Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Посол з особливих доручень МЗС РФ: «Татарстан - справжній лідер співпраці з Китаєм»

Євген Томіхін виступив на церемонії відкриття генконсульства КНР в Казані.

Татарстан є справжнім лідером у співпраці з Китаєм. Про це на відкритті в столиці республіки генконсульства КНР в Казані заявив посол з особливих доручень МЗС РФ Євген Томіхін.

За його словами, це заслуга керівництва республіки, увагу якого проявляється в численних візитах, націлених на практичні результати.

За його словами, це заслуга керівництва республіки, увагу якого проявляється в численних візитах, націлених на практичні результати

Посол зазначив ті умови, які створюються в Казані для роботи генерального консульства. «Напевно, пан посол погодиться, це найкраще з усіх китайських генеральних консульств, які сьогодні працюють в Росії. Це неможливо було б без тих колосальних зусиль і сприяння і Президента РТ, і керівництва Татарстану і Казані, без тісної взаємодії з китайськими колегами », - сказав Євген Томіхін.

Це неможливо було б без тих колосальних зусиль і сприяння і Президента РТ, і керівництва Татарстану і Казані, без тісної взаємодії з китайськими колегами », - сказав Євген Томіхін

Генеральне консульство в Казані стало шостим консульством, створеним Китаєм в Росії. Воно офіційно проступило до роботи в жовтні 2016 року у базі ТЦ «Сувар Плаза» на вулиці Спартаківська. Сьогодні консульство отримало нову будівлю на вулиці Підлужної.

джерело: tatar-inform.ru

Новости