Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Місця Барселони, безкоштовні для відвідування

  1. 1. Храм Святого Сімейства (Sagrada Familia)
  2. 2. Тибидабо (Tibidabo)
  3. 3. Готичний квартал (Barrio Gotico)
  4. 4. Монастир Монсеррат (Monestir Santa Maria de Montserrat)
  5. 5. Площа Іспанії і гора Монжуїк (Plaza Espana і Montjuic)
  6. 6. Парк Цитаделі (Parc de la Ciutadella)
  7. 7. Парк Лабіринт Орта (Parс del Laberint d'Horta)
  8. 8. Парк Сервантеса і Грецький театр (Parс de Cervantes і Teatre Grec)
  9. 9. Палац Педральбес (Palacio Real de Pedralbes)
  10. 10. Оглядовий майданчик Туро де ла Ровіра (Turo de la Rovira)

Дивовижна Барселона дарує незабутні емоції, які згодом стають кращими спогадами

Дивовижна Барселона дарує незабутні емоції, які згодом стають кращими спогадами. У цьому місті кожна будівля особливе, кожен парк неповторний, кожен куточок має свою історію. Тут незвичайна енергетика, саме тому Барселона варто в списку обов'язкових для відвідання міст.

В Каталонії не буває морозів, вона майже цілий рік залита сонцем, і в будь-яку пору року ви можете прогулятися по місту, отримати задоволення від навколишньої краси і відчути натхнення для нових звершень.

місця Барселони , Які ви можете відвідати, не заплативши ні цента, представлені в нашому огляді.

1. Храм Святого Сімейства (Sagrada Familia)

Храм Святого Сімейства (Sagrada Familia)

Неможливо уявити Париж без Ейфелевої вежі, Москву без Кремля, а Барселону без Храму Святого Сімейства . перлина творіння всесвітньо відомого архітектора Антоніо Гауді вражає своєю величчю. Саграда Фамілія - ​​один з найзнаменитіших довгобудів світу. Перший камінь фундаменту був закладений в 1882 році, і лише може бути в першій третині XXI століття будівництво храму буде повністю закінчено.

Це місце Барселони вражає досконалою продуманістю: у величезній будівлі опрацьований буквально кожен сантиметр поверхні, храм складається з тисяч найдрібніших деталей, розглядати які можна нескінченно. У будь-який час року пам'ятка оточують численні туристи з фотоапаратами.

Храм розташовується недалеко від центру міста , Дістатися туди можна на метро.

Храм розташовується недалеко від   центру міста   , Дістатися туди можна на метро

2. Тибидабо (Tibidabo)

Тибидабо (Tibidabo)

«Тобі даю» - говорив диявол Ісуса, вказуючи на гору, з якої можна побачити всю красу світу. Ці слова з Євангелія і послужили назвою для цього місця.

Тибидабо не просто місце Барселони, рекомендоване до відвідування, його неможливо не відвідати, перебуваючи в східній столиці Іспанії. Вид, що відкривається з вершини гори , Приголомшує і заворожує одночасно.

Ви можете приїхати на Тибидабо днем ​​і помилуватися на залиту світлом Барселону з максимально високою точки міста, практично з висоти пташиного польоту . Неправдоподібно красиво тут в хвилини занепаду, коли останні сонячні промені, огинаючи вершини найближчих гір, висвітлюють місто. Ну і, звичайно, якщо вам довелося побувати тут вночі , Вас не залишить байдужим вид Барселони, освітленій тисячами вогнів і вдихати нічну гірську свіжість.

Вершину Тибидабо прикрашає Храм Святого серця , А на схилах розташовуються Ботанічний сад і парк з атракціонами - місце Барселони, яке користується популярністю серед туристів. Саме тут знімалися відомі сцени фільму Вуді Аллена «Вікі, Крістіна, Барселона».

До цього місця Барселони можна дістатися на автобусі від метро Plaza Cataluna.

До цього місця Барселони можна дістатися на   автобусі   від метро Plaza Cataluna

3. Готичний квартал (Barrio Gotico)

Готичний квартал (Barrio Gotico)

Одне з найцікавіших місць Барселони утворюють безліч звивистих і вузьких вуличок. Прогулятися по Готичному кварталу - немов побувати в декількох музеях в один день. Більшість будівель датовані XIV-XV століттями, і дух середньовіччя зберігся тут до сьогоднішнього дня.

Перераховувати пам'ятки готичного кварталу можна довго: Королівська площа, площа святого Якова , Собор Святого хреста, руїни палацу Октавіана Августа, залишки Римської стіни ... Безумовно, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. І бажано, в неділю - в цей день на площі Святого Якова збираються місцеві жителі, щоб танцювати національний каталонський танець сардана . Втім, відвідати Готичний квартал можна не один раз, прогулятися, випити що-небудь прохолодний на одній з численних терас, розташованих тут, або зазирнути в сувенірну лавку, котрі також в цьому місці Барселони представлені в достатку.

4. Монастир Монсеррат (Monestir Santa Maria de Montserrat)

Монастир Монсеррат (Monestir Santa Maria de Montserrat)

Величезна кількість скель незвичайної форми утворюють гірську місцевість Монсеррат . Форма скель настільки химерна, що деякі з них отримали свої імена, на кшталт «черево єпископа», «Мумії» або «Хобота слона».

Ви ніколи не забудете вид з вершини гори, що знаходиться на висоті 725 метрів над рівнем моря. Для того щоб відвідати це цікаве місце в передмісті Барселони, в 70 кілометрах від центру міста, не обов'язково звертатися до послуг екскурсоводів, дістатися до гори можна самостійно на поїзді , Який відправляється від станції Espana (метро Plaza Espana).

У цьому приголомшливому місці розташовуються бенедиктинський монастир, монастирський собор, музей, де проходять виставки робіт ченців і, звичайно, найвідоміша пам'ятка Монсеррат, національна святиня Каталонії - Чорна Діва Монсерратська , Або, по-іспанськи, Моренета.

Відвідавши це місце Барселони, ви запам'ятаєте неймовірної краси скелі, багатий різноманітними видами рослин парк і зелену долину, що відкривається перед очима із захоплюючою дух висоти.

5. Площа Іспанії і гора Монжуїк (Plaza Espana і Montjuic)

Площа Іспанії і гора Монжуїк (Plaza Espana і Montjuic)

Піднявшись в місто від однойменної станції метро, ​​перше, що ви побачите, - це торговий центр Аrenas. У минулому тут проходили запеклі кориди , Потім будівлю було перетворено на великий торговий центр, проте фасад його залишився незміненим.

Зайшовши в центр, підніміться на ліфті або ескалаторі на найвищий поверх - і ви опинитеся на оглядовому майданчику, звідки відкривається панорамний вид на всю Барселону, гору Монжуїк і Національний музей мистецтва Каталонії .

З оглядового майданчика поряд з Національним музеєм - не менше приголомшливий вид. Ближче до вечора тут кожні вихідні протягом півгодини проходить шоу співаючих фонтанів . У рік близько 2,5 мільйонів туристів відвідують Монжуїк, щоб насолодитися унікальним, зачаровує дійством, танцем води, що підсвічується різноманітними квітами під магічну музику.

Варто один раз відвідати це місце Барселони і побачити шоу Магічних фонтанів, щоб назавжди закохатися в Монжуїк і столицю Каталонії.

6. Парк Цитаделі (Parc de la Ciutadella)

Парк Цитаделі (Parc de la Ciutadella)

Перший з'явився в місті парк Цитаделі знаходиться в північно-східній частині Старого міста. Протягом декількох десятиліть цей парк був єдиним зеленим островом міста.

Надзвичайно мальовниче місце Барселони ! фонтани, статуї , Пам'ятники, пальми, озеро, птахи ... Дуже зелено і дуже спокійно. Тут ви можете провести цілий день. Прогулятися від Тріумфальної арки до парку, пройтися алеями (їх тут три: Липова, Тополина і В'язова), присісти на лавочку з книжкою, зробити фото біля цегельного Замку трьох драконів ...

За окрему плату можна відвідати зоопарк, музеї або, наприклад, провести романтичне побачення, зробивши прогулянку на човні по озеру.

За окрему плату можна відвідати зоопарк, музеї або, наприклад, провести романтичне побачення, зробивши прогулянку на човні по озеру

7. Парк Лабіринт Орта (Parс del Laberint d'Horta)

Парк Лабіринт Орта (Parс del Laberint d'Horta)

Ще одне місце Барселони, відвідати яке безкоштовно ви можете по середах і неділях (в інші дні вхід коштує 2,23 євро).

Цей незвичайний парк привернув режисера Тома Тиквера, який знімав тут сцени фільму «Парфумер: історія одного вбивці», а також монархів Іспанії, які тричі відвідували «Лабіринт» , І, звичайно, безліч туристів. Розташований парк на схилі однієї з гір гряди Кольсерола. Тут зібрані рідкісні види рослин на зразок африканських лілій, суничних дерев, ірисів, камелій і багато чого іншого. Але найдивніше в парку - справжній лабіринт з кипарисів, пройти який не так-то просто. Це прекрасне почуття, ніби ти повертаєшся в дитинство - блукати по лабіринту, відчути азарт і ... ОФФ - відшукати вихід!

Крім приголомшливого ландшафту цього місця Барселони вас чекають будівлі в неоарабском стилі, численні скульптури і вежі.

Крім приголомшливого ландшафту цього місця Барселони вас чекають будівлі в неоарабском стилі, численні скульптури і вежі

8. Парк Сервантеса і Грецький театр (Parс de Cervantes і Teatre Grec)

Парк Сервантеса і Грецький театр (Parс de Cervantes і Teatre Grec)

Це місце Барселони також називають парком троянд , Тому що в цьому дивовижному місці зібрано близько двох тисяч сортів прекрасних квітів. Рекомендуємо відправитися сюди в період з травня по липень, щоб повною мірою насолодитися буйством кольору і аромату троянд. Величезна територія парку Сервантеса, майже 8 гектарів, до дрібниць продумана і крім композицій з квітів наповнена скульптурними роботами, альтанками, алеями, що імітують середньовічні іспанські сади, живими огорожами і різними дивовижними деревами начебто маслин, диких яблунь і хурми. Троянди згруповані і розташовані на території саду не хаотично, а в залежності від країни-родоначальниці. Прогулюючись по парку, ви по черзі опинитеся то в Америці, то в Азії, то на Близькому Сході ...

Будь то романтичне побачення, спокійна розмова з друзями або відокремлена прогулянка - неодмінно відвідайте цей парк, щоб вдосталь надихатися чудовими рожевим ароматом і відпочити від міської суєти.

9. Палац Педральбес (Palacio Real de Pedralbes)

Палац Педральбес (Palacio Real de Pedralbes)

Між горами Тибидабо і Монжуїк, в кінці проспекту Діагональ , Розташовується престижний міський район Педральбес. Саме в цьому районі знаходиться одне з найкрасивіших місць Барселони - однойменний сад з величним Палацом Педральбес. Фасад будівлі виконано в каталонському стилі з колонами тосканського ордена, інтер'єр всередині об'єднує безліч стилів. Раніше палац служив резиденцією королівської сім'ї Іспанії.

Щоб помилуватися цим місцем Барселони, вам необхідно пройти через сад. Це дуже приємна прогулянка! Ставки, скульптури, водоспад, алеї з апельсиновими деревами, пальмами, кедрами і іншими екзотичними рослинами, бамбуковими лавками і фонтанами. Один з них - фонтан Геркулеса, спроектований Антоніо Гауді , - має дуже цікаву історію. Він був побудований в 1884 році, а виявлений лише через сто років садівниками, чистий парк і наткнувшись на бюст Геркулеса, захований в гущі буйної зеленої рослинності.

Але, відвідавши зараз прекрасний парк Педральбес, ви відшукаєте Геркулеса і інші визначні пам'ятки набагато швидше ...

Але, відвідавши зараз прекрасний парк Педральбес, ви відшукаєте Геркулеса і інші визначні пам'ятки набагато швидше

10. Оглядовий майданчик Туро де ла Ровіра (Turo de la Rovira)

Оглядовий майданчик Туро де ла Ровіра (Turo de la Rovira)

У далекому 1937 році на вершині гори Туро де ла Ровіра був побудований бункер. Військові (в ті роки йшла громадянська війна в Іспанії) мали повний огляд з цього місця Барселони, тому бункер вважався найкращим і головним в місті. Зараз, в щасливе мирне час, ми можемо милуватися Барселоною з оглядом в 360 градусів саме з цієї точки. Абсолютно безкоштовно ви отримаєте незабутні враження від відвідування оглядового майданчика, а також легкий фітнес , Якщо будете підніматися в гору пішки від станції метро El Carmel.

Піднявшись на найвищу точку гори, ви швидше за все виявите туристів і місцевих жителів, які просто сидять, розмовляють, ходять по майданчику, відпочиваючи і насолоджуючись унікальним видом, що відкривається з цього місця Барселони.

Приєднуйтесь!

Безумовно, це далеко не всі прекрасні місця Барселони. Їх набагато більше, і кожне з них неповторно. Провівши в цьому величному місті тиждень-другий, буквально насичується естетикою і красою. Щоб потім якимось морозним зимовим вечором, загорнувшись у плед і попиваючи какао, поділитися з близькими своїми кращими фото, зробленими в Барселоні, і знову пережити ці прекрасні, яскраві і такі щасливі моменти.

Якщо ви зібралися в Барселону і потребуєте допомоги і організації поїздки, Центр послуг для бізнесу і життя в Іспанії «Іспанія по-російськи» може зробити ваше подорож незабутнім. Ми не тільки допоможемо з оформленням візи і пошуком апартаментів на час перебування в Іспанії, але і запропонуємо індивідуальну екскурсійну програму по Барселоні і іншим містам, призначимо трансфер, надамо гіда, підберемо для вас автомобіль або вертоліт, щоб здійснити політ над містом мрії. Телефонуйте нам за телефонами, вказаними на сайті, ми говоримо по-російськи!

Тепер найпопулярніші статті про життя в Іспанії і корисні Лайфхак від інсайдерів ви зможете прочитати на нашій сторінці в «Яндекс.Дзен». Підписуйтесь!

Центр послуг для життя і бізнесу «Іспанія по-російськи» - це Ваш гід в світі індивідуального туризму. Організація турів, маршрутів, поїздок, квитки на різні події, екскурсії з кращими гідами, організація свят. Послуги для вимогливих клієнтів.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Новости