Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про життя, про політику, про смішне і про інше ...



Друзі, я не встигаю дивитися стрічку, чесне слово, не вистачає часу.
Заходьте до мене, коментуйте і я обов'язково відвідаю ваш журнал!
Додавайтеся в друзі, підписуйтесь на мій журнал, тут цікаво!
Я потихеньку видаляю з френдів тих, хто не веде свої журнали і не заходить до мене більше року. Друзі, якщо я когось цим образив, пишіть в личку, я вибачусь, все виправлю і ми будемо дружити вічно :)

Мітки: ЖЖ , мій журнал , Привіт всім , я


Найбільших проект з розвитку високих технологій в Росії, ініційований урядом і Радою Безпеки, провалився. Завод з виробництва мікрочіпів "Ангстрем-Т", що належить екс-міністру зв'язку Леоніду Рейману і отримав державне фінансування на 1 млрд доларів, близький до банкрутства.
Компанія, яка в 2008 році залучила кредитну лінію ЗЕБа а урозмірі 815 мільйонів євро на будівництво підприємства в Зеленограді, так і не приступила до погашення кредиту.
Чому ж у нас в країні не можуть налагодити виробництво сучасних мікросхем?

.

Мітки: банкрутство , мікрочіпи , причини , виробництво , що це було?

В Продовжуючи тему про банкрутство "Трансаето". Для тих, кого цікавить як у нас в країні можна прибрати основного конкурента держкомпанії. Історія захоплююча, прочитайте.
І після цього влада розраховує на якісь інвестиції?
Оригінал взято у skobars в Бунт на кораблі? Оригінал взято у anadolieto в Бунт на кораблі?

Зараз, коли ви читаєте ці рядки, десь там за горизонтом, розгортається битва від якого залежить і доля путінської Росії і Росії взагалі ...

Ні мова йде зовсім не про Сирію. І не про Дамбасе. І не про Україну з Кримом. Найголовніша лінія фронту зараз проходить по Уралу.

Про це битві немає зведень в новинах і соцмережах, ніхто не чує ні стрілянини ні вибухів, але тим не менш ресурси, які задіяні в цьому бою перевищують Сирію і Дамбас, разом узяті, і я, напевно, не помилюся, якщо скажу, що зараз , в цій битві, Кремлем кинуті в бій все ресурси, і резерву у нього, швидше за все, вже не залишилося.

До широкого загалу відзвуки битви долітають тільки у вигляді фонових відгомонів під заголовком «Банкрутство Трансаеро». Хоча правильніше цю тему назвати варто було б «банкроства Кремля?» Поки що - зі знаком питання.

Сідайте зручніше, друзі, я вам зараз хронологічно постараюся пояснити, що саме відбувається.

Мітки: Трансаеро , банкрутство , як це було

Це справді одна з найбільших і найстаріших туристичних компаній. Я кілька разів користувався їхніми послугами і особливих нарікань не було.
І ось така несподіванка. І від цієї несподіванки постраждають близько 20 тисяч чоловік!
Дуже цікаві і дивні причини, через які це сталося.

[ Що ж сталося, а? .. ]

Призупинення діяльності турфірми "Нева" сталася через несприятливу екологічну ситуацію в російській економіці і введених обмежень російським силовикам на виїзд за кордон, заявив в середу на прес-конференції президент компанії Максим Пирогов.

"За перше півріччя наші доходи впали на 25%, в тому числі з-за регламенту виїзду за кордон державних діячів і представників силових структур, також на це вплинула загальна економічна ситуація. Сукупність цих причин і вплинула на зменшення доходів", - сказав він (цитата по РІА Новини).

У середу "Нева" оголосила, що припиняє свою діяльність в зв'язку "з неможливістю виконувати свої зобов'язання перед туристами і замовниками". В цілому через фінансову скруту постраждають понад 20 тис. Туристів. Крах "Неви" може стати найбільшим на російському туристичним ринку, перевершивши попередні помітні епізоди - банкрутство "Капітал туру" і "Ланта-тур вояж". За підсумками 2012р. "Нева" була визнана найбільшим туроператором Росії.

Відповідно до затверджених в лютому 2013р. постановою уряду РФ правилами, у випадках неможливості виконання, невиконання або неналежного виконання туроператором зобов'язань за договором про реалізацію туристського продукту екстрену допомогу російським туристам, які виїхали на відпочинок в іншу країну, має безоплатно надати об'єднання з виїзного туризму "Турпомощь". Рішення про витрачання коштів фонду повинен прийняти наглядова рада "Турпомощі", який збереться 16 Липня я. << >>

Мітки: Нева , банкрутство , туризм

Страх скував волю людей? Як можна так жити !?
Шість тисяч чоловік, жителів села! Як можна опуститися до такої міри?
Але є і питання. Помітили на відео, що всі відвідувачі в кафе одягнені в одяг однаково синього кольору? Це що, мода така в Шатрово? Або уніформа місцевої молодіжної угруповання? Можливо там все простіше, місцеві бандитські розборки?
Ось, судіть самі:
На Youtube з'явилося відео під назвою «Беспредел Шатрово Курганська область«, де видно, як невідомі побили відвідувачів кафе в приміщенні і на вулиці біля входу. Автор відео, викладеного з аккаунта «Іван Іванов», стверджує, що невмотивовані побиття відбуваються регулярно. У поліцію жертви заявляти бояться, тому що злочинцям протегує «колишній начальник поліції ОВС Шатровський району підполковник поліції - Седінкін Сергій Вікторович.
Найбільш виразно камера спостереження зафіксувала, що відбувається в кафе. У приміщення вривається пара невідомих, які починають бити відвідувачів. Один з чоловіків залишається лежати без руху, йому після відходу громив допомагають співробітники. Друга частина відео - побиття на вулиці, зняте за допомогою іншої камери спостереження. Обидві записи датовані 10 березня нинішнього року.

«У районному центрі селі Шатрово Курганської області відбуваються події, що не піддаються ніяким розумним поясненням. Періодично, у вечірній час, в населений пункт приїжджає кортеж, що складається з декількох автомобілів, марки і державні номерні знаки яких всім відомі, з автомобілів виходять молоді люди озброєні битами, металевими прутами, вогнепальною зброєю, і без будь-яких пояснень, не висловлюючи загроз і вимог, б'ють усіх, хто випадково опинився на їхньому шляху. Удари наносять по всіх частинах тіла, не боячись завдати каліцтва, або травми не сумісні з життям. Жертвами угруповання стають молоді люди і підлітки, які випадково під'їхали до магазину або кафе, водіїв витягують з автомобілів », - стверджує розмістив відео« Іван Іванов ».

Він стверджує, що всі жителі шеститисячного села Шатрово «знають особи нападників, але давати свідчення співробітникам поліції відмовляються», так як злочинцям протегує «колишній начальник поліції ОВС Шатровський району підполковник поліції - Седінкін Сергій Вікторович».

Мотиви зловмисників неясні. Офіційної інформації про інциденти в Шатрово не надходило.


Мітки: банкрутство , беззаконня, свавілля , бійка , провінція

У Москві клієнти компанії "Ланта Тур вояж" закидали її офіс у Великому Черкаському провулку камінням.

- Вони вимагали погасити вартість проживання в готелях, яку їм довелося оплачувати зі своєї кишені, - пояснили в столичній поліції. - За фактом хуліганства призначена перевірка, з'ясовується коло підозрюваних. Встановлюється коло підозрюваних осіб.

Про подію поліції повідомив охоронець офісу, побоюючись за своє життя.

В цей час керівництву самого "Ланта Тур вояж" навряд чи буде хвилювати розгром одного зі своїх офісів. Головним слідчим управлінням Слідчого комітету Росії по Москві порушено кримінальну справу стосовно керівників туристичної компанії "Ланта-тур вояж" за ознаками злочину, передбаченого статтею "шахрайство, вчинене організованою групою в особливо великому розмірі". Про це повідомили в понеділок в управлінні відомства.
Уже в ході дослідчої перевірки, було встановлено, що в результаті неправомірних дій керівників компанії "Ланта-тур вояж" постраждали понад 3,5 тисячі громадян. Вони по суду будуть домагатися відшкодування матеріального збитку. << >>

Мітки: Ланта-тур вояж , банкрутство , туризм

Це підтверджує філософську думку: вічного нічого не буває. А жаль!
Знаменитий виробник фотокамер, компанія Eastman Kodak оголосила себе банкрутом. Її представники вже подали відповідну заяву по главі 11 Кодексу США про банкрутство. Крім того, фірма заявила про отримання кредиту в 950 млн доларів від Citigroup. Сума видана на 18 місяців і покликана допомогти Kodak зберегти бізнес.

Як розповів голова ради директорів компанії Антоніо Перес, менеджмент і акціонери Kodak вважають, що тимчасове банкрутство буде дієвим заходом для збереження фірми і її повернення до прибутковості.

У свою чергу, західна преса пише з посиланням на власні джерела, що Kodak планує продати більше 1,1 тис. Своїх патентів на товари для погашення кредиту та інших заборгованостей. У п'ятницю рада директорів виробника обговорить кандидатури на пост тимчасового керуючого. Його завданням стане висновок Kodak зі стану банкрутства.
На думку аналітиків, пише радіо "Свобода", компанія Kodak, яка існує вже понад 130 років і першої в світі запустила в серійне виробництво портативну фотокамеру, не змогла адекватно відреагувати на поширення цифрових фотоапаратів і поступилася велику частку на ринку конкурентам. "Известия" уточнюють, що за минулий рік акції Kodak впали майже на 90 відсотків.


Мітки: банкрутство

Чому ж у нас в країні не можуть налагодити виробництво сучасних мікросхем?
І після цього влада розраховує на якісь інвестиції?
Хоча правильніше цю тему назвати варто було б «банкроства Кремля?
Що ж сталося, а?
Як можна опуститися до такої міри?
Помітили на відео, що всі відвідувачі в кафе одягнені в одяг однаково синього кольору?
Це що, мода така в Шатрово?
Або уніформа місцевої молодіжної угруповання?
Можливо там все простіше, місцеві бандитські розборки?

Новости