Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижний курорт Абзаково.

  1. Офіційний сайт бронювання готелів без націнок.
  2. Будинок відпочинку «Абзаково»
  3. Гірськолижні курорти Лазневе і Абзаково.

Гірськолижний курорт Абзаково - це відомий гірськолижний курорт Росії, де заняття зимовими видами спорту на сьогоднішній день є одними з найбільш популярних і престижних. Справжнім їхнім шанувальникам відомі різні гірськолижні курорти як в нашій країні, так і за її межами, і, мабуть, одним з найбільш привабливим серед усіх, є Абзаково - невеликий туристичний центр на схилах Уральських гір на південному сході Башкирії, який приваблює безліч гірськолижників і сноубордистів широкими можливостями катання на своїх численних трасах. Надзвичайна краса Уральських гір, чисте повітря, багата Башкирська природа, досить високий рівень сервісу - все це чекає Вас в Абзаково, куди неодмінно захочеться повернутися знову і знову.

У Абзаково добре в будь-який час року, але найбільш популярний цей курорт в зимовий час. Гірськолижний сезон тут починається в листопаді і закінчується ближче до кінця травня.

До послуг гостей курорту є 13 трас загальною протяжністю приблизно 18 км. Максимальний перепад висот сягає 311 м. В більшості своїй, гірськолижні траси прокладені через ліс, що дозволяє катається насолоджуватися захоплюючим видом на гори і красиву рослинність цих місць. Є 4 траси, призначені для слалому і гігантського слалому, що відповідає вимогам міжнародних організацій (в тому числі FIS). У відмінному стані Трансс підтримуються за допомогою сучасної системи штучного засніження - спеціальних ратраков і снігових гармат. У період високого сезону два рази в тиждень увечері можна покататися по освітленій трасі, що безумовно порадує любителів гострих відчуттів.

У період високого сезону два рази в тиждень увечері можна покататися по освітленій трасі, що безумовно порадує любителів гострих відчуттів

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково


У Гірськолижний курорт Абзаково для гостей створені всі умови для активного відпочинку: працюють досвідчені інструктори, у нижніх станцій підйомників є пункти прокату спортивного інвентарю, кафе, медичний пункт, камера зберігання речей, роздягальня, магазини, велика автостоянка. Багато готелів на території селища також пропонують масу послуг для гірськолижників: власний прокат спорядження, приміщення для зберігання і сушіння інвентарю, доставка на власному транспорті до витягів.

Короткі відомості про курорт:

  • найдовша траса - 3280 м;
  • 20 установок по засніження трас;
  • довжина крісельної (2-місцевої) канатки від будинку відпочинку «Абзаково» до вершини гори - 2200 м;
  • є 2 гірки з невеликими перепадами висот (для дітей);
  • найбільший перепад висот на трасах - 311 м;
  • 5 гілок підйомників;
  • пропускна здатність підйомників - 5000 чол;
  • підйом на висоту +1194 м на підйомнику бугеля займе рівно 5 хвилин;

Офіційний сайт бронювання готелів без націнок.


Інтернет Wi-Fi
без харчування, 3-разове харчування
До ГЛЦ «Абзаково»: 30 км
До ГЛЦ «Металург-Магнітогорськ»: 3 км

Будинок відпочинку «Абзаково»

Адреса: ст. Новоабзаково, вул. Гірськолижна, 101 Будинок відпочинку «Абзаково» розташувався в центрі гірськолижного комплексу «Абзаково». На території комплексу є вся необхідна інфраструктура для активного, гірськолижного та оздоровчого відпочинку. Це місце чудово підійде для відпочинку дітей і дорослих. Комплекс обладнаний: місцями для пікніка, прокатом човнів, мотузковим парком для дітей і дорослих. У зимовий період, крім катання на лижах, можна скористатися зоною для катання на ковзанах, доступні послуги аквапарку, розважального комплексу і зоопарку.

1. На поїзді: Абзаково з'єднане з / д повідомленням з 5 Грод нашої країни: Москва, Уфа, Магнітогорськ, Самара і Сибай. Час в дорозі з Москви - приблизно 32,5 години, з Уфи - 8,5 годин, з Магнітогорська - приблизно 2 години. Для Вашої зручності, щогодини відправляються маршрутні таксі від ж / д вокзалу Магнітогорська до станції Новоабзаково. Також можна замовити трансфер від ж / д вокзалу при бронюванні готелю у менеджерів (водій з табличкою зустріне Вас у вагона поїзда і відвезе прямо в потрібний готель).

2. На літаку: з Москви, Санкт-Петербурга і ще деяких міст Росії здійснюються щоденні регулярні прямі рейси до Магнітогорська. З аеропорту можна дістатися за допомогою рейсових автобусів або маршрутних таксі. Також можна скористатися послугою замовлення трансферу заздалегідь, ще на етапі замовлення готелю. Це самий зручний і комфортний спосіб дістатися до місця призначення.

3. На автомобілі: кращий спосіб правильно і швидко дістатися до місця призначення - скористатися навігатором.

На автомобілі: кращий спосіб правильно і швидко дістатися до місця призначення - скористатися навігатором

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково

курорт Абзаково


Гірськолижні курорти Лазневе і Абзаково.

З кожним роком зростає популярність гірськолижних трас Башкортостану З кожним роком зростає популярність гірськолижних трас Башкортостану. Вони приваблюють туристів сучасним оснащенням, безпечними спусками і великим спектром розваг. Одним з найбільш затребуваних є курорт Абзаково. Він розташовується на південному сході Башкирії всього в 60 км від Магнітогорська. Цей курорт не один раз був визнаний кращим гірськолижним центром (ГЛЦ) Росії. Зараз він вважається самим популярним не тільки в Башкортостані, а й на всьому Південному Уралі.

Головна перевага курорту в тому, що сезон для катання тут триває майже 7 місяців, тобто на відпочинок в Абзаково можна вирушати з середини листопада і до початку травня. ГЛЦ має сучасну систему штучного снігозатримання, яка починає функціонувати при першому зниженні температури повітря до негативної величини.

Місцеві гірськолижні траси (їх 13) мають протяжність від 120 м до 3280 метрів з перепадом висот від 20 до 350 метрів. Тому кататися тут можуть не лише професіонали, а й новачки. У Абзаково ціни на проведення навчально-тренувальних занять варіюються від 100 до 400 рублів. При необхідності, можна оплатити послуги індивідуального інструктора (від 500 рублів з людини). Місцеві гірськолижні траси (їх 13) мають протяжність від 120 м до 3280 метрів з перепадом висот від 20 до 350 метрів

Траси оснащені сім'ю буксирувальний-канатними дорогами та підйомниками, пропускна здатність яких досягає 5000 чоловік на годину. У темний час доби три траси, включаючи найбільшу, мають хороше освітлення, тому кататися тут можна цілодобово.

Для шанувальників зимових видів спорту відпочинок в Абзаково - це те, що потрібно. Крім гірськолижних схилів, для туристів тут пропонується катання на ковзанах, на снігоходах, а також проходження навчального курсу верхової їзди, після якого будь-який бажаючий зможе взяти участь в кінних прогулянках.

Туристам, засіли в Абзаково готелі, надається широкий спектр розваг. Це боулінг, більярд, настільний теніс, а також різноманітні послуги СПА і відвідування лазні або сауни. На території ГЛЦ працює аквапарк, міні-зоопарк і тир для стендової стрільби.

Для дітей передбачена окрема ігрова кімната, індивідуальна розважальна програма з аніматором. Зараз в Абзаково готелів налічується більше 20, і майже в кожній з них організовується спеціальна дискотека для дітей.

Що стосується вартості проживання, то готелі в Абзаково ціни на стандартний номер варіюють від 1300 до 1800 рублів на добу Що стосується вартості проживання, то готелі в Абзаково ціни на стандартний номер варіюють від 1300 до 1800 рублів на добу. При цьому більшість готелів при попередньому ранньому бронюванні на новорічний період надають знижки 5-10%. До кінця поточного року гірськолижний курорт Абзаково пропонує ціни на путівки від 1500 рублів на добу з людини.

Розвинена мережа гірськолижних трас дозволяє проводити на території курорту змагання всеросійського масштабу з гігантського слалому. Слід зауважити, що в цей час в Абзаково готелі практично не мають вільних місць.

Всього в 30 км від цього курорту знаходиться ще один гірськолижний центр Башкирії - Металург-Магнітогорськ, який має 9 трас і оснащений двома підйомниками гондольного типу. Курорт розташований на березі озера Лазневе Магнітогорськ, яке є найчистішим в Башкортостані.

Неподалік від ГЛЦ розташовується будинок відпочинку, санаторій і турбаза. Вартість проживання в них становить близько 900 - 1000 рублів на добу з людини.

Новости