Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Транспорт в Барселоні

Транспорт в Барселоні - тема сьогоднішній статті в ShBarcelona . Пересуватися по Барселоні дуже просто, так як транспортна система Барселони включає в себе всі види можливого транспорту для поїздок в будь-які міста: трамваї, автобуси, метро, залізничний та морський транспорт, фунікулер, величезний таксопарк і сервіс авіасполучень для розсилки з будь-яких країн світу.

Для мандрівників не складе ніяких труднощів скористатися для огляду міста одним з туристичних автобусів, що ходять по заданих популярних маршрутах Для мандрівників не складе ніяких труднощів скористатися для огляду міста одним з туристичних автобусів, що ходять по заданих популярних маршрутах. Barcelona Bus Tur í stic ідеально підходить для людей, які не можуть провести багато часу в місті, але які не хочуть втрачати можливість побачити всю красу міста. Туристичний автобус пропонує 3 маршрути: Північна Барселона, Південна Барселона і район Fórum. Автобус робить зупинки в 42-х місцях, всі з яких є значущими пам'ятками , І від яких можна швидко потрапити до музеїв, пам'ятників, галереям і паркам. На будь-якій зупинці можна проводити необмежену кількість часу, а для того, щоб відправитися в інше місце, слід скористатися таким автобусом, чекати якого довго не доведеться, так як вони ходять із завидною частотою. На всіх автобусах є аудіо гід, який на декількох мовах коротко описує пам'ятки, у яких зупиняється автобус. Одноденний дорослий квиток коштує € 27,00, дводенний - € 35,00. відповідно, дитячий квиток (від 4 до 12 років) коштує € 16,00 і € 20,00. Дітям до чотирьох років надається безкоштовний проїзд.

Схожа стаття: Громадський транспорт в Барселоні

Для тих, хто бажає самостійно ознайомитися з містом і не витрачати гроші на туристичний автобус існує метро. Барселона - велике місто, який для зручності був поділений на 6 великих зон з 11 лініями метро. Вся Барселона є однією зоною, тобто при покупці коштувати купувати квиток тільки на одну зону, якщо, звичайно, Ви не хочете виїжджати в околиці. Має свій ряд переваг картка Т-10, яка коштує 10 євро і дозволяє зробити 10 поїздок на будь-якому виді громадського транспорту. При покупці такої картки Ви заощадите гроші, так як квиток на одну поїздку коштує близько 2 євро, а з квитком Т-10 кожна поїздка коштує 1 євро.

Транспортна автобусна мережа нараховує 109 маршрутів, кожен з яких має свій номер. Розпізнати автобусну зупинку дуже легко. Вони або позначені спеціальними знаками, або мають вигляд зупинкового комплексу. На кожній зупинці є розклад з докладним маршрутом проходять автобусів, тому не складе ніяких труднощів зорієнтуватися на який номер автобуса необхідно сісти, де зробити пересадку, а де просто вийти. Так само ночами працює безліч автобусів, тарифи на які точно такі ж, як і на денні, тобто Ви зможете скористатися своєю проїзний карткою. Тому можна гуляти допізна і не переживати про те, як дістатися додому.

У Барселоні є три фунікулера:

  • Montjuic funicular (фунікулер Монжуїк ) З'єднує станцію під назвою Parallel з однойменної назвою фунікулера горою. Поїздка на цьому фунікулері запам'ятається Вам надовго, так як Ви зможете насолодитися неймовірним панорамним видом Барселони;
  • Vallvidrera funicular (фунікулер Вайвідрера) створений для з'єднання залізничної станції Peu de Funicular з вершиною пагорба Тибидабо. Поїздка на цьому фунікулері захоплює дух, адже протяжність доріжки складає 729 метрів на висоті 165 метрів;
  • фунікулер Тибидабо є самим старовинним і найдовшим в Барселоні. Цей фунікулер пов'язує гору Тибидабо з площею Доктора Андреу.

Схожа стаття: Велосипедні тури по Барселоні

Барселона є bike-friendly містом, а це значить, що вулиці призначені для поїздок на велосипедах Барселона є bike-friendly містом, а це значить, що вулиці призначені для поїздок на велосипедах. Поїздка по Барселоні подарує Вам незабутні відчуття і дозволить відчути себе жителем міста, так як багато іспанців вважають за краще саме цей вид транспорту. Існує багато організацій по оренді велосипедів. наприклад, BarcelonaBikes .

Кожна третя проїжджаюча вулицями Барселони машина це - таксі. Офіційний колір - чорно-жовтий із зеленою лампою на даху, яка б показала вільна, або зайнята машина. Рахунок виписується в кінці поїздки за показаннями таксометра, який розташовується на видному місці.

Трамвай в Барселоні має важливу функцію, адже він поєднує центр Барселони з передмістям. І, звичайно ж, не варто забувати, що найкращий спосіб дізнатися місто і зануритися в нього з головою - це піші прогулянки!

Який вид транспорту Ви віддаєте перевагу?

Транспорт в Барселоні

5 (100%) 2 vote [s] Google+

Який вид транспорту Ви віддаєте перевагу?

Новости