Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Уже прощалися з життям": В Одесі екстрено приземлився літак, який прямував в Барселону (ВІДЕО)

В аеропорту Одеси здійснив екстрену посадку чартерний літак українського авіаперевізника Yanair, що виконував рейс в Барселону

Про це повідомляє Depo. ua з посиланням на очевидців і одеську журналістку Олену Ротарі.

Спочатку зазначалося, що літак не зміг набрати висоту через виявлену несправність двигуна. Однак представники авіакомпанії і одеського аеропорту запевнили, що "це була не аварійна, а стандартна посадка".

На борту повітряного судна знаходилися близько 100 пасажирів.

Ротарі, в свою чергу, повідомила, що через повних баків палива літак не зміг відразу повернутися і сісти в Одесі. "Довелося деякий час літати над областю і спалювати паливо під завивання двигунів. Після чого літак здійснив благополучну посадку. Пасажири нікуди не полетіли і чекають рішення від туроператора про свої подальші дії", - написала журналістка в мережі Facebook.

За її словами, перелякані пасажири молилися і прощалися з життям.

Туроператор Join Up повідомив на своєму сайті, що авіакомпанія шукає борт, який зможе виконати рейс Туроператор Join Up повідомив на своєму сайті, що авіакомпанія шукає борт, який зможе виконати рейс. До моменту вильоту туристи будуть розселені в готелі, а також їм буде надано харчування та напої.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости