Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Льодове ревю- Шоу-балет "Метелиця"

Шоу-балет на льоду "Метелиця" вперше дебютував на льоду воронезького палацу спорту "Ювілейний" в січні 1996 р. і відразу став улюбленцем глядачів. Про нього захоплено писали всі місцеві газети, висвітлювало телебачення. На сьогоднішній день «Метелиця» є одним з яскравих колективів. У своєму репертуарі має 3 повнометражних вистави на льоду, костюми, реквізит, номери на роликових ковзанах, шоу програму на підлозі. В даний час 12 випускників балету працюють в кращих професійних льодових колективах - московському Російському державному цирку, а також в європейських шоу на льоду вищих категорій.

Квитки продаються у всіх централізованих касах міста: (+994 12) 598 17 72/74.




Концерти


Baku Food Fest

Будьте готові до найяскравішого свята їжі нашої сонячної столиці - п'ятого, ювілейного сезону Baku Food Fest!

British Film Spring 2019

C 17 по 24 травня в Баку пройде п'ятий Фестиваль британських фільмів, організований British Council Baku у співпраці з Посольством Великобританії в Азербайджані і мережею кінотеатрів Park Cinema.

В Шекі пройде Міжнародний симпозіум по кераміці

З 20 травня по 2 червня 2019 року в унікальному і єдиному в своєму роді в Азербайджані і серед країн Закавказзя Шекинских центрі кераміки і прикладного мистецтва ABAD пройде Міжнародний симпозіум по кераміці «Від природи до історії»

Вечірки Baku City Sounds пройдуть в новому форматі

Операційна компанія Baku City Circuit (BCC) за підтримки національних компаній - Azerbaijan Airlines і Silk Way Group - представляє новий формат офіційних вечірок за участю топових музикантів, які пройдуть в рамках Гран Прі Азербайджану Формули 1.

Новости