Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Каталонія

питання

Питання по місцю: Аеропорт БарселониОтправляются чи з терміналу Т-2 аеропорту Barcelona-El Prat трансфери Bus Plana до Салоу (Salou)?
Дякуємо.

питання

наш готель на ул.Рамбла - найближчий магазин Меркадона де знаходиться, як знайти

питання

Питання по місцю: Сади святий Клотільдиподскажіте вхід в Сади святий Клотільда ​​платний?

питання

Друзі підкажіть плиз, як доїхати з Барси в Мадрид. Знаю, що є швидкісний експрес м.б. хтось їздив? Цікавить, чи треба заздалегідь купувати квитки? Як краще-через інет або в касі? і вартість ...

питання

Знавці, напишіть докладніше як дістатися з Кома-Руги до Порт Авентура
Дякуємо

порада

Рада для тих, хто подорожуючи по Каталонії, зупинився в Барселоні, але хотів би подивитися Жірону. Два міста оброблять трохи більше 100 кілометрів. Дістатися можна на автобусі, на таксі, трансфером або на поїзді. В цьому раді мова піде про потяг.
Існують 3 типи поїздів: Regional, Media Distancia і Avant.
Regional - найекономічніший варіант (квиток коштує 8,40 євро), а й найдовший (1 година і 40 хвилин);
Media Distancia - більш сучасні поїзди і тривалість поїздки - 1 година 20 хвилин (квиток коштує 11,25 євро);
Avant (AVE) - високошвидкісний потяг, який за півгодини домчить вас до Жирони (квиток коштує 16,20 євро).
!!! Діти старше 4 років платять за квиток в повному обсязі.
Якщо ви їсте групою (сім'єю або з друзями), то можете скористатися проїзними квитками на 10 поїздок. Важливим є те, що таке проїзні можуть бути використані декількома пасажирами одночасно.
Проїзні квитки існують на поїзди Regional і Media Distancia (на Avant проїзного на мультіпассажіров не існує).
Regional (Bono 10) варто 61.45 євро (10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку);
Media Distancia (Bono 10 Express) коштує 68,35 євро (теж 10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку).

питання

Питання по місцю: Аеропорт Жирона - Коста-Брава GROДрузья! Помогите плиз! Хто їздив по туру з шатл-трансфером? За відгуками до ТО картина плачевна ... Те забули когось взяти, то розвозка дико довга .. Плюс, точніше мінус, очікування декількох рейсів. Син узяв тур на Коста-Брава через Жірону. А зараз багато

питання

Добридень! Їдемо сім'єю (2 дор + 2 дітей) в Льорет-де-Мар, підкажіть, будь ласка, як швидко і дешево дістатися від аеропорту Барселони? Вивчив різні варіанти: таксі 130-170 євро (приберіть), трансфер 200 євро, напрокат авто ок 8000 руб, тому що в один кінець, поїзд приблизно 10 євро / чол, але з пересадкою + від

питання

Добридень! Питання по покупці квитка на автобус Bus-plana аеропорт Барселони-Салоу. Чи варто купувати заздалегідь квитки? Раптом затримка рейсу, а квитки куплені на конкретний час, чи можна буде виїхати в інший час?

питання

Підкажіть у кого краще придбати страховку для оформлення візи в Іспанію самостійно?

питання

Питання по місцю: Пляж Ла Пінедастоімость парасольки і лежаки?

питання

Питання по місцю: Супермаркет "Мікеланджело" Як дістатися від готелю Бест кап Салоу до магазину "Мікеланджело"?

питання

Доброго дня!
1. Підкажіть, будь ласка, чи можна оформити шенген заздалегідь, якщо поки не знаєш точних термінів поїздки і конкретного готелю? Мета поїздки: туристична. Хочу поїхати в серпні на 5-10 днів в Іспанію (Барселону), але, в зв'язку з обставинами, поки не знаю, в які саме дати.
2. Не

порада

якось відвикла вже від цього, що можна позбутися своїх речей так просто. Зрозуміло, що в великому місті, в столиці потрібно дивитися за своїми речами в обидва ока, але вже давно такого не зустрічала. Для тих, хто подорожує з рюкзаками, в Барселоні ні на секунду ні рюкзак, а тим більше сумку можна випускати з рук ... НІ НА СЕКУНДУ !!! Відбувається все миттєво. Поставив рюкзак на лавку, а сам зав'язуєш шнурки !!! Усе!! Рюкзака немає.

питання

Добрий день. Підкажіть будь ласка де в Барселоні можна бюджетно і смачно поїсти?

питання

Добридень!
Підкажіть будь ласка до якого національного парку Іспанії найпростіше дістатися на громадському транспорті з Барселони?

питання

Хочу поїхати до Іспанії на початку лютого, в Коста-Брава, саме туди пропонують дешеві тури, окремо купувати квитки і їхати своїм ходом дорожче.
Хто був в Іспанії в лютому, підкажіть пжлста варто їхати? чим можна зайнятися? хотілося б активний відпочинок

питання

Питання по місцю: Вулиця Mediterrani в БланесеДоброго дня.
Потрібно Ваша допомога. Ми з подругою самостійно їдемо в Бланес, де і будемо проживати. Плануємо відвідати Барселону мінімум п'ять разів. Крім цього ще звичайно ж Театр Музей Дали в Фігеросе. Виникло питання по квитках. Які з них найбільш вигідно

питання

Питання по місцю: Розважальний парк Порт АвентураДобрий день підкажіть будь ласка, збираємося з дочкою відвідати парк, покататися на атракціонах, в парк можна брати професійний фотоапарат або краще йти без усього?

питання

Питання по місцях: Пляжі СалоуЗдравствуйте, підкажіть будь ласка яка зазвичай погода і головне температура моря з 17-го вересня? Чи не буде вже прохолодно?

питання

Дорогі мандрівники! Поділіться, будь ласка, своїм досвідом відвідування Коста Дорада. Яке місце краще вибрати - Камбрілс, Салоу, Ла Пінеда або ваші варіанти і чому. Цікавить відпочинок з маленькими дітьми. Буду вдячна за Ваші коментарі та відповіді.

питання

Добрий день, ми їдемо в Коста-Бланка в вересні 2017. Ніяк не знайду автобус з Жирони центр в Палс в воскресенье.Помогіте, хто може! Сайт знайшла, а розібратися в ньому не можу. Ната

питання

Питання по місцю: Розважальний парк Порт Авентурасколько днів мені знадобитися для Барселони.чтоби обійти всі визначні пам'ятки

порада

На жаль чи на щастя, ніякого громадського транспорту в напрямку оглядового майданчика не ходить. Туди ви зможете дістатися або на автомобілі, що не складе труднощів, або варіант йти пішки (їхати на велосипеді). Шлях в 1,5 кілометра забере у вас близько 30-35 хвилин, вільним кроком, оскільки, весь час доведеться підніматися в гору, зате йти назад буде легше. Дотримуючись пішки, будьте уважні, оскільки шлях буде проходити по автомобільній дорозі, яка, на жаль, не обладнана пішохідними тротуарами. Але, сам рух автомобілів на даній ділянці не так інтенсивно, тому, можна цілком безпечно пересуватися по краю проїжджої частини. Місцеві водії вже давно звикли до того, що більшість туристів добирається до точки своїм ходом. Крім самої оглядового майданчика і прекрасних видів на місто і затоку, вийде відмінна прогулянка! :)

питання

Хто бував на ринку в Тордеро? Коли він працює, і чи є сенс туди їхати за продуктами (сир, хамон, ковбаса, масло ...)? І як зручніше дістатися туди з Калельа?
Дякуємо!

питання

Як дістатися самостійно з Калелла в Порт-Авентура? І чи є сенс у фінансовому плані? Треба робити пересадку в Барсі? І скільки часу в парку буде, якщо виїхати в 8-30, а повернутися до 20-30?

питання

Питання по місцю: Магічний фонтан МонжуікГде краще встати, щоб було краще видно і чутно музику?

питання

Питання по місцю: Залізничний вокзал Барселона СантсПрілетаю з дітьми в 9 ранку, живемо в Калельа, в готель відразу їхати не хочемо: думаємо поїхати на ж / д, здати речі в камеру зберігання (ручна поклажа) і до вечора подорожувати по місту. Скільки може коштувати камера зберігання? Дякуємо.

питання

Питання по місцю: Аеропорт БарселониВсем доброго. Плануємо полетіти в Амстердам з Барселони, виліт з аеропорту Барселони в 7 ранку, тобто в аеропорту потрібно бути до 5 ранку. Питання: на чому дістатися до Барси вночі?

питання

Питання по місцю: Місто-курорт КамбрільсСкажіте, шановні туристи, які відвідали Камбрільс, що з вашого досвіду слід врахувати під час відпочинку в цьому чудовому місці? Збираємося сім'єю туди в серпні 2017. Де краще харчуватися, якщо врахувати, що ми зняли віллу на велику сім'ю ? або повністю все готувати самим? Які

питання

Як самим дістатися до Монсерат з Барси? Оренда авто виключена.

питання

Питання по місцю: Саграда ФаміліяВ який час краще йти на екскусію в Саграда Фамілія, щоб було найменше народу

питання

Добридень! скажіть, будь ласка, є інтернет в номерах в готелі Calella Palace 4 *, нехай навіть платний.

питання

Питання по місцю: Винний магазин «Вин Палац» в Ллорет де МАРБАХ в Ллорет-де-Мар в серпні-вересні 2016 року. Коли їхали з екскурсії, нас завели в Wine Palace, який знаходиться приблизно в 2-х км від центру Ллорет-де-Мар. Купили там 3 дволітрових пластикових пляшки оливкової олії по 13,95 євро пляшка (якщо

питання

Питання по місцю: Залізничне депо в БарселонеІнтересует відвідування ж / д Депо г.Барселона.

порада

Час роботи вказано невірно! Пункт працює з перервою на сієсту. А також - субота робочий день. І повернення виробляють за покупки в магазинах Салоу! Тільки Салоу! А чи не Іспанії. Магазини Іспанії співпрацюють з різними операторами по поверненню додаткового податку. Будьте уважні.

питання

Запропонуйте страхову компанію. Летимо в Іспанію на тиждень. Сім'я з двох дорослих і дитини трьох років. Шенген треба оформляти.

питання

Питання по місцю: Римський акведук Pont del DiableКак туди проїхати або пройти з Террагона?

питання

Привіт, підкажіть як дістатися з аеропорту Барселони до Калельа, готель H.Top Olimpic після 21.00?

питання

Питання по місцю: Супермаркет MercadonaЗдравствуйте.Едем відпочивати на Фуерту.Не підкажіть адреси магазинів мережі Меркадона, Дякую.

питання

Приїжджаємо 13.10 - читала, тчто в цей день тижня ввечері можна потрапити на лицарський турнір. Ми будемо лише тиждень. Дуже б хотілося побувати. Через кого можна організувати екскурсію?

питання

Привіт, підкажіть як дістатися з аеропорту Барселони в Калелла готель "VOLGA"

питання

Питання по місцю: Стадіон «Ноу Естадо де Таррагона» Чи можливо відвідування спортивного залу, тенісного корту на цьому стадіоні, чи є можливість відвідування тренажерного залу поблизу цього стадіону?

питання

Питання по місцю: Оглядовий майданчик «Балкон Середземномор'я» Обійшов всю набережну в Таррагоні. І був на балконі Середземномор'я. Де те місце, яке зображено на цьому красивому фото.
У Таррагоні точно такого немає.

питання

Питання по місцю: Пляжі СалоуВ Салоу (Іспанія) можна знайти пляж з піщаним пологим входом в море? Яка температура води в серпні, вересні? І чи буде море спокійним або там дмуть сильні вітри в цей час?

питання

Питання по місцю: Супермаркет MercadonaНа якій відстані в Салоу знаходиться Меркадона від Vendrell 10

питання

чи є фен у номері? і надаються рушники для пляжу?

порада

Сподобалося все, крім відносини на касі. Поклала моцарелу в пластиковий пакет, так касирка викинула його з таким презирством, ніби я зробила щось негідне. На слова, що все тече - ьак вам і треба, переб'є (англ.яз. знаю вільно). І контраст на маленькому ринку слідом.

порада

Спускатися від монастиря краще пішки, красивіше і ненапряжно. А ось на зворотному шляху, приблизно після 2 \ 3 його, починається дуже крутий підйом безпосередньо до монастиря. На щастя, саме на початку цього підйому і розташована станція фунікулера "Santa Cova". Набагато простіше піднятися на ньому.

питання

Добридень! Буду з чоловіком в Льорет-де-Мар з 5 червня по 15 червня (2016), Хотілося б знати, яким чином можна замовити екскурсію на виноробню Торрес, вартість екскурсії, місця відправлення та закінчення. З повагою, Олена

Ось їздив?
Цікавить, чи треба заздалегідь купувати квитки?
Як краще-через інет або в касі?
Хто їздив по туру з шатл-трансфером?
Їдемо сім'єю (2 дор + 2 дітей) в Льорет-де-Мар, підкажіть, будь ласка, як швидко і дешево дістатися від аеропорту Барселони?
Чи варто купувати заздалегідь квитки?
Раптом затримка рейсу, а квитки куплені на конкретний час, чи можна буде виїхати в інший час?
1. Підкажіть, будь ласка, чи можна оформити шенген заздалегідь, якщо поки не знаєш точних термінів поїздки і конкретного готелю?
Підкажіть будь ласка де в Барселоні можна бюджетно і смачно поїсти?
Підкажіть будь ласка до якого національного парку Іспанії найпростіше дістатися на громадському транспорті з Барселони?

Новости