Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Барселона без гіда: що подивитися поради туристам. Обговорення на LiveInternet

Продовжую розповіді про Барселоні, на цей раз про те, Що можна самостійно відвідати в Барселоні дивіться під ілюстрації каталонського художника Арнау Алеманнія і відео-репортажі від Ольги Солодкої.

Початок оповідань тут: Гауді http://www.liveinternet.ru/users/milendia_solomarina/post243372730 , ПАМ'ЯТКИ http://www.liveinternet.ru/users/milendia_solomarina/post311043238/

Звичайно, в першу чергу, вам необхідно знати, де найкраще обідати і вечеряти, так як в більшість путівок, в основному, входять готелі, що пропонують тільки сніданок. Варто розуміти, що Барселона досить дорогий європейське місто, але навіть тут можна знайти прекрасні варіанти, де можна смачно і недорого перекусити.

Варто розуміти, що Барселона досить дорогий європейське місто, але навіть тут можна знайти прекрасні варіанти, де можна смачно і недорого перекусити

Найкраще на обід скористатися популярною програмою menu del dia, яка організовується в багатьох кафе і ресторанах міста. Це іспанський варіант всіма улюбленого і недорогого бізнес-ланчу. Зазвичай він починається о 12 годині дня і триває до 16.00, а вартість такого обіду складе приблизно 10-15 євро на людину.

00, а вартість такого обіду складе приблизно 10-15 євро на людину

Обов'язково звертайте увагу на незвичайні наклейки на дверях з зазначеними датами, які говорять про те, що дане питний заклад було удостоєно безлічі позитивних відгуків туристів.

Обов'язково звертайте увагу на незвичайні наклейки на дверях з зазначеними датами, які говорять про те, що дане питний заклад було удостоєно безлічі позитивних відгуків туристів

Величезною перевагою відвідування Барселони по праву вважається той факт, що в місті можна чудово поєднати екскурсійні програми з пляжним відпочинком, так як в столиці Каталонії знаходиться безліч добре обладнаних пляжів. Можна рано вранці піти на пляж району Барселонета, вдосталь накупатися, а після обіду відправитися на огляд цікавих визначних місць міста. Величезною перевагою відвідування Барселони по праву вважається той факт, що в місті можна чудово поєднати екскурсійні програми з пляжним відпочинком, так як в столиці Каталонії знаходиться безліч добре обладнаних пляжів

Барселона - це неймовірний музей під відкритим небом, тому будьте готові до того, що вам доведеться дуже багато ходити і дивуватися, отже, зручне взуття повинна бути у вас з собою.

Морський музей Барселони (Драссанес) розміщується в будівлі XIV в., Де раніше знаходилися верфі. У XIV ст. стапелі, з яких сходили готові суду, стояли прямо у воді. Зараз берегова лінія сильно змінилася. Головний експонат музею - реконструкція галери "Ла Реаль", флагмана командувача християнським флотом в битві при Лепанто 7 жовтня 1571 р дона Хуана Австрійського - по праву вважається шедевром дерев'яного кораблебудування і декоративного мистецтва.

Основні визначні пам'ятки Барселони розташовані в трьох головних районах міста: у Старому місті (готичному кварталі), Ешампле і Монжуїк.

Для початку знайомства з містом вирушайте на площу Каталонії, де також можна здійснити прогулянку по розташованому недалеко бульвару Ла Рамбла. Тут варто побачити і сфотографувати на пам'ять величний пам'ятник Колумбу, а також Виставковий центр Барселони, вишуканий Національний палац і палац Марсет.

Готичний квартал Барселони по праву внесений до списку кращих визначних місць Європи, тому обов'язково зробите пішохідну прогулянку по ньому, так як тут ви самостійно зможете оглянути кафедральний собор, службовець резиденцією архієпископа, палац Реал-Майор і відвідати історичний музей, в якому представлені унікальні експонати археологічних розкопок, які ведуться на території Барселони.

Звичайно, ви повинні знати, що найбільш відвідуваним музеєм Барселони, а також знаменитим музеєм Європи є галерея Пабло Пікассо, експозиції якого залучають мільйони туристів з усього світу.

Не забудьте приділити увагу архітектурних об'єктів, побудованих за проектами великого іспанського архітектора Гауді, адже його творчість дивує безліч людей з усього світу, які вперше бачать вдома Бальо і Міла.

Звичайно ж. Символом Барселони і найбільш незвичайним будовою в Європі по праву вважається собор Саграда Фамілія, будівництво якого ведеться протягом декількох століть, а дата його закінчення до сих пір невідома. Собор також побудований за проектом великого Гауді, а кількість туристів, що приїжджають оглянути його, з кожним роком збільшується.

Ви також можете орендувати автомобіль або придбати квитки на поїздку в монастир Монтсеррат, розташований на однойменній горі, так як це місце вважається досить популярним і відомим на території всієї Іспанії, а туристи, відпочиваючі в Каталонії, прагнуть включити його відвідування в свої екскурсійні програми. Ви також можете орендувати автомобіль або придбати квитки на поїздку в монастир Монтсеррат, розташований на однойменній горі, так як це місце вважається досить популярним і відомим на території всієї Іспанії, а туристи, відпочиваючі в Каталонії, прагнуть включити його відвідування в свої екскурсійні програми

Це бенедиктинський монастир, будівництво якого відноситься до терміну в тисячу років назад, тому увага мандрівників до нього дуже багато. Варто відзначити, що це діючий монастир, тому жінкам слід одягнути спідницю нижче коліна і покрити голову хусткою. На території монастиря Монтсеррат знаходиться унікальний музей, а також чудотворна статуя Святої Діви Марії.

На території монастиря Монтсеррат знаходиться унікальний музей, а також чудотворна статуя Святої Діви Марії

Дістатися до гори Монтсеррат можна самостійно не тільки на орендованому автомобілі, але і за допомогою громадського транспорту Барселони. Вам потрібно відправитися на станцію метро pl. Espanya, звідки ви потрапляєте на FGC перон. Тут регулярно ходять приміські поїзди підвищеного комфорту, а час у дорозі займає приблизно годину. Поїзд зупиняється на станції Aeri de Montserrat, звідки за 10 хвилин на канатній дорозі в затишній кабінці, ви потрапите прямо до монастиря на горі Монтсеррат.

Поїзд зупиняється на станції Aeri de Montserrat, звідки за 10 хвилин на канатній дорозі в затишній кабінці, ви потрапите прямо до монастиря на горі Монтсеррат

Ви можете скористатися також альтернативні екскурсіями: дуже цікава програма придумана в Барселоні, коли мандрівники підкоряються не звичайним гідам, а міським бездомним, які знають місто, як свої п'ять пальців. Природно, рівень їх підготовки дуже серйозний - вони пройшли спеціальні курси екскурсоводів у істориків.

Природно, рівень їх підготовки дуже серйозний - вони пройшли спеціальні курси екскурсоводів у істориків

Організатором такого нетривіального маршруту виступила британська компанія «Hidden City Tours», яка вже більше десятка років радує туристів цікавими новинками та ідеями в Барселоні. Таким чином, кожен може познайомитися з містом і дізнатися те, що залишається поза увагою гідів. Для тих, хто не знає іспанської мови, немає проблем взагалі - тури проходять за участю англомовних перекладачів.

Другий цікавий і своєрідний гід - асоціація ролерів Барселони Другий цікавий і своєрідний гід - асоціація ролерів Барселони. Такі прогулянки по місту проводяться переважно в нічний час, а їх тривалість абсолютно не втомлює для туристів, тому що становить близько двох годин.

Зазвичай екскурсійні тури, де кожному буде запропоновано зручні ролики, проходять через Готичний квартал і район Ель Раваль. За бажанням групи маршрут можна змінити.

Багато туристів цікавляться велосипедними екскурсіями по місту, мало хто не вміє їздити на цьому нехитрому засобі пересування Багато туристів цікавляться велосипедними екскурсіями по місту, мало хто не вміє їздити на цьому нехитрому засобі пересування. Велотур зазвичай виходить за рамки стандартних екскурсій по Барселоні, він дозволяє познайомитися з парками і національними заповідниками. Класичний тур займе всього три години, але ви побачите Готичний квартал і Олімпійське селище або проїдете від одного тапас-бару до іншого.

Можна орендувати велосипед-тандем, це хороша можливість перебувати поруч один з одним.

Не забудьте відвідати музей Сальвадора Далі, бенедиктинський палац, місто Таррагона, парк Гарроча і інші цікаві місця міста.

Далі кілька коротеньких відео-роликів, Ольга Солодка розповість Вам по-російськи про визначні пам'ятки Барселони




джерела http://turtella.ru/Spain/Barselona/rasskazy/s1001.html, http://eco-turizm.net/interesnyie-ekskursii-po-barselone-alternativa-gidam.php, і http: // arnaualemany. com / index_en.php

Новости