій сплелося воєдино спадщину трьох великих культур: християнської, мавританської і іудейської. Історичний ансамбль Толедо включений в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

У вас будуть вхідні квитки в головний католицький собор Іспанії Кафедральний Собор Свяой Марії, Церква Святого Томи, Монастир Сан-Хуан-де-лос-Рейес і Синагогу святої Марії. Російськомовний гід познайомить вас з місцями і містом. Під час подорожі - обід в одному з місцевих ресторанів.

Увечері повернення в Мадрид. Вечеря самостійно.

7 ДЕНЬ. МАДРИД

Сніданок у готелі. Виписка з номера. Речі можна залишити в камері зберігання готелю.

Вільний час в місті. Ви можете відвідати самостійно Музеї Прадо, Тіссен Борнемисса, парки - Ретіро і Королівський Ботанічний сад, відправиться за покупками. Ми дамо вам потрібні адреси та рекомендацііJ). У призначений час з готелю трансфер в аеропорт. Виліт в Москву.

У вартість програми включено:

  • Проживання в готелях 3 * в історичній частині міста, включаючи харчування на базі сніданку (категорія готелю може бути змінена, запитуйте вартість);
  • Обіди (вино, десерт і вода включені) - в усі дні, крім неділі в Саламанці;
  • Транспорт, вхідні квитки по екскурсійній програмі, послуги російськомовних гідів;
  • екскурсії
  • Трансфер в аеропорт Мадрида.
  • ПДВ. Організація поїздки і підготовка необхідних документів. Резерв столиків в ресторанах і особисту увагу до кожного клієнта і надання цілодобової допомоги в екстрених ситуаціях.

У вартість програми не включено:

  • Міжнародний переліт Москва - Мадрид - Москва;
  • Шенгенська віза;
  • Медична страховка;
  • Обід в неділю в Саламанці
  • вечері;
  • Додаткові екскурсії;
  • Особисті витрати в готелі (мінібар, телефон та ін.);
  • чайові;
  • Інші послуги, які не вказані в програмі або зазначені як «додатково» і «за бажанням».

Примітки:

  • Дана програма є модельною. За бажанням клієнта програму можна видозмінити: збільшити кількість днів перебування, вибрати інші готелі, змінити маршрут.
  • Остаточна вартість залежить від точних дат поїздки і обраного клієнтом остаточного варіанту програми. Ціни вказані з урахуванням ПДВ. Всі ціни можуть бути скориговані.
  • Оплата може бути проведена банківським переказом або за допомогою кредитної картки.

СКАЧАТИ ПРОГРАМУ: Тур на Страсний тиждень в Іспанію


Новости